reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

noooooo.....smutno ze tak malo mam z peterborough sie tu oddzywa.....ok sama nie bede pisac...ale czasem tu zajze moze ktos sie zglosi....

reklama
Witam Dziewczyny :-)

Trafiłam na to forum przypadkiem, szukając w sieci właśnie innych mam z Peterborough. Niestety nie za wiele z nas się udziela..:confused:, a przecież w tym mieście jest nas naprawdę dużo..
Coś o mnie - mam 8 letnią córkę i oczekujemy z mężem na drugie maleństwo, termin porodu mam wyznaczony na 2 sierpnia.
Mam nadzieję, że będziecie się odzywać i uda nam się zapoznać także w realu, bo bardzo brakuje mi takich kontaktów..

Marlene, mój mąż pracuje w Twojej miejscowości :blink: Pozdrawiam.

maureen- ja tez mam nadzieje ze uda na sie utrzymywac jakies kontakty.....wkoncu wszystkie mamy maja wspolne tematy...gratuluuje drugiej ciazy....pozdrawiam i zapraszam czesciej na forum....

ma_dzi_ulka,

zaglądałam i zagladałam, a tutaj ciągle ciiiszaaa..
Myślałam, że już nkt się nie odezwie, a tu proszę - jaka niespodzianka :-) Z jakiej części Peterborough dokładnie jesteś ? Pozdrawiam serdecznie :-)

Maureen, a gdzie pracuje twoj maz?? Wiele osob tutaj wlasnie do nas dojezdza:-) A ja coz siedze w domku i sie nudze :-(

Marlene,

mój mąz pracuje w fabryce ( Bakavor, czy jak tam się to pisze :blink: ) na dziale produkcji wrapsów dla Tesco. Tak, wiem że dużo osób tam dojeżdża, zresztą sporo osób z Peterborough właśnie tam sie przeproadziło, żeby mieć bliżej do pracy :blink:

Dziewczyny, piszcie więcej i częściej !! ;-)

JA MIESZKAM NA WERRINGTONIE..... A TY Z KAD??POZDROWIONKA DLA DZIIECIACZKOW:) JA POSTARAM SIE TU CZESCIEJ ZAGLADAC O ILE MI jULKA POZWOLI:) BUZIAKI

Marlene Widze Ze Juz Niewiele Ci Zostalo...:) Jak Przygotowania Do Dzidziusia?? A Wiesz Czy Dziewczynka Czy Chlopczyk?? Ja W Ciazy Bylam W Polsce Na Badaniach Bo Tu Nie Mowili Niestety.... Nio A Jak Sie Czujesz W Ostatnich Tygodniach?? Poglaskaj Dzidzie I Pozdrowionka Dla Przyszlych Rodzicow....

reklama
witam wszystkich wlasnie przyjechalam do smutnej angli i zamieszkalam wraz z rodzinka w splding ale jakos nie moge sie tu odnalesc. widze ze wy troszke juz tu siedzicie moze i mi sie poszczesci i jakos dam rade to pewnie takie poczatki. mam coreczke 3 letnia i dziecko nie ma kolezanek smutno mi patrzec jak ide na plac zabaw i nikogo tam nie rozumie. moze sa mamuski tutaj.

Do góry