reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

halo MAMUSKI. wlasnie wpadlam na to forum calkiem przypadkiem szukajac czegos w sieci. mieszkam w peterborough juz 4 lata a od 4 miesiecy jestem mama malej Majeczki. az ciekawa jestem czy spotkalyscie sie juz na ta kawe?:-) pozdrawiam serdecznie

reklama
A my nadal czekamy na odpowiedz z pracy i z decyzja czy sie przeprowadzamy w Wasze strony....mam juz coraz mniejsze nadzieje bo cos zaczynaja krecic...:crazy: najgorsze, ze przy tym calym kryzysie nie mozemy sie o tak poprostu spakowac i przeprowadzic jak moj maz nie bedzie mial zapewnionej pracy...szkoda, bo juz sie nastawilam ze wkoncu wyniesiemy sie z tego Londynu...pozdrawiam Was dziewczyny, jak cos sie zmieni to sie odezwe...:-(

Witam!! to daj znac jak bedziesz cos wiedziec my z niecierpliwoscia czekamy na odp. a julka juz sie cieszy na nowa kolezanke:)

Madzia30 na kawke sie dopiero umawiamy a co chcesz sie dolaczyc?? ja serdecznie zapraszam....

i ciesze sie ze nasz watek sie powoli rozkreca i serdecznie zapraszam kolejne mamuski.......pozdrawiam

hej, to znowu ja:-):-) z kolejna data....16 lutego powinno sie rozstrzygnac ostatecznie czy sie przeprowadzamy...to moja rocznica slubu wiec mam nadzieje ze ta zbierznosc dat pomoze i wkoncu bedzie wszystko jasne :confused:
A tak poza tym to jak u was z pogoda?? hahaha, bo tu w Londynie, w poniedzialek jak wszystko zasypalo, to krotko mowiac prawie sie posrali, do godziny 2 pm wszystko stalo, metro, autobusy, 15 cm sniegu i panika, rozumiem ze dla nich to nie jest normalna rzecz, ale strasznie zabawne bylo patrzec jak ludzie na ulicy bawia sie sniegiem jak dzieci :baffled: a kolejne opady maja byc w weekend.....nam polakom snieg nie straszny wiec pewnie Peterborough funkcjonowalo o wiele lepiej niz stolica..?? pozdrawiam!!!

A tak wogole to widze Madziulka, ze twoja pociecha chyba niedlugo konczy roczek, wiec Wszystkiego Najlepszego dla Julki!!!:-):-)

Czesc lulu84!!W Peterboro padalo w czwartek i tez wielka panika,szkoly zamkniete,ludzie stali w korkach nie mogac dojechac i wrocic z pracy,teraz jest dobrze ,ale podobno snieg ma sypac w nocy z niedzieli na poniedzialek.Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ,ze kiedys sie wszystkie spotkamy ,wraz z naszymi pocieszkami.

:)
ma_dzi_ulka na kawe to zawsze ale na bardzo goraca patrzac na to co za oknem:) lulu84 czytam o planowanej przeprowadzce i moze lodka bedzie potrzebna, dzis z malenka na szczepienie sie madra piechota wybralam i jeziorko w butach przynioslam, chodnikami hampton rzeka plynie:) koniecznie trzeba bedzie zaopatrzyc sie w angielskie kwieciste gumiaczki:) pozdrawiam mamuski i pocieszki!

reklama
Czesc Wiki-i-Mama:)

Madzia30, u nas tez leje, ale patrzalam na prognoze i od czwartku ma byc niby slonecznie....:confused: czyli zapewne troche slonca w dzien i deszcz w nocy :baffled: co do przeprowadzki to moj maz ma drugie spotkanie w czwartek i wtedy powinno sie wszystko wyjasnic, wkurza mnie juz troche to czekanie........

Do góry