reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

hej dziewczyny
proszę, proszę kogo ja tu widzę;-) znajome mamy wrzesień 2006, ale fajnie:tak:
Mija mam nadzieje, że przekonasz męża-my też mieszkanko małe mamy, ale jest szansa na zmianę
Moja Milenka już by chciała rodzeństwo, czasem bawi się, że lalka to jej siostra:-D i pyta się kiedy dzidzie może zamowić:-D

reklama
Mija witaj my to sie chyba znamy z tematu o kobitkach za kierownicą czy sie pomyliłam?
To fajnie ,że myślisz o kolejnym dziecku , a jeśli chodzi o męża to może jakiś podstęp wymyślisz?????:zawstydzona/y::blink::tak:.
Może spróbuj go przekonać , że dzieci lepiej sie rozwijają z rodzeństwem , uczą się od starszego brata czy siostry o wiele szybciej , ja miałam mieć rodzeństwo ,ale było tak jak piszesz ,za małe mieszkanie ,albo za mało pieniędzy i moi rodzice poprzestali na mnie jednej , byłam strasznie samotna ,ale mam dużo sióstr i braci ciotecznych i do nich wyjeżdżałam na weekendy i wakacje im dłużej sie czeka z następnym tym trudniej sie potem zdecydować ja sobie obiecałam ,że dwa lata po urodzeniu pierwszego dziecka robimy drugie, żeby było dzieciom raźniej.

To podaj przepis na jakiś dobry dżemik:-p.U teściów rosną teraz malinki może coś zrobie jak mi "kochana teściowa":-D:-D:-D da troche.

:happy:Witam Was
Ciezki dzien dzisiaj byl... Egzamin poszedl mi slabiutko...
Za to zrobilam betke wkoncu prawidlowe badanie... i jutro mam wynik:-(
przez caly dzien mi nie dobrze az nie moge sobie poradzic...

łłłłooo matko, ale żeście się rozpisały :) 24h bez odwiedzin bb i ponad 3 strony do nadrobienie....wyszlam o 6 rano z domku i dopiero wróciłam :(

Chyba nas coraz więcej na wątku wiec WITAM :)
Niestety wszystkim już nie odpowiem bo nie ogarniam ale chyba najważniejsze Misia- trzmam kciuki za betke&&&&&&

I lece spać.
Dobranoc :)

reklama
Witam:-D

Przepraszam dziewczyny, że tak mało piszę, ale zalatana jestem strasznie i zmęczona:baffled: jadę na olimpiadę z pracy i muszę trochę potrenować...:-p

Buziaczki:-D

Misia trzymam kciuki za betkę:-)

Do góry