reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

czesc wrocławianki :)
ja jestem na forum od dawna, ale tu nie zaglądalam...czemu ? tego nie wiem :p
Gratuluje wszystkim mamusiom ich cudnych wrocławskich dzieciaczków :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A z mamami z Gaju czy z HUb chetnie pójde na spacerek ;D ;D ;D
Ja mieszkam koło AB centrum
A z groooha znam sie z wrzesnia :) :) :)

reklama
Grooszka no to masz ładnie ;) mi sie wydaje że Olaf czuje wiosne .....i doszedł do wniosku ze niema sensu spac kiedy mozna juz brykac ;D
<dobrze że ja niemam trakiego problemu.Moj Jasiek od urodzenia ..ani razu niezarwał nam nocki ..wiem że to mało prawdopodobne ...ale mowie wam .....lulka od 20:30 do 7:30 jak w zegarku ...dzień w dzień ...
i odpukac żeby sie niebudził .... i o to sle moje dzisiejsze modły do szefa tam wysoko :angel:

Od wczoraj cos mi sie stało i ::)....zaczełam odgruzowywac mieszkanie ...chyba czuje wiosne :p
Piore , psiątam , gotuje i nawet PIEKE CODZIENNIE CIASTO......<JAKBYM BYłA W CIąZY TO POMYśLAłABYM żE TO TEN KOńCOWY ETAP ...CZYLI gniazdowanie > ALE JAK NIEJESTEM TO NIEPOTRAFIE TEGO NAZWAć ::) :p

a teraz Jasiek mi śpi a ja sie nudze .....ło matko ..chyba ze mną naprawde jest cos nietak ::)

Czesc siwasku

fajnie że do nas dołaczyłaś :) im nas wiecej tym lepiej :p

Opowiedz nam coś o sobie i oczywiście o swojej kruszynce ;)

L4dy to znaczy, że wróciłaś do normalnego życia, gotowanie, sprzątanie, pranie itp i tak do końca życia.

Siwasku właśnie się zastanawiałam czemu tu nie zaglądacie, ale wreszcie nas znalazłaś i bardzo się cieszę.

Witam  mamusie z Wrocławia! 
Jestem nowa na  bb. Będe  Was  odwiedzać  w  miare mozliwości  ;)
Na  dobry początek serdecznie pozdrawiam was i wasze pociechy :laugh:

A  to  mój  synek

witaj szymcia :) napisz coś o sobie i na jakiej ulicy mieszkasz?

hej siwasku huby to moja dawna dzielnica z czasów " z rodzicami" ;)

misia a ja mieszkam na Hubach dopiero od ponad roku :) :) :) takze na razie rozpoznaje powoli teren
l4bird no to ci syncio udał...tak ślicznie śpi :) a my od urodzneia wstajemy kazdej nocki....jednarozwy reord to 8 godzin przespanych bez przerwy :p
poztarm sie zagladac czesciej...ale mam do napisania prace mgr :p a moja 5 miesievczna niunia zrobila sie bardzo absorbująca :) :p

grooszka nie zagladalam tu bo nie wiedzialam ze tu jestescie :) :) :)
a jak tam Oli dalej wstaje o 3 ???

Siwasku Olek budzi się o 3 dostaje smoka do buzi i śpi do 5 potem butla i 6.30 pobudka, na szczęście umie sam poleżeć w łóżeczku i się bawić więc mama jeszcze jakieś pół godziny żeby się obudzić porządnie.

A jak postępy w pisaniu pracy?

napisałam jakies 2 marne podrozdziały....praktycznie wszystko jeszcze przede mna :p
Iga tez ostatnio wczesnie sie budzi, dzis postanowila wstac o 6;20....buuu za jakie grzechy :p

reklama
Do góry