kadia2
Fanka BB :)
miauczuś - Pani Która Zajmowała Sie Klaudia Nazywa Sie Zajączkowska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczynki, czytam was ale nie mam za duzo czasu na pisanie, niestetya u mnie nie najlepiej Zuzia skonczyła brac zastrzyki wyniki moczu dalej nie były najlepsze brała drugi antybiotyk doustny i w poniedziałek znowu mocz do badania i pozniej do lekarkizobaczymy co tam wyjdzieno i mama musi miec kolejna operacje bo coś znowu sie dzieje nie tak w tym oku, mówie wam że juz wysiadam kasy brak, mama znowu szpital, niewaidomo co z Zuzią juz nawet nie płacze bo co to zmienijakis okropny czas dla mnie nadszedł wszystko pod górke czasami nie mam juz sił, chyba jakas depresja mnie normalnie dopada bo nic mi sie nie chcepozdrawiam was serdecznie wszystkie witam nowe mamy i dzieciaczki
Hejka nas trochę nie było bo my wylądowalismy w niedzielę z Mirkiem na pogtowiu i potem w szpitalu.
Mirusiowi spadł karton z komodą na łapkę. Zgniotło mu paluszka, odszedł paznokieć, złamał sobie kostkę opuszkową i miał założonych kilka szwów.
W niedzielę o 20 miał operację z narkozą - ale już OK. Właśnie wypisali nas do domu. Jeszcze czeka nas w piątek zmiana opatrunku i w poniedziałek zdjęcie szwów.
Masakra. Nikomu nie zyczę tego.
A więc nadrabiam zalebłości.
Posiedzę sobie z małym w domku/spacerku do długiego weekendu.