reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Bogusia86 ...staram się staram...jeszcze tylko anginy mi brakuje u małego....także dzisiaj jakaś kuracja na noc i mam nadzieję,że nic się nie rozwinie...a na spacerek chętnie....mam nadzieję,że taka pogoda jak dzisiaj to krótki stan przejściowy...

Felidae....chyba nie wirus....bo jak teraz też dostał bebiko i nic kompletnie nie poleciało....zresztą żadne z nas nic nie załapało....a jak u Ciebie? jak synek? lepiej?

reklama
to info od Adminki :-)
"
Dziewczyny teraz z fajnych nowości. firma kosmetyczna uruchamia stronę, która ma ułatwiać spotkania mamuś w realu. Podjęliśmy decyzję, że jest to fajna funkcjonalność dla naszych użytkowników, więc postanowiliśmy wspólnie prowadzić projekt - nadal pozostając niezależni Wszyscy chętni będą mieli możliwość łatwego dodania swojego profilu do strony przygotowywanej na zlecenie tej firmy
Teraz najważniejsze:
1. jest nowy projekt - nie mogę pisać więcej na razie poza tym , co napisałam
2. szukam chętnych (jak najszybciej) na organizację spotkań w marcu w miastach: Warszawa Krakow Poznan Wroclaw Katowice Gdansk Lodz Lublin Szczecin Bydgoszcz Rzeszow Bialystok Olsztyn.
3. Zapewniamy miejsce i ...tu każdy organizator się dowie indywidualnie
4. Po każdym spotkaniu prosimy o zamieszczenie relacji z, jakiś fot czy filmów na vortalu
5.W każdym mieście może być kilka spotkań

Jaka jest rola organizatora?
1. umawia się z dziewczynami i prosi zeby na wortalu zaznaczyły, kto sie wybiera na spotkanie, dzięki temu wiemy, jakiej wielkości miejsce jest potrzebne
2. Prosi dziewczyny, o pomoc w zdaniu relacji

Co jest straszne?
1. Chciałabym moc w kilku z nich uczestniczyć no w kawałeczku i wykorzystać Was intelektualnie, ale w zamian... coś wymyślę"

koniec cytatu :-)

Felidae brzmi ciekawie...

Przed chwilą usłyszałam w wiadomościach,że mrozy będą się utrzymywać do połowy marca:( buuuuuuuuuuuuuuu

hej!!!

ja tez słyszałam że ma być zima do połowy marca:tak:

krystian jeszcze gorzej tak strasznie kaszle że aż mi go szkoda, ale przynajmniej ładnie bierze lekarstwa i okropny klacid:-p, a inhalacje sam sobie że tak powiem robi i karze mi iść

ja tez chce już słoenczko!!!!!

pozdrawiam WAS

Felidae jestes zainteresowana organizacja takiego spotkania ? Moze byc fajnie, ale znajac zycie troche bedzie z tym zachodu. Ja dzis bylam na godzinnym spacerze. Jak wychodzilam swiecilo slonce, za chwile padal snieg i tak z 3 razy na zmiane..
Niunius odkryl ostatnio swoje stoppki. Gdy tylko ma okazje namietnie ssie paluszki u stop :) Przyznam, ze czekalam na ten moment, to tak slodko wyglada :D :D

roxiak ja niestety nie mam czasu. Obecnie mamy kataklizmy chorobowy. moja mama ma dość powązne kłopoty i staramy sie umieścić moja babcie w jakimś zakładzie. Moja mama nie da rady przy chorobie zajmować się jeszcze teściową. A mój ojciec....bez komentarza

Falidae rozumiem i wspolczuje. przykre, ze zycie lubi sie tak kompliwkoac i nas doswiadczac. Ja naszczescie nie mam takich problemow, ale mam swiadomosc tego ze rodzice kiedys sie zestarzeja i trzeba bedzie sie nimi zaopiekowac. Ale jest to dla mnie tak samo naturalne jak to, ze teraz opiekuje sie swoim synem a kiedys to on moze bedzie zmienial mi pameprsy (oby nie).

reklama
oj tak, Roxiak. cała prawda.
a tak z innej beczki, szukam pomysły na 30 urodziny kuzynki :-) jest samotna i wydaje mi sie że oprócz faceta ma wszystko ...i tak jakoś nie bardzo wiem co kupić...:-(

Do góry