reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

tak :) dr Ewa Dobryszycka to dobry lekarz polecam ją serdecznie, choć teraz prowadzi mnie dr Jolanta Sender też z Kamieńskiego. Obie mają prywatny gabinet na grunwaldzkim w klinice Polident. Super lekarki :)

reklama
Misia, wielkie dzięki, uspokoiłaś mnie, bo bardzo chciałam uniknąć zmian lekarzy (to dopiero pierwszy miesiąc :) i bedzie dzisiaj pierwsza wizyta) - dzięki śliczne raz jeszcze. Buziaki dla Mamusiek i Waszych dzidziuśków!

witajcie!!a my blisko gaju(dlugo na wesolej mieszkalam)teraz juz jako rodzina na vivaldiego-jagodno!!buzka

u nas nic się nie dzieje, Olaf na szczęście zdrowiutki i ja też.
Każdy dzień wygląda tak samo i tylko mój Tomek jak idzie do pracy to w domu żałoba i czasami czuję się jak samotna matka,, bo wszystko jest na mojej głowie: pranie sprzątanie dzidzia karmienie przewijanie, ale jak Mąż jest w domu to cały czas spędza z Olkiem.

Misia nie mogę się doczekać Twojego dzidziusia.

Myślałam, że te wspomnienia z czasem się zatrą, ale pamiętam każdą minutę pobytu w szpitalu, każdą łzę radości, tęsknotę za Mężem, ból, wszystko.
Ile ja chwil spedziłam przy oknie wyczekując na mojego Tomka. Spędziliśmy w szpitalu 8 dni, najgorszych dni i jednocześnie najlepszych dni w moim życiu.
Za oknem sypie śnieg, brakuje mi deszczu, tego ciepłego wiosennego deszczyku po którym zawsze wychodzi słońce.

Od tego śniegu i tej szarości za oknem mam jakieś stany melanholijne, a poszłyyy wonnn....
Zrobię sobie kubek gorącej czekolady.

Lady jak Jasiu? jak po szczepieniach? pewnie już się do Ciebie śmieje pełną buzią? Napisz co u was.

Misia a jak u ciebie? Brzucholek pewnie wielki....najpiękniejszy jest właśnie w ostatnich dniach, buziak w brzuszek dla Wiktorka.

Grooha kochana co ja ostatnio wyprawiam żeby go wygonić z tego brzucholka ;) seks, sprzątanko, podrygi w takt muzyki, spacerki... no i na razie jak dotąd parę razy sie pokurczyłam i nadal cisza... eh... czekam i czekam... 12-13 lutego ma być pełnia, może mój synuś wtedy zechce opuścić swój apartament... :)

u nas na dzielnicy sypie takimi grubymi płatkami sniegu, wszędzie biało :) jakby jeszcze słoneczko wyszło to jak w Narni :)

Lady a jak tam śniegi w Sobótce?

reklama
dolarek3ne.jpg

pozdrowienia od Olka

Do góry