reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Życze szybkiego powrotu do formy, obyś juz w pełni mogła cieszyć się swym maleństwem, które wynagrodzi ci wszystkie cierpienia pierwszym uśmiechem :-)
GRATULUJE !

reklama
hej
też niestety przy doborze wózka musiałam kierować się wagą. wybraliśmy xlandera bez pompowanych kół z przodu i to był błąd. Kompromis, żeby tylko kupić lżejszy wózek.
Teraz wybrałabym trochę cięższy z pompowanymi i taki polecam, komfort jazdy dla dziecka nieporównywalnie większy. I tak dźwigać wózek muszę, a do dodatkowych kg przyzwyczaiłabym się...
pozdrawiam

Ja mieszkam na 1 piętrze, więc tak bardzo do dźwigania nie mam, ale mimo wszystko chciałabym raczej żeby wózek nie był za ciężki.
Już wiem, że napewno chcę wózek z pompowanymi oponami, a co do marki to zdecyduję się oglądając i testując go w sklepie;-)
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za pomoc, pozdrawiam.

Witajcie wrocławianki:)

tez jestem z wro, mieszkam na brochowie:-), jeszcze przez jakis czas a potem nie wiem gdzie bede:-)

widze ze przerabiacie temat wozkow- w zeszlym roku tez mialam dylemat, upatrzylam sobie coneco v3, ale jak przyszlo co do kupna, to pan w ascocie odradzil, ze wzgledu na kolka, nie rozkladana i mala spacerowke i polecil coneco toledo i kupilismy. W zasadzie jestem z niego zadowolona- ma duza gondole, spacerowka tez ma duzo miejsca, i nie jest bardzo ciezki jak na wozek z pompowanymi kolkami- 14kg wazy. kupujac wozek kierowalam sie wielkoscia kol, mieszkam na 1 pietrze i musze zjezdzac po schodku, a to dodatkowo stare budownicto. Zdecydowanym minusem jest to ze ledwo sie miesci do bagaznika- mam felicje w hatchbaku i jak jets tam wozek prawie nic innego nie wejdzie. No i nie ma mozliwosci wmontowania fotelika samochodowego, ale i bez tego mozna sobie poradzic:-)

Dziewczyny mam do was takie pytanie. Mam troszkę rzeczy po moim synku które chciała bym w jakiś sposób opchnąć a z drugiej strony szukam dla niego czegoś nowego. Nowe ciuchy są strasznie drogie a często poszukujemy jakiś tańszych rozwiązań. Kiedyś na forum był rzucony pomysł spotkań wymiankowych ubrań, zabawek dziecięcych, ciążowych. Czy by was coś takiego interesowało? Tak jakoś sobie o tym pomyślałam.....

Ciekawy pomysł Marma. :) Ja co prawda nie mam za bardzo niczego do pozbycia się, ale za to jestem na etapie kompletowania wyprawki dla mojej dziewczynki. Więc w sumie chętnie bym coś mogła zakupić z "pewnej drugiej ręki". Ubranka ciążowe też brzmią zachęcająco, bo zaczynam nie mieć co na siebie włożyć, heh. :) Tak więc ja byłabym za taką inicjatywą.

pozdrawiam

Witam dziewczyny:tak:
Podczytuje Was często i przyznaje, ze też byłabym zainteresowana takim spotkaniem "wymiankowym" ubranek:tak:.

witam dziewczyny;-)
jestem mamą 3letniego Kubusia:) mieszkamy w Śródmieściu.
moze zorganizujemy spotkanie np.na palcu zabaw. (np,w Koronie )
dzieciaczki będą sie bawic a my sobie poplotkujemy.:-)
co wy na to?

reklama
hej,
ja mam ubranka 56- w zasadzie do juz 68, po mojej coreczce, wiekszosc jest nietety letnich:-(, ale jakies spioszki, pajace sie znajda. Moge porobic fotki i wyslac jesli ktoras z was byla by zaintyeresowana, wtedy bym sie pojawila na takiem spotkaniu:-)

Do góry