reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny, co tu taka cisza???

Zyrafa ciesze sie, że z dzidzią-córcią;-) wszystko oki.

Wiecie co ja w będąc w ciąży bardzo duzo jadłam nabiału, ale lubię go nawet tak na codzień i nie w ciązy ;-).Ale pod koniec ciązy, ok.8-9 m-ca miałam taką jazde na ser biały, że :szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

reklama
brunetka własnie nie wiem czemu taka cisza,gdzie sie podziałty dziewczynki.

A co do prezentow to ja zawsze mam problem,u mnie jeszcze nic nie kupione.
A wszedzie jest szał światecznych zakupow:-):-):-)

Cześc Dziewczynki.
Witam po weekendowej przerwie.
Co tam u Was w ostatnim tygodniu przed świętami?
Ja jeszcze nie mam choinki:errr: i w takim tempie kupowania nie wiem czy zdążę przed swietami;-)
Za to mam juz wszystkie prezenty i zrobione 80% porządków (przez mojego M i teściową).
Nadal spożywam sery i ryby (brrr) ale dam radę.

ŻYRAFA cieszę się,że z Twoja dzidzią wszystko o.k. i że zaczynasz odczuwac kopniaczki, zobaczysz jakie to super uczucie:-) .
Mój niuniuś juz od jakiegos tygodnia to kopie i w dzień i wieczorami i w nocy i co raz lepiej mu to wychodzi :-D .
Ciekawie co bedzie pózniej :happy:
A jak tam Twoja wizyta na USG, odezwali się?

http://www.abcslubu.pl

Hej mamusie! Jestem z Kobierzyc i 4mieś temu zostałam szczęślią mamusią.

Pozdrowionka dla wszystkich;-)
Ps. powiedzcie mi jak można wlepić tutaj zdjęcie ....próbowałam ale nic z tego??????:-(
ps. po mału ale do tego juz doszłam...i po kłopocie
Już wychodzi mi to coraz lepeiej;)))

Hejka!
Dzwonili w piatek do mnie z Joanitow-jest wolne miejsce na 28.12-to czwartek.Co prawda nie bardzo mi pasuje-bo na świeta jedziemy do tesciow 400kmi mielismy zostac tam do Nowego roku.Ja oczywiscie sie zgodziłam,a mąż sie na mnie boczy zebym zmieniłam termin-ale nie zmienie bo akurat zmieszcze sie do 22tyg. i ide na bank zdrowie dzidzi jest najwazniejsze.

Martwia mnie troche zawroty głowy,ktore mam Papiez kazał mi sie zapisac do internisty bo byc moze to cos z sercem.

Prezentow jeszcze nie mam dla wszystkich,a w domu nie sprzatam zbyt duzo-raz ze sama nie zabardzo moge,dwa maz cały czas pracuje-a i tak wyjezdzamy na świeta.Ale sie rozpisałam.

Hejka!
Dzwonili w piatek do mnie z Joanitow-jest wolne miejsce na 28.12-to czwartek.Co prawda nie bardzo mi pasuje-bo na świeta jedziemy do tesciow 400kmi mielismy zostac tam do Nowego roku.Ja oczywiscie sie zgodziłam,a mąż sie na mnie boczy zebym zmieniłam termin-ale nie zmienie bo akurat zmieszcze sie do 22tyg. i ide na bank zdrowie dzidzi jest najwazniejsze.

Martwia mnie troche zawroty głowy,ktore mam Papiez kazał mi sie zapisac do internisty bo byc moze to cos z sercem.

Prezentow jeszcze nie mam dla wszystkich,a w domu nie sprzatam zbyt duzo-raz ze sama nie zabardzo moge,dwa maz cały czas pracuje-a i tak wyjezdzamy na świeta.Ale sie rozpisałam.
I tak trzymać z tym rozpisywaniem się:-):-):-):-):-)

Kórcze widzisz, a ja się dzisiaj dowiedziałam, że kolezanka która była na wczoraj umówiona na Joanitów nie poszła i miejsce było wolne bo nie dała im znac,że rezygnuje. Gdyby tak powiadomiła mnie wczesniej to dała bym Ci znac.
Troszkę się na nią zdenerwowałam bo ona zrezygnowała tak bez przyczyny i nie powiadomiła ich:dry: , a przecież jest tyle kobiet którym bardzo zalerzy. No ale trudno.
Bedę teraz czekac niecierpliwie na wieści od Ciebie po 28.12:happy:

P.S. Dziewczyny otworzył mi się dzisiaj szósty kwiatek w moim suwaczku :biggrin2: :rofl2: :rofl: :laugh2:

Ale szkoda ze nie zadzwoniła,ale coz trudno sie mowi.Ostatnio boli mnie brzuch czesto nie wiem czemu-zaczynam sie troche niepokoic.a jutro jak wstane rano to ide do internisty.Moze sie czegos dowiem.:tak:

reklama
Hej.
Zyrafa i co tam u internisty?
Mam nadzieję, że wszystko o.k.
Wiesz z tymi bólami brzucha to dziwna sprawa bo mnie boili cały czas od momentu jak pisałam Ci o tym pierwszy raz i każdy mówi,że nic złego się nie dzieje-wiec tak mnie juz chyba bolec bedzie do końca.:confused:

Do góry