reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ou Jezusicku! Wyszłam na spacer, wracam a Ala już na świecie! :-) Ogromne gratulacje!!!

Bunny teraz chyba mamy jakiś sezon na chłopaków :-))) Super, że nareszcie się dowiedziałaś:-)

Jaki fajny dzionek dzisiaj:-D mnie dobry humorek nie opuszcza, ale jakaś zmęczona jestem i strasznie mi zimno:eek: ja jestem ciekawa czy na serio będzie tak ciepło jak zapowiadają???:confused:

Jeju jeju, Martolinka - W KOŃCU! Gratulacje przeogromne dla dzielnej Mamusi i niemniej dzielnej Córeczki! :-D No doczekałyście się w końcu na mocne przytulenie :-)

Bunny - chłopaki są fajne, rzekłabym, że najfajniejsze (no wiadomo, dla mnie mój Staś jest pępkiem Wszechświata :-D) :-) Inna sprawa, że dziewczynki są tak samo najfaniejsze ;-) Tak jak w innych sprawach dwie rzeczy nie moga byc najfajniejsze to tu sprzeczności nie ma :-D

Katrina - no, Tobie tez już wiele nie zostało ;-)

Anastazja - no nie było mnie długo, nawet bardzo długo - no bo odłozyliśmy staranka i wiedziałam, że nie zostanę mamusią 2012. Ale jako, że znów od kolejnego cyklu bedziemy się mogli starać to czemu miałabym nie byc tu z Wami? :-D Co do tarczycy to mam niedoczynność - najprzyjemniejsza z chorób - jedna tabletka dziennie i jakby choroby nie było ;-) Ja co prawda mam troche bardziej skomplikowaną sprawę z tą moją tarczycą bo nie bardzo wiadomo czemu nie chce współpracować, diagnozy nie mam postawionej mimo 3,5 lat leczenia - no i co kilka miesięcy muszę zwiększać dawki hormonów, ale poza tym to to co napisałam wszystko jest w 100% jak u zdrowej osoby (no, poza ta jedna tableteczką) :-)

Ach jaki fajny ten dzisiejszy dzień:-)
Dostaliśmy zwrot podatku, Sowinka ma dobry humor od rana:-) i przede wszystkim jest juz Alunia na świecie:-) GRATULACJE !!! oczywiście z niecierpliwością czekamy na zdjęcie księżniczki:-)

reklama
Witam wlasnie weszłam wam napisać wieści od martolinki ale widze że Gosiulek już wam wszystko opowiedziała :-)

Rozmawiałam z Martolinką dziękuję za wszystkie ciepłe slowa, pozdrawia Was!!!

Mała ładnie pije mleczko z cyca, jest długa i dokładna waga 3950, poród oczywiście siłami natury, ma duzo ciemnych włosków, nos po tacie
laugh.gif
. Pytałam się czy imię do niej pasuje i Marta mówi że zdecydowanie tak
yes2.gif

Teraz mamy trzymac kciuki żeby dziewczyny szybko wyszly ze szpitala, bez żadnych dodatkowych przygod

Do góry