reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Hallo,a ja jestem Wrocławanką :D Ale od 4 lat mieszkam w Sosnowcu bo znalazłam sobie tutaj męża ;)
Ale kilka razy w roku jestem u rodzinki we Wrocławiu :D
BUZIAKI :D

Witam,
ja też mieszkam we Wrocławiu, choć pochodzę z odległego kujawsko - pomorskiego. Jestem mamą 5-miesięcznego wcześniaka - dziewczynki. Prawdę mówiąc mam dość samotnych spacerów z wózkiem, może znajdzie się jakaś chętna mama do towarzystwa?

u nas ok, maly spi mi na rekach wiec pisac ciezko
u gina jeszcze nie bylam ale jak pojde to pewnie mnie zastrzeli ze tyle zwlekalam
Oli przespal dzisiaj cala noc, super
Lady kochana a jak u was?

czesc dziewczynki-ciesze sie ,ze sie odezwałyscie,jestescie cudowne.LILA 2.12 skonczyłam 28lat ,obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim ale ogólnie to pracuje w Chicco.
ANUSIENKA jesli chodzi o lekarza to chodze na krzycka do pani .dr marty-fajna kobietka;)
pozdrawiam was wszystkie serdecznie:)

reklama
oj kochana kochana :p u nas spoczko :) Mąż prawie cały dzień w pracy wiec jestesmy sami z Jasiem w Domku <nielicząc potwora królika i komara w łazience ;) > Jakoś dajemy sobie rade .Jasiek przybiera na wadze, a ja tylko zmieniam rozmiary pieluszek ;). Niestety czasami moje maleństwo ma kolki i jest ....niefajnie<daje mu cherbatke koperkowo-rumiankowo-anyzowa > i jakos przechodzi, ale niestety wczoraj zrobił wieczorkiem zielona kupke i dzisiaj ide z nim do pani doktor.Zobaczymy co powie , jak bedzie kazac nam odstawic cherbatke to jestesmy załatwieni . ::) ::)
Pozatym powinnam cie opieprzyc za to ŻE JESZCZE NIEBYŁAS U GINA Z RANĄ!!!!!! musisz isc koniecznie zeby potem niedaj boze niebło problemów!! <z moją jest ok , te stwardnienei juz mi zeszło , tylko odczuwam taki ....dyskonfort jak mi ociera i brzuch jakis materiał albo jak sie dotkne , takie ...coś niefajnego .Ale podejzewam ze tak reagują te nerwy co sie zregenerowały po tym cieciu, i z pewnoscia minie to za jakis czas...tak sie łudze ;)
Brzuchol mam wstretny , az niemoge sie na niego patrzec , skura mi wisi ;( pełno rozstepów ...ło matko...ryczec mi sie chce.Ale jest jeden plus ...wlazłam w spodnie sprzed ciąży!!! fakt faktem ze u góry mi co nieco wypływa ;) ale wlazłam ...to sie liczy hihihih.

Wózeczzkiem smigamy dzień w dzień na spacerki do lasu i jest superowsko:)

uffff ale sie napisałam ....kochana teraz ja czekam na dłuższą recenzje co u was.

Pozdrawiamy ..Ja i Jasiek wiszący przy piersi ;)

p.s Dzieki za meila :):)

Do góry