reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Oliwka dostała od mojej siostry sliczne trampki coccodrillo,strasznie tanio za nie dała-13,30 to w ccc o wiele gorsze były za 25zł.Oliwka wyglada w nich rewelacyjnie.
ludzie sie na nie rzucili,zreszta sie nie dziwię ,za taka cenę warto.

a mój Mirek jak dzisiaj spał w dzień - to mu się śnił straszny sen ( opowiedział go nam swoimi słowami) -śniło mu się, ze się topił w brzydkiej wodzie - i myśmy go ratowali - był bardzo przerażony tym snem jak go nam opowiadał
normalnie gęsia skórka mnie przeszła - bo my z Romkiem i moją mamą mieliśmy kiedyś też podobne sny w którym był Mirek i się topił - nie wiem co myśłeć o tym wszystkim :-(

agnes - fajnie wam też bym obejrzała "Anioły i demony" lub "Star Trek"' - ale nie mam z kim Mirka zostawić :-(
a buciki - to faktycznie fajna cena

a... zapomniała napisać - byliśmy u logopedy - i z Mirkiem wszystko OK
a teraz zalecenie lekarza:rofl2::

• dużo mowić, krzyczeć, wypłupiać się i skakać
  • bawić się ciastoliną, piaskiem, kamykami itp
Mirek jest zachwycony ciastoliną - nasz dywan już mniej :-p

ale bym sobie jakiś fajny film obejrzała:
ostatnio oglądałam w kinie

• lato Muminków
  • dzielny Desperado
oba filmy dostępne od "bo" - fajnie by było coś dla starszych widzó obejrześ
a byłyście - ze swoimi maluchami już w kinie????
Mirek był 2 x razy i mu się bardzo podobało

a teraz horrorów ciąg dalszy
podobny sen - o tym, ze topił się synek ( blondyn) - śnił się mojemu mężowi - z 18 lat temu ( jeszcze nie byliśmy małżeństwem)
mi jakiś czas temu też się śniło, ze Mirek się topi
i mojej mamie też się to śniło

wczoraj Mirek dobił mnie totalnie - siedział na mnie na kolankach i głaszcząc go po główce powiedziałam mu" ale się cieszę, że mam ciebie mój synku kochany" - a Mirek mi odpowiedział " Jak się utopię - to mnie nie będziesz mieć":szok:
normalnie szczena mi opadła
Mirkowi - nigdy nie mówiliśmy, zę się nam podobne sny śniły

reklama
ale bym sobie jakiś fajny film obejrzała:
ostatnio oglądałam w kinie

• lato Muminków
  • dzielny Desperado
oba filmy dostępne od "bo" - fajnie by było coś dla starszych widzó obejrześ
a byłyście - ze swoimi maluchami już w kinie????
Mirek był 2 x razy i mu się bardzo podobało

a teraz horrorów ciąg dalszy
podobny sen - o tym, ze topił się synek ( blondyn) - śnił się mojemu mężowi - z 18 lat temu ( jeszcze nie byliśmy małżeństwem)
mi jakiś czas temu też się śniło, ze Mirek się topi
i mojej mamie też się to śniło

wczoraj Mirek dobił mnie totalnie - siedział na mnie na kolankach i głaszcząc go po główce powiedziałam mu" ale się cieszę, że mam ciebie mój synku kochany" - a Mirek mi odpowiedział " Jak się utopię - to mnie nie będziesz mieć":szok:
normalnie szczena mi opadła
Mirkowi - nigdy nie mówiliśmy, zę się nam podobne sny śniły
ale wiesz jak mówią w rzeczywistosci podobno sprawdza się przeciwieństwo snów :tak::tak::tak::tak::tak: ale trochę dziwne że kilku osobom sniło sie to samo :szok::szok::szok:no nie wiem co o tym sądzić.

a jesli chodzi o kino?to ja z Oliwką nie byłam.uważam że dla niej to jeszcze za wcześnie,ona jeszcze nie ma 2latek,nie wysiedzi mi tyle na krzesle :no::no::no: i będą tylko bilety zmarnowane bo po 15-20min będziemy musieli wyjść bo jej sie zachce biegac po sali kinowej.:-D:-D:-D:-D

Do góry