reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz &&&&& zdeklasujesz wszystkich :-D

Sowinko
Ciesz się że Bartuś tak ciągnie do męża będziesz w spokoju czekała do rozwiązania a ja nie dość że cała obolała to sama z chłopcami z racji wakacji.

reklama
Sowinka śliczny dziewczęcy suwaczek :tak:
Jak samopoczucie?

Agnieszka samopoczucie super, choć Bartek potrafi dać w kość i wieczorami padam na pyszczek:baffled:

Jutro mam spotkanie z dyrektorem kreatywnym agencji w której BARDZO, BARDZO chcę pracować. Także bardzo bym prosiła o wszelkie możliwe kciuki. Potrzebujemy tej pracy wszyscy.
Qcz trzymam ogromne kciuki za jutrzejszą rozmowę i trzymaj się kochana z tymi Twoimi facetami:-)

Sowinko Ciesz się że Bartuś tak ciągnie do męża będziesz w spokoju czekała do rozwiązania a ja nie dość że cała obolała to sama z chłopcami z racji wakacji.

Syneczki cieszę się cieszę, bo przynajmniej mam codziennie chwile kiedy mogą odsapnąć:-)

Łóżko i materac zamówione, więc jestem happy:tak: teraz tylko czekać, aż kurierzy przywiozą:-D jutro muszę w takim razie jechać do IKEI kupić prześcieradła i pościel:-)

Buziaczki dziewczyny i kolorowych snów:-)

P.S. Teraz czeka mnie jeszcze oglądanie aut wyszukanych przez Wacka na necie:baffled:

hej ::)

Wybyłam dzisiaj SAMA na pół dnia!!! jejkuś jakie cudne uczucie, tak sie poszwędać samemu po mieście:tak: Kupiłam sobie jeansy i dwie bluzki :) OD razu samopoczucie lepsze:-D i byłam u ginki na przeglądzie poporodowym i gadałysmy o antykoncepcji. Na razie dała mi tabsy dla karmiących ale ja się zastanawiam nad Mireną... Martolinka chyba Ty chciałaś zakłądać wkładkę, zdecydowałaś się??

Bunny i jak poziom żółtaczki?? &&& za jutrzejsze wyście do domu:tak: dobrze, ze Pati radzi sobie bez Ciebie:tak: Pomyśl, jak byłoby Ci i jemu żle jakby ciągle o Ciebie pytał....

Sowinka
jakie autko chcecie kupić??? My jeździmy Mazdą 3 i jak jedziemy całą czwórką + wózek to już jest problem z zapakowaniem sie:confused:

Qcz
, &&& za jutrzejszą rozmowę!!!

Syneczki wakacje sie kończą, od poniedziałku odpoczniesz;-)

Sowinka jakie autko chcecie kupić??? My jeździmy Mazdą 3 i jak jedziemy całą czwórką + wózek to już jest problem z zapakowaniem sie:confused:

Wika wiem, że musi to być duże kombi albo van, bo przy dwójce dzieci to będzie najlepsze rozwiązanie:tak: od 3 lat jeżdżę kombi i jak byliśmy sami to było wygodne, a z Bartkiem to już w ogóle o nic nie musiałam się martwić -> co potrzebowałam wrzuciłam do bagażnika i z głowy, nie musiałam się przejmować, że coś się nie zmieści:tak: teraz często jeżdżę kangurem od Wacka i widzę jaka jest różnica jak auto jest trochę wyższe, bo więcej przestrzeni jest:tak: nie jesteśmy jeszcze zdecydowani, ale myślę np. Opel Astra, Ford Focus, Ford C-Max, Skoda Roomster, Citroen C4 -> to zależy co fajnego znajdziemy:tak:

Witajcie,

w Lidl;u fajne koszulki dla dzieci , zestaw kamizelka + długi rękawe. Jeżeli macie dostęp to warto:tak::tak:
Zrobiłam już obiad , pranie , zakupy więc za chwilę pora na spacer.

Wika zdecydowałam się na spiralę. Mam uzbierane już 700 złotych , jeszcze 300 i mogę zakładać;-)jaki u Ciebie to koszt?
Sowinka pochwal się łóżkiem.

My tez rozglądamy się za autem . Mamy jednak wybrany już model AudiA6. Teraz tylko kwestia ile nam pieniążków zostanie na auto

Qcz to chyba wina rodziców, że 12latek nie potrafi zrobić tak prostych czynności. Nie wyobrażam sobie.
Jak z pracą? udało się?

rozmowe mam za 40 minut... brrrr. Zaczynam sie denerwować powoli. A to, że mój brat jest taki nieogarnięty, no to niestety jest winą tylko i wyłącznie moich rodziców:/ Różnica wiekowa między nami to 15 lat. Ja za teksty jakimi wali do rodziców dostałabym z miejsca w pysk, a ten ma kompletnie na to wylane. Rozpuszczony gorzej niż pański bicz.

Qcz ale u nas jest dokładnie tak samo. Mój brat co prawda młodszy ode mnie o 2 lata ale z racji to że młodszy i mniej samodzielny (co może i miało sens w dzieciństwie a nie w wieku 25 lat) traktowany jest jako wzór do naśladowania a wszelakie nazwijmy to przewinieniami uchodzą mu bez słowa komentarza. Bez znaczenia czy ciśnie beszczelnym tekstem, czy wydrze się na 100 decybeli czy oleje rodzinny biznes i zostawi mamę samą w klepie po to by jechać do dziewczyny bez słowa uprzedzenia czy tysiące innych numerów - Damian zawsze może bo przecież Damian ..., no bo Damian..., rzygać się chce. A za to że np. synek przyniósł kubek oblepiony kawą położył na stole w kuchni a ja go beszczelnie nawołuję do wciśnięcia w zmywarkę dostaję komentarzem w twarz że mogłabym to sama zrobić albo w ramach riposty słyszę z boku że nękam brata a na blacie okruszki chleba które notabene nie ja porozrzucałam. Już taka scena jest irytująca ale pomyśl jak się wyżywają rodzice na mnie gdy on nawali tak porządnie swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem. Zawsze coś się znajdzie wy wyładować złość na mnie a brat pozostaje nietknięty bo gdy zdąży wrócić już się zdążą wyładować na mnie.

Cześć dziewczyny dziś odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności w związku z moją chorobą i mam cichą nadzieję na znalezienie pracy w szybszym tempie bo często widzę ogłoszenia ,że przyjmę osobę z grupą szukam pracy od maja 2011 i ciągle jakieś niewypały raz poszłam do sklepu dość dużego spożywczego no i pracowałam tam tydzień po czym stwierdzili ,że jestem zbyt powolna więc teraz szukam w odzieżówce lub obuwniczych albo jakichś takich nie spożywczych i raczej nie dużych zobaczymy czy coś się trafi...
Bunny pewnie już do domku wychodzi z Dominisiem.

reklama
Martolinka, u mojej ginki też 1000zł.

Qcz, i jak, i jak???

Kobietka, może będzie teraz łatwiej znaleźć pracę, bo rzeczywiście oferty pracy dla osób z grupą pojawią się:tak:

Ciekawe, czy Bunny jest już w domku...

Do góry