reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewcyny!!!

Nie zapomnialam o Was , ale przed wyjazdem na wakacje jakos nie moglam sie pozbierać , a teraz jest to samo wróciliśmy 2 dni temu a ja mam prania tyle że końca nie widać .

Dziewczyny co u Was słychac , ja wypoczeta niby po wakacjach ale mam juz dośc sprzatania po powrocie:-p

Krystian wariował w wodzie a Klaudia nawet skuterze wodnym plywala;-)

A to kilka zdjęć z wakacji

Załączniki

• DSC01135 (3).jpg
    DSC01135 (3).jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01156 (3).jpg
    DSC01156 (3).jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01159 (3).jpg
    DSC01159 (3).jpg
    28 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01180 (2).jpg
    DSC01180 (2).jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01187 (2).jpg
    DSC01187 (2).jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01195 (2).jpg
    DSC01195 (2).jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Witam
mam do Was szybkie pytanie
mam do wyboru usg w Medikoncept na ul Krzyckiej dziś albo w czwartek na ul Joanitów i nie wiem czy któraś z Was ma jakieś opinie na ten temat??
jeśli tak to piszcie bo nie wiem na co się zdecydować... dzieki wielkie

pochwale sie troszke moim synkiem :D
Wiktor w swoim nowym pojezdzie (wywala taki podescik do gory nogami i sie laduje jak do samochodu :D)

chlopaczek :p

juz sie gole :D

spie rozwalony na cale lozeczko!!

pierwsze sisi na nocnik (dorwal winogrono od mojej mamy przegryzl a ze bylo kwasne to siki od razu poszly i nocnik zaczal grac :D)

sam chce myc zeby zawsze (mi nie pozwala... tylko wyrywa szczoteczke i sam cos tam pobełta w buzi :D)

moj pomocnik :D

dorwal szczote i myje nogi.. podpatrzyl jak ja swoje tak myje pod prysznicem i od razu wiedzial co robic z ta szczotka :D)

Kazeno śliczny ten Twój szkrab!!
A my już po USG i będziemy mieli córeczkę:-):-):-)
ale jesteśmy szczęśliwi bo wszystko jest w porządku mała zdrowa jak ryba:tak::tak::tak: normalnie cudo, ach ta technika 4d super:tak:

córcia będzie miała na imię NINKA:-) no chyba że jak się urodzi to nam się jeszcze odwidzi:-p ale obojgu nam się podoba to imię
Kurde nasza dzidzia waży już 1615 całkiem sporo:-p

Hej !!!!
No nie zdąrzylam odpisać eedytka , ale ja przez calą ciąże przed i po chodze do mediconceptu , gdyż lekarz mój od 15 lat jest tam wspólzałożycielem tej kliniki

ale gratuluje super że zdrowe a to najważniejsze cos na ten temat wiem a imie śliczne i pewnie sie nie zmieni:-):tak:

kazeno widze że niezła pomoc z twojego synka :tak: śliczny chłopak

wybaczcie ze znow ja ale duma matki nie zna granic.. oto jak moje dziecie tanczy..
[ame=http://tinypic.com/player.php?v=23k3zwo&s=3]Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting[/ame]

reklama
Do góry