reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Chwile mnie nie bylo, a wy tu juz tyle naskrobalyscie :szok: Padam na twarz po dzisiejszym dniu. Ale mam ochote jeszcze jakiegos filma obejrzec :tak: Pewnie podczas ogladania zasne, wiec ide sie uszykowac (prysznic, pidzamka) ;-) A co do porodu w innym kraju to ja planuje Anglie. Mam nadzieje, ze nie bedzie az tak zle. Uff... ;-)

Dobrej nocki babeczki. Spijcie dobrze ;-)

reklama
Człowiek na 12 godzin odejdzie od laptopa i już 3 strony do nadrobienia:D

Wszystkie ujawnione mamuśki (obecne & przyszłe) są śliczne :) I prawie wszystkie wrzuciłyście zdjęcia ślubne :p Ja się powstrzymam, bo z pierwszego slubu nie będę fotek publikowała (może mój były mąż miałby coś przeciw :-|) Ale jak juz będę po drugim, to na pewno coś wrzucę:D

Co do diet - ja właśnie katuje mojego Sz., żeby przejść na "dietę płodności", ale on mi macha tylko wynikami badań i wykręca się, że ma silną armię i szturm może skutecznie przeprowadzić, więc chyba zostanę osamotniona w moim planie (chociaż może zawartośc lodówki jakoś na niego wpłynie). W dodatku zioła obrzydliwe teraz zaczynam pić - mam nadzieję, że skuteczne będą tak jak u mojej siostry:)

Co do przeprowadzek - my na szczęście w tym mieszkaniu zostawiamy wszystko, pozo ubraniami, książkami, psem i dwoma kotami :) więc za dużo do przewiezienia nie będzie :D

czesc dziewczyny

to ja dezerter, powracam juz do Was:-D
od 15 na terenie n, a w domciu od 19

witam nowe staraczki, przepraszam, nickow nie pamietam, bo sie jeszcze nie wdrozylam;-)

Lelek, nie ledwo wrocilam, do tego z nadzieja, ze wszystko u Was ok, a tu takie piszesz rzeczy:-(

dana spokojnie, wiem, ze latwo tak pisac, ale w koncu przyjdzie na Ciebie kolej rowniez:tak:

Isana, w 6tym teoretycznie

nadrobilam Was, bo malo cos pisalyscie, myslalam, ze z 200 stron dojdzie a tu ze 40:szok: rozumiem, ze bardzo zajete bylyscie

nie bylam na becie, nie bylam u gina, mysle czy isc do niego teraz czy za tydzien, u mnie ok, lot powrotny byl troche kiepski, bo prawie spawilam jak kawe czulam. Ja nie wiem jak ludzie nie moga wytrzymac 30 minut bez kawy, dramat.

ciesze sie, ze juz jestem w domu

livastrid zabraklo Cie i widzisz :-D
fajnie, ze juz jestes :-) opowiadaj...jak w Polsce??? :-D
Ja wstalam godzinke temu, wszamalam sniadanie, wzielam prysznic a teraz relax przed kompem, zanim pojde do pracy ;-) nawet nie wyobrazacie sobie jak mi sie nie chce :-( siedziec tam do 21.30 :wściekła/y: i jutro tez praca. ehhhhhh
Wieczorem mezu robi grilla u nas z kumplami, a ja jak wroce wybieram sie na spotkanko z ekipa z liceum :-)

czesc kobietki!
Od tygodnia jestem nową staraczką na 2012 rok :D troche sie boje ale wierze ze tym razem wszystko skończy się dobrze. zielone światło od lekarzy dostałam tylko mam uważać na szyjke bo jst króka :) do dzieła! :D weekend mamy przyszłe mamy! hehe

Dzien dobry :-)

livastrid pisz jak tam bylo w Polsce. To u siebie pojdziesz do gina? Kiedy zamierzasz? :-)
maron to wieczorek imprezowo u Ciebie :-) Super, baw sie dobrze ;-)
rozczochrana.mama fajowy nick :-D Witamy na naszym watku, rozgosc sie :tak: Bardzo mi przykro z powodu tego co przeszlas, wiem jak to jest... Teraz na pewno bedzie lepiej :tak: Ja za niecale 3 tygodnie zabieram sie do dziela :-) &&&&&&, aby wam sie szybko udalo ;-)

Ja wlasnie pijac kawke przegladam w necie jakie horrory warto obejrzec i sciagnac sobie musze cos nowego, bo wszystko co mam w lapku juz ogladnelam :-)

Milego weekendu kobitki i duzo sloneczka ;-)

Dzieki, dzieki :-) Wam rowniez zycze milego dnia i wieczoru :-)
a ja popijam sobie wlasnie kawke z mlekiem i jem torcika :-D wczoraj wieczorem mnie tak naszlo, zeby zrobic ;-)okropna ochote mialam :-)
rozczochrana mama trzymam kciuki :-) mam nadzieje, ze szybciutko sie uda
lazurowe jeszcze tylko kilkanascie dni :-)

maron ja to codziennie na suwaczek patrze jak pomyka do przodu :-D A moja siostra urodzi w sierpniu... Trzecie dziecko. Szczesciara...

reklama
Do góry