reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dana, uszy do góry!!! Znasz już wroga to i będziesz wiedziała jak z nim walczyć:-):-) Będzie dobrze :)

reklama
pewnie, ze obiecuję :) i specjalna dawka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla Ciebie :)

dla dziewczynki Ada, Lenka,

dla chłopca: Borys, Miłosz, Wojtek

to jest stan na dzień dzisiajeszy... jutro może sie zmienić.... Igusia nazwaliśmy dopiero po urodzeniu... to imię które wymyśliliśmy dla niego przed porodem wogóle do niego nie pasowało

Widzę, ze też Miłosz? Ciekawe czy będę miała kiedykolwiek synka. Jak się uda to własnie tak się bedzie nazywał. Ustalone dawno dawno temu:-)
Lenka ślicznie, tez mi się podoba.:-)Chyba nawet przechodzi już boom na to imię. Tak rok temu to u mnie w regionie istne szaleństwo było. Same Maje i Lenki.

pewnie, ze obiecuję :) i specjalna dawka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla Ciebie :)

dla dziewczynki Ada, Lenka,

dla chłopca: Borys, Miłosz, Wojtek

to jest stan na dzień dzisiajeszy... jutro może sie zmienić.... Igusia nazwaliśmy dopiero po urodzeniu... to imię które wymyśliliśmy dla niego przed porodem wogóle do niego nie pasowało

Mi się bardzo Lenka podoba. To był jeden z moim pomysłów dla dziewczynki :-) Śliczne imię i dość oryginalne równiez

Dana - będzie dobrze, grunt, że zaczeliście działać, teraz raz dwa się hormonki wyregulują i się jeszcze na 2012 załapiesz :tak:
Qcz - Swissmed

A mnie od Maćka zaczyna coś bra ć, on zaczął dychać i smarkać, a i mnie gardło drapie. Wczoraj zakupiłam *spam* i popijam. Jutro zrobię sobie sosik czosnkowy i będę się zażerać. Herbatka z cytrynką i miodem i mam nadzieję, że przejdzie. Nie wyobrażam sobie parcia z zatkanym nosem :eek:

trina kuruj sie :-) tez przez to przechodzilam 4 tygodnie temu :eek: masakra, a myslalam, ze przez cala ciaze uda mi sie nie chorowac.
wika Ada najpiekniejsze :-D no i Milosz :tak: ( u nas syn tez mial byc tak nazwany ale S. stwierdzil, ze co jesli bedzie chcial zostac kryminalista??? :eek: toz to nie pasuje Milosz kryminalista)
Ostatnio na lutowkach dziewczyna wklejala ranking najpopularniejszych imion w 2011 i Lenka jest na pierwszym miejscu :-D obok wlasnie chyba Mai, Julki...u nas Lenek sporo :-)

Maron, a no tak :-D:-D zapomniałam, że Twoja też Ada :)

Ja się raczej nastawiam na kolejnego chłopaka:tak::tak:

Trina zdrówka życzę :)

reklama
Trina hahaha a wyobraź sobie że wyobraziłam sobie Ciebie z nieżytem nosa, rozkraczonymi nogami i brodą przy klatce piersiowej z miną atlety wyciskającego tony :-D:-D:-D

Danao hormony sa do wyregulowania, wierz mi mówi Ci to dziewczyna która ma z nimi problem od kiedy pamięta.

Dziewczyny kurde zaczynam się martwić. Nie czuję że jestem w ciąży. Zero bólu brzucha, ok był kilkudniowy skończył się przed dwoma dniami, najpierw ból jak przed miesiączką a potem takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu i pachwinach. Tak wiem tak właśnie powinno być no ale problem w tym ze od dwóch dni nic , kompletnie nic, ani senności ani bóli podbrzusza ani wstrętu do żywności ani bólu piersi choć z Gracjanem przed terminem @ juz bolały do tego stopnia że nawet bluzki założyć nie mogłam, żadnego wzmorzonego apetytu a ten jako pierwszy sygnalizował ciążę zanim jeszcze testy wychodziły. Chodziłam siku do wczoraj bardzo często dziś w zasadzie normalnie. Boję się ze znów coś się dzieje niedobrego. Nawet najbliższa wizyta nic mi nie da bo co mi lekarz może powiedzieć że się zagnieździło? tyle to ja też wiem w końcu miesiączki nie mam a temperatura śliczna. Ja chcę wiedzieć ze serduszko bije a to co najwyżej mogę usłyszeć za 3 tygodnie. ehhhh

Do góry