reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hop hop ...jestem :p U nas do południa było normalnie KONGO !! Śnieg nawalał takimi tonami z nieba że niedało sie isc < a ja biedna musiałam isc do sklepu po pieluchy dla Jasia :( bo mojego małzonka zmogło ( czyt. zapalenie jakis stawów czy kozronek :mad: lezy i umiera + zaszczyki w dupencje :p ;D ) No i sobie tak szłam do tego sklepu i w sumie to niewidziałam gdzie ide ::) .Wróciłam jak bałwan :p Popołudniu natomiast wszytko zaczeło topniec i zaczoł lac deszcz i na ulicach była powódz ...normalnie jakieś mega anomalia u nas sa teraz ::)
Grooha twój skarb to już kawał faceta ...a pamietam jak był taki malutki i leżał w tym szpitalnym wózeczku :) jak fotki oglądałam :):) A teraz ........kawał przystojnego faceta :)

Nasz Jasio tez rosnie jak na drozdzach ..tylko odkładam ubranka i sprzedaje na allegro ;D :p .śpiochy zamienilismy na rajtuzki i spodnie <"bo spiochy sa dla mięczaków "...cytuje Jasia :p :D > Z każdym dniem coraz wiecej potrafi...to sie podnosic ...to trzymac zabawki...ah jak ten czas leci ::)
Misia kiedy ten twój Wiktorek sie wykluje ....czekamy i czekamy ..... a on nic ::)
Pogoń go ....

reklama
Misia termin ma na dzisiaj.....
Misia termin ma na dzisiaj....
Misia termin ma na dzisiaj....

Taka piosenka mi dziś chodzi po głowie.....

no i nic :( byłam dzisiaj u ginki, moja szyjka długa, pozamykana, nie ma mowy o rychłym porodzie :(

g045.gif
d030.gif

mam doła... :(

Misia już?????

Coś się dziewczyny nie odzywacie, a mnie tu ciekawość zżera co u was słychać?!

misia ostatni raz logowała sie 1o lutego wiec ...to napewno już !!!!!!! < ona niewytrzymała by długo bez logowania O0

jejku jejku ....ale sie podjarałam :0 ciekawe co u nich !!! ::) ;D :) :) :) :) :) :) :) :)

aaaaaaaaa włąsnie sprawdziłąm jej ostatnie info na babybooom i .... tadam ...witamy w naszym gronie
mamusie MISIE i jej synka Wiktorka

cytuje : Witam! Jestem siostrą Misia_q i z dumą ogłaszam, że dnia 09.02.2006r. o godz. 15:44 przyszedł na świat WIKTOREK!!!!! Mały urodził się przez cesarskie cięcie i ma UWAGA UWAGA
57 CM I WAŻY 4250 GRAM
!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostał 9 pkt. Mamusia i synuś czują się dobrze :-)... Jak tylko się dowiem jak załadować tu zdjęcie Wiktorka- zaraz to zrobię Bezalkoholowe ;-)

reklama
Do góry