reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Marma o bardzo wysoka gorączkę miał,współczuję ci nocki ,pewnie jesteś wykończona.Oby jak najszybciej wyzdrowiał,bo jak dziecko chore i z goraczka do tego to lekko nie jest.

reklama
Marma współczuję nocki i życzymy zdrówka.

a ja mam coraz większą ochotę na kino, jutro jest seans dla mam leci jakaś komedia, może się wybiorę :sorry:

O co taka cisza :-) U nas kolejna masakryczna noc pod tytułem katar i kaszel atakują. Zapowiada się kolejny okropny dzień na dworze i siedzenie w domu. Muszę posprzątać bo teściowa przyjeżdża. No może się trochę Potworniastym zajmie a mamusia sobie odpocznie :-p

Marma współczuję nieprzespanych nocy i że maluszek się męczy chorobą.
Oby to szybko minęło :tak::tak::tak::tak:

miałam coś napisać wieczorkiem ale jakoś do kompa później już nie doszłam,poszaleliśmy wczoraj z M :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

moja córa obudziła sie dzis o 5.00 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: i nie chciała spać,myslałąm ze wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wziełąm ja do nas do łóżka i kazałam spać,kręciła sie ze szok,nogi zakładała nam na głowę :-D:-D:-D:-D:-D wyrabiała takie cuda ze myslałam ze już nie wytrzymam i zasnęła po 6.00 i spalismy do 9.00 wszyscy razem.

jest już 20C,słoneczko lekko sie przebija, powinno być ładnie oby tylko znów nie lało.

dziewczyny macie może jakieś pojęcie gdzie są u nas akie sklepy (duże)z wózkami oprócz ten na Psarach .Sama nie wiem co mam dziś ze sobą zrobić :eek:

a ja właśnie wróciłam ze spaceru, było bardzo przyjemnie, bo pomimo chmur ciepło i bezwietrznie :-) do kina w końcu nie poszłam, nie wyrobiłam się rano, jakoś mi zawsze do 12 czas tak szybko zleci :eek::sorry:młody ciągnie teraz cyca zaraz obiadek zrobię :-) i jakoś dzień zleci...
Arlena ja wózki kupowałam w Astrze, duży wybór jest też w galerii grunwaldzkiej ale nie pamiętam nazwy tego sklepu :sorry: aa i w hurtowni Bajka ul. Długosza 2-6:-)​

a ja właśnie wróciłam ze spaceru, było bardzo przyjemnie, bo pomimo chmur ciepło i bezwietrznie :-) do kina w końcu nie poszłam, nie wyrobiłam się rano, jakoś mi zawsze do 12 czas tak szybko zleci :eek::sorry:młody ciągnie teraz cyca zaraz obiadek zrobię :-) i jakoś dzień zleci...
Arlena ja wózki kupowałam w Astrze, duży wybór jest też w galerii grunwaldzkiej ale nie pamiętam nazwy tego sklepu :sorry: aa i w hurtowni Bajka ul. Długosza 2-6:-)​
ul.Długosza gdzie to jest

reklama
Czesc :-)
My dopiero o 14 dobilismy do domu - od rana szczepienie Filipa (pierwszy raz wydal z siebie jakiekolwiek jękniecie), potem morfologia bo dr stwierdzila ze blady i moze ma anemie - tym bardziej ze kiepsko ostatnio je (pobieranie krwi tym razem mu sie nie podobalo).
Potem jak zwykle park i plac zabaw, potem zakupki male...
Potem jak chlopaki spali to siedzialam z kolezanka na telefonie i pomagalam jej z wnioskami o przyznanie dotacji na firme...I dzien prawie zlecial - teraz czekam na M i zmykam do kosmetyczki sie relaksowac.
ARLENA - z wozkami tez np Askoty, albo Swiat Dziecka przy Factory :tak:
A ja na spacer wychodze nawet jak jest pochmurno - nawet jak deszcz zacznie padac to w koncu sa folie przeciwdeszczowe ;-)
MARMA - oby chorobsko jak najszybciej Was opuscilo...My poki co tez z katarem...
AGNES - cos ostatnio corcia wczesne pobudki Wam urzadza....;-)Ja mam ostatnio akcje z tego powodu ze Kuba zaczal wlazic Filipowi do lozka w nocy (dotychczas robil to tylko w dzien :baffled:)....i tak o 3 w nocy byl wielki ryk....
A ja tez nie pozwalam zadnych slodyczy itp jak nie zje posilku :tak:
IRMAA - hihih nie jest dane nam spotkac sie na spacerku poki co :-D...widze ze w innych godzinach wychodzimy...
GOSIEK - no to sie ladnie mialas z tymi pobudkami :eek:....a ja myslalam ze moj sie czesto budzil bo co 3 godz - i tak do roku...tylko z moj byl butelkowy...

Do góry