reklama
Lelek jestem zszokowana Twoja historia Bardzo Ci wspolczuje kochana, ze musialas przechodzic przez to, tym bardziej sama Mam nadzieje, ze juz sie uspokoilas i ze Miloszek tez sie juz lepiej czuje ;-) Co do lekarzy to NO COMMENT. Sami sobie zaprzeczaja, jakas paranoja po prostu
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Lelek- ja pierdziuuuuuuuuuuuu!!! jestem w szoku!!!!!a tą pediatrę rodzinną to bym chyba za kłaki wyszarpała!!!! A powiedz mi, czy teraz nie możesz już Miłoszkowi wprowadzać glutenu, zeby stwierdzić czy rzeczywiście jest na niego uczulony?? Ja pitole, jestem w szoku!!! ale dzielna z Ciebie babeczka Miłoszek ma świetną mamusie
a ja robię teraz trench manicure... nie lubię go robić, no ale pazurki potem ładnie wygllądają wieć się poświecę
a ja robię teraz trench manicure... nie lubię go robić, no ale pazurki potem ładnie wygllądają wieć się poświecę
Czesc laski!
A Wy gdzie???????? Sama dzis tu jestem??? Hmm...
Ja sobie kawke popijam. Musze obgadac dzis z Borysem date wyjazdu do Polski. Trzeba sie wybrac na pare dni chociaz A jutro musze wyslac mamie jakis prezencik, no bo przeciez w czwartek Dzien Matki w Polsce :-) Tylko ze nie mam pomyslu co takiego... Hmm...
A Wy gdzie???????? Sama dzis tu jestem??? Hmm...
Ja sobie kawke popijam. Musze obgadac dzis z Borysem date wyjazdu do Polski. Trzeba sie wybrac na pare dni chociaz A jutro musze wyslac mamie jakis prezencik, no bo przeciez w czwartek Dzien Matki w Polsce :-) Tylko ze nie mam pomyslu co takiego... Hmm...
livastrid
2010 & 2012
hello
rozczochrana.mama witaj, wszystko bedzie ok
lazurowe blizniaki? szalona kobieto, Ty wiesz co piszesz
Lelek, dzielna jestes po prostu. Bym szalu chyba dostala na Twoim miejscu. A lekarzy to ja strasznie lubie, dlatego jak mi trzech potwierdzi to samo to wtedy dopiero ich slucham
wika no mala spala w samolocie jak do pl lecialam, a gdy wracalam to w jednym spala a w drugim juz nie chciala i wykonczyla pasazerow cos mi sie wydaje
w sumie nie wiem bo ja sobie spalam i tata musial poskromic swoje dzieciecie.
co ja tam mam opowiadac
, znacie moje zdanie o pl a poza tym
poszlam sobie na Blyskawice, bo tradycja rodzinna zobowiazuje. Zaplacilam straszne pieniadze za beznadziejne oceanarium /jak bylam mlodsza to ekspozycja wydawala mi sie ciekawsza/, umowilismy sie z jednym znajomym w knajpie, zjadlam kebaba, ale jakos mi nie podszedl, zwiedzilam wiele ksiegarni z ktorych uwolnilam ksiazki. Kupilam sobie okulary fotochromowe i zrobilam obraczke. I dostalam opiernicz od sprzedawczyni jak sobie biustonosz kupowalam, bo powiedziala mi, ze zly nosze. Ale jestem zadowolona, bo faktycznie dobrala mi ladnie i moge patrzec na swoje cycki no i nie pomyslalabym, ze sa wieksze
a co do dziedziczenia to mam brazowe slepia, maz szare a cora posiada ekstra niebieskie patrzaly
potem zajrze, bo mala mi steka
rozczochrana.mama witaj, wszystko bedzie ok
lazurowe blizniaki? szalona kobieto, Ty wiesz co piszesz
Lelek, dzielna jestes po prostu. Bym szalu chyba dostala na Twoim miejscu. A lekarzy to ja strasznie lubie, dlatego jak mi trzech potwierdzi to samo to wtedy dopiero ich slucham
wika no mala spala w samolocie jak do pl lecialam, a gdy wracalam to w jednym spala a w drugim juz nie chciala i wykonczyla pasazerow cos mi sie wydaje
co ja tam mam opowiadac
poszlam sobie na Blyskawice, bo tradycja rodzinna zobowiazuje. Zaplacilam straszne pieniadze za beznadziejne oceanarium /jak bylam mlodsza to ekspozycja wydawala mi sie ciekawsza/, umowilismy sie z jednym znajomym w knajpie, zjadlam kebaba, ale jakos mi nie podszedl, zwiedzilam wiele ksiegarni z ktorych uwolnilam ksiazki. Kupilam sobie okulary fotochromowe i zrobilam obraczke. I dostalam opiernicz od sprzedawczyni jak sobie biustonosz kupowalam, bo powiedziala mi, ze zly nosze. Ale jestem zadowolona, bo faktycznie dobrala mi ladnie i moge patrzec na swoje cycki no i nie pomyslalabym, ze sa wieksze
a co do dziedziczenia to mam brazowe slepia, maz szare a cora posiada ekstra niebieskie patrzaly
potem zajrze, bo mala mi steka
livastrid jak najbardziej wiem co mowie To z milosci do dzieci Ja loty przewaznie znosze dobrze, aczkolwiek jak wsiadlam na poklad pierwszy raz w zyciu to myslalam ze juz z niego o wlasnych silach nie wyjde Pisz jak tam z ginem. Kiedy sie wybierasz?
livastrid
2010 & 2012
zwariujesz jak Ci dwa beda piszczec
ja dzieci nie znosze, ale sa wyjatki
musze w poniedzialek sie zapisac. Nie chce mi sie isc do lekarza
ja dzieci nie znosze, ale sa wyjatki
musze w poniedzialek sie zapisac. Nie chce mi sie isc do lekarza
Ja do dzieci nie mam zbyt duzo cierpliwosci, ale wiele osob mowi, ze jak sie juz ma swoje to zupelnie jest inaczej :-) Wiadomo, ze swoje kocha sie najbardziej na swiecie :-) Wiec nic nie jest mi straszne Moja wizyta w czwartek, uff... livcia nie znosisz dzieci??? Nie wierze. Masz przeciez slodka bulke w piekarniku
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
livcia nie znosisz dzieci??? Nie wierze. Masz przeciez slodka bulke w piekarniku
dlatego napisalam, ze sa wyjatki;-)
a Wy wszystkie gdzie jakies wczasy czy co?
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Czesc laseczki
Bardzo boję się burzy... moze to absurdalne , ale tak juz mam.. DZis w nocy byłą taka burza , ze nie pytajcie..nie spałam pół nocy..
A jakie u Was plany na dzis?
Livastrid jezeli chodzii o oceanarium to bardzo sie rozwineli . Sa nowe ekspozycje, ale przede wszytskim można skorzystac z "lekcji" tam organizowanych Antek był zachwycony a bylismy tam 2 msce temu
Bardzo boję się burzy... moze to absurdalne , ale tak juz mam.. DZis w nocy byłą taka burza , ze nie pytajcie..nie spałam pół nocy..
A jakie u Was plany na dzis?
Livastrid jezeli chodzii o oceanarium to bardzo sie rozwineli . Sa nowe ekspozycje, ale przede wszytskim można skorzystac z "lekcji" tam organizowanych Antek był zachwycony a bylismy tam 2 msce temu
Podziel się: