reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

co tu dzis tak pusto??????

Oliwka nie spala mi dziś w dzień,nie chciała usnąć to jej nie zmuszałam.
Teraz jest juz marudna,jak obejrzy wieczorynke to kaszka,mycie i spanie.jestem pewna że padnie tylko jak przyłozy głowe do poduszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale powiem Wam szczerze że przerabane jest jak dziecko nie śpi w dzień,juz pomijam to że jest bardziej marudne ale kurczę nie można wygospodarować dla siebie nic czasu.przerąbane.
ten dzisiejszy dzień mnie bardzo zmeczył.

reklama
Oliwka juz usnęła :tak::tak::tak::tak:
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka :no::no::no::no::no:
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach :sorry2:
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita. __________________

agnes - muszę cię zmartwić :-( - to będzie coraz częściej ( z niespaniem w dzień) - u mnie Mirek nie śpi ( u mojej mamy śpi )

biedna z tym walnięciem w główkę:-:)-(
Mirek tez dzisiaj dostał w główkę- rano jak szliśmy do pracy ( to Mirek siedzi zawsze na barana u taty) - i ....... walnął głową w futrynę o drzwi - brrrr.. współczuję mu

Witajcie :-)

Oliwka spała calutką noc jak zabita :tak::tak::tak:jak usnęła o 19.30 to wstała dopiero o 7.00 rano :tak::tak::tak: no to sie wyspała.I jaka miłą pobudkę nam zrobiła.
jak się obudziła to nie było krzyków i pisków żeby ją wyciągnąć z łóżeczka tylko wyszła sobie sama bo nie ma już szczebelków i wślizgnęła sie pod kołderkę i zaczęła szeptać "mamuś" :-):-):-):-):-):-)
i taką miałam milutką pobudkę,oczywiście buziaka soczystego tez dostałam :-):-):-)

dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało :szok:

w magnolii jest sklep Nivena, ja tam kupowałam spodnie, bo do pracy chodziłam prawie całą ciążę , a brzuch miałam wielki i już w 4 mies nie mieściłam się w zwykłe ciuchy . H&M w Arkadach wrocławskich ma dział ciążowy.
tu masz linka do Niveny.
Spodnie ciążowe

Witajcie :-)

Oliwka spała calutką noc jak zabita :tak::tak::tak:jak usnęła o 19.30 to wstała dopiero o 7.00 rano :tak::tak::tak: no to sie wyspała.I jaka miłą pobudkę nam zrobiła.
jak się obudziła to nie było krzyków i pisków żeby ją wyciągnąć z łóżeczka tylko wyszła sobie sama bo nie ma już szczebelków i wślizgnęła sie pod kołderkę i zaczęła szeptać "mamuś" :-):-):-):-):-):-)
i taką miałam milutką pobudkę,oczywiście buziaka soczystego tez dostałam :-):-):-)
Nie ma jak buziak od dziecka i słowo kocham cie mamo :-Da co do uderzenia Oliwi to moja mała też dużo razy tak miała a zwłaszcza spadała z łóżka :zawstydzona/y:
w magnolii jest sklep Nivena, ja tam kupowałam spodnie, bo do pracy chodziłam prawie całą ciążę , a brzuch miałam wielki i już w 4 mies nie mieściłam się w zwykłe ciuchy . H&M w Arkadach wrocławskich ma dział ciążowy.
tu masz linka do Niveny.
Spodnie ciążowe
Dzięki ...
dziewczyny a wy gdzie dziś po znikałyście :-D:-D:-D

ja jestem:tak:
dzisiaj musiałam stać ponad 2 godziny w kolejce, zęby zarejestrować moją mamę do lekarza - co za porażka - i tak nie udało się do tego co chciałam - tylko do innego

ja jestem:tak:
dzisiaj musiałam stać ponad 2 godziny w kolejce, zęby zarejestrować moją mamę do lekarza - co za porażka - i tak nie udało się do tego co chciałam - tylko do innego
to fajny dzień miałaś co do kolejek za szybko się denerwuje i zaczynam mruczeć pod nosem jak stara dewotka :-D:-D:-D:-D

a tu znowu jakas pustka nastała,cisza i cisza :no::no::no::no::no::no:
oj dziewczyny nieładnie :tak::tak::tak::tak::tak:

mnie wczoraj nie było w domu więc nawet tu nie zaglądałam,bylismy cały dzien u tesciów.
a dzis M poszedł do pracy więc siedzę sobie z Oliwką w domku.
Oliwka teraz spi,ja pomyłam teraz wszędzie podłogi i idę wziąść prysznic :tak::tak::tak:

dziewczyny oglądałyście "Anioły i Demony"?????
jesli nie to warto obejrzeć.wczoraj ogladałam i jestem zachwycona :tak::tak::tak: film rewelacyjny,poczatek moze tak mozolnie sie zaczął ale puxniej rozkręciło sie na maxa,skończyłam ogladać o 1.00 w nocy i taka byłam przejeta że w cale spac mi się nie chciało.napewno jeszzce raz go obejrzę.naprawdę świetny film:tak::tak::tak:

reklama
nam dziś mimo pogody w kratkę udało się pójść do parku na spacer, Iza pobawiła się z dziećmi, i do domku przyszłyśmy przed samą ulewą :tak::-D
młoda mówiła że będzie jadła spaghetti po czym podzióbała suchy makaron i to był jej obiad :baffled:

Agnes cudną miałaś wczoraj pobudkę :tak::-) a filmu o którym piszesz jeszcze nie oglądałam , to kryminał??

Do góry