reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Calogera, uszy do góry . . . i głowa też, optymistycznie trzeba.

Lelek, trzymam kciuki. Wiem, że to stres, leż plackiem, teraz każdy dzień ważny. A na pocieszenie napiszę, że koleżanka urodziła w 32 tyg, synek miał 2kg, w inkubatorze leżał krótko i szybko w domu byli. Z wcześniaczkami często jedynym "problemem" są ciągłe sprawdzające wizyty u lekarzy, ale ja uważam, że to dobrze, bo uspokajają rodziców.

reklama
mmona , trina GRATULACJE!

Lelek ... trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, żeby jak najdłuzej pobyło w brzuszku i przyszło na świat zdrowe i piękne :* :D

Ja chodze na 2 razy w tygodniu na Zumbe i raz w tygodniu na Joge poza tym codziennie mam Zumbe na kinekcie...

Relaksuję się ile wlezie :D czuję się o wiele lepiej fizycznie i psychicznie... mimo zakwasów jak stąd do nieba :D ehehe

Która następna w kolejce?? :D

Ja raczej nie . . . mam dziwne plamienie.
Ostatni cykl 46 dni, teraz minęły dwa tyg i zapowiada się @, ja już zgłupiałam, dawno nie miałam takich anomalii.

Calogera a zrób moze jeszcze jeden test? nadzieja umiera ostatnia:tak:a kysz złe myśli!!!
Rozczochrana widzę , ze ostro trenujesz;-)ja zamierzam się wylaszczyć na swoje 25 urodziny tj.w listopadzie i pomysle o jakichś ćwiczeniach;-)

hej, ja na chwilę, przyszłam pomarudzić... Mojemu organizmowi odbija na tej bromergonowej kuracji... Cos mi ta tabletka chyba nie służy...
Maron kochana Ty to brałaś, jak się po tym czułaś?

Witajcie,

biorę się za kapuśniaczek ;-)a Wy co dziś smacznego robicie?

Calogera proszę się nie łamać ;-)to dopiero Wasz drugi cykl po przerwie!!;-)musi się udać

Cała reszta gdzie jesteście?

Martolinka ja jestem ale tak sie dzisiejsza wizyta stresuje ze szok. Jeszcze trochę i zawał mnie dopadnie.

Pati jest chory. Byliśmy u lekarza który stwierdził ze gardło do tego ma katar i kaszel. Osłuchowo czysto. Dostaliśmy tylko pulneo więc sie cieszę, oby tylko pomogl.

Calogera uda sie zobaczysz. A kiedy masz termin @ ?

Fiu fiu Rozczochrana ale sie wzięła za siebie kg będę lecieć w dół szybko . Obyś tylko nie przesadziła z tym odchudzaniem. Kiedy lecisz do Pl

Lelek &&&

Syneczki jak sie czujesz?

Hej :)
musze pędzić na pocztę, bo wczoraj mój mąż odebrał dziwną przesylkę
eek.gif
eek.gif
eek.gif
mianowicie lek na prostatę
shocked.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
oczywiście pierwsze co, to
M: "Kochanie, robiłaś ostatnio jakieś zakupy przez net dla mnie??",
ja, "Nie, a co??".
M: "Bo dostałem przesyłkę z lekiem na prostatę"
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

słuchajcie, w paczuszce łądnie zapakowany lek, z blankiecikiem i kwotą do zapłaty
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
normalnie szok, bo my nic nie zamawialiśmy
no.gif
no.gif
no.gif
nooo a na pewno nie lek na prostate
laugh.gif

no wiec M. zaraz za tel i dzwoni do tej firmy. Kobitka mu mówi, ze na początku lutego dostali listownie zamówienie
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
nooo ale bez problemu mozemy paczuszkę oddac
yes2.gif
yes2.gif
chyba sobie ktoś jajca zrobił
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

Bunny, zdrówka dla Patiego :) Ja Pulneo mam w domu i jak tylko widzę, ze coś zaczyna brać Igusia od razu daje mu syrop i przechodzi:tak: nooo i &&&& za wizytę:-):-) wsio jest OKI;-);-);-);-)

Rozczochrana tej zumby to zazdroszcze:tak::tak: Jak tam u Ciebie na froncie??

Maron, Trina, jak sie czujecie??? Jak dziewczynki??

Calogera, póki nie ma @ jest nadzieja:-)

Martolinka u mnie dziś woda śledziowa, ale teki kapuśniaczek to chodzi za mną już od kilku dni:rofl2::rofl2: czekam na zdjęcia uszka:-)

reklama
Wizyta mam na 12. Ze strachu tak mnie boli strasznie głowa aż do oczu.

Wika ja mu dawał już w poniedziałek ten pulneo i herbapekt jak tylko zaczął kaszleć.

Do góry