reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lelek jestem zszokowana Twoja historia :szok: Bardzo Ci wspolczuje kochana, ze musialas przechodzic przez to, tym bardziej sama :no: Mam nadzieje, ze juz sie uspokoilas i ze Miloszek tez sie juz lepiej czuje ;-) Co do lekarzy to NO COMMENT. Sami sobie zaprzeczaja, jakas paranoja po prostu :no:

Lelek- ja pierdziuuuuuuuuuuuu!!! jestem w szoku!!!!!a tą pediatrę rodzinną to bym chyba za kłaki wyszarpała!!!! A powiedz mi, czy teraz nie możesz już Miłoszkowi wprowadzać glutenu, zeby stwierdzić czy rzeczywiście jest na niego uczulony?? Ja pitole, jestem w szoku!!! ale dzielna z Ciebie babeczka :) Miłoszek ma świetną mamusie:)

a ja robię teraz trench manicure... nie lubię go robić, no ale pazurki potem ładnie wygllądają wieć się poświecę:-p

Czesc laski!
A Wy gdzie???????? :szok: Sama dzis tu jestem??? Hmm... :rolleyes2:
Ja sobie kawke popijam. Musze obgadac dzis z Borysem date wyjazdu do Polski. Trzeba sie wybrac na pare dni chociaz :tak: A jutro musze wyslac mamie jakis prezencik, no bo przeciez w czwartek Dzien Matki w Polsce :-) Tylko ze nie mam pomyslu co takiego... Hmm...:rolleyes2:

hello

rozczochrana.mama witaj, wszystko bedzie ok

lazurowe
blizniaki? szalona kobieto, Ty wiesz co piszesz
laugh.gif
p.gif

Lelek, dzielna jestes po prostu. Bym szalu chyba dostala na Twoim miejscu. A lekarzy to ja strasznie lubie, dlatego jak mi trzech potwierdzi to samo to wtedy dopiero ich slucham

wika
no mala spala w samolocie jak do pl lecialam, a gdy wracalam to w jednym spala a w drugim juz nie chciala i wykonczyla pasazerow cos mi sie wydaje
laugh.gif
w sumie nie wiem bo ja sobie spalam i tata musial poskromic swoje dzieciecie.

co ja tam mam opowiadac
wink2.gif
, znacie moje zdanie o pl a poza tym
poszlam sobie na Blyskawice, bo tradycja rodzinna zobowiazuje. Zaplacilam straszne pieniadze za beznadziejne oceanarium /jak bylam mlodsza to ekspozycja wydawala mi sie ciekawsza/, umowilismy sie z jednym znajomym w knajpie, zjadlam kebaba, ale jakos mi nie podszedl, zwiedzilam wiele ksiegarni z ktorych uwolnilam ksiazki. Kupilam sobie okulary fotochromowe i zrobilam obraczke. I dostalam opiernicz od sprzedawczyni jak sobie biustonosz kupowalam, bo powiedziala mi, ze zly nosze. Ale jestem zadowolona, bo faktycznie dobrala mi ladnie i moge patrzec na swoje cycki no i nie pomyslalabym, ze sa wieksze
laugh.gif

a co do dziedziczenia to mam brazowe slepia, maz szare a cora posiada ekstra niebieskie patrzaly

potem zajrze, bo mala mi steka

livastrid jak najbardziej wiem co mowie :-D To z milosci do dzieci :-D Ja loty przewaznie znosze dobrze, aczkolwiek jak wsiadlam na poklad pierwszy raz w zyciu to myslalam ze juz z niego o wlasnych silach nie wyjde :-D Pisz jak tam z ginem. Kiedy sie wybierasz? :blink:

Ja do dzieci nie mam zbyt duzo cierpliwosci, ale wiele osob mowi, ze jak sie juz ma swoje to zupelnie jest inaczej :-) Wiadomo, ze swoje kocha sie najbardziej na swiecie :-) Wiec nic nie jest mi straszne :-D Moja wizyta w czwartek, uff... livcia nie znosisz dzieci??? Nie wierze. Masz przeciez slodka bulke w piekarniku :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc laseczki :)
Bardzo boję się burzy... moze to absurdalne , ale tak juz mam.. DZis w nocy byłą taka burza , ze nie pytajcie..nie spałam pół nocy..
A jakie u Was plany na dzis?

Livastrid jezeli chodzii o oceanarium to bardzo sie rozwineli . Sa nowe ekspozycje, ale przede wszytskim można skorzystac z "lekcji" tam organizowanych :) Antek był zachwycony a bylismy tam 2 msce temu

Do góry