reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
jjjjjeeejku jak ślicznie!!!! tam bym wyzdrowiała chwila moment! lecę do Ciebie :D
Szybko się połapiesz w naszych skrótach , morze czerwone to okres :-) a jeszcze czasami oznaczamy jako @ :tak:
Dunga dunga - to seks :-D:-D
A co do Egiptu - to Ci co planują na przyszły rok tam jechać to niech to zrobią w tym ;-)
livastrid - to Ty po studiach medycznych jesteś?:szok:

to masz udany wypoczynek, lazurowe, kurde plaza, slonce, pelen relax;-)

anastazja, nie, studiowalam pielegniarstwo dopoki nie wyjechalam, znaczy go nie skonczylam i nie chce mi sie go konczyc nawet tu na miejscu

rozczochrana.mama zdrowiej szybciutko!!! jakie piękne widoki lazurowe wybrzeże nam przesyłasz !!! oh az sie rozmarzyłam!!! będe się tuatj wońcu częściej pokazywała bo zgubiłam Was:) a u mnie od wczoraj dietka wiecie tak przed wakacyjna bo za tydzień wkońcu na URLOP!!! już się nie mogę doczekać,ale zapowiada sie bardzo zabiegany ale i tak sie ciesze wkońcu słoneczko zobaczę bo tuatj przez ostatnie 22miesiące to nie maśladu po słoneczku a wiadomo to powoduje tez doła ale już tylko tydzień i wkońcu sie poopalam!!!:)i wznawiamy staranka już od następnego cyklu czyli w czwartek powinna nadejść @a po tym wracamy do gry:)

Juz wrocilam ze spacerku ;-)
rozczochrana.mama ja ma nadzieje, ze juz po raz ostatni jestem nad Morzem Czerwonym :-D To jest taki urlop przymusowy :-D
livastrid widoki nie z tej ziemi :-D Musze korzystac, bo to juz ostatni raz :-D
maja16 pochwal sie gdzie Ty mieszkasz skoro piszesz, ze nie masz sloneczka, hmm? No i gdzie na urlop ruszasz? :-)

Ja chyba musze polkanc druga tabletke, bo brzusio znow pobolewa... A dzis mam ochote na pizze z salami i pieczarkami :rofl2: Zaraz wykrecam numer , zeby za pol godziny dowiezli ;-)

Dołączam się do pytania maja gdzie się wybierasz na urlopik?
Anastazja to co jest z tym Egiptem, ze lepiej w tym roku niż w przyszłym? Ceny wzrosną jakoś drastycznie czy co?
Lazurku oj Ty, ales mi smaka na pizze zrobiła:-D Ale ja to bym zjadła taką z kurczaczkiem i brokułami:-D

w Irlandii mieszkam tymczasowo:) a na urlop do Polski szykować się do ślubu :))) ohh jak ja Ci zazdroszczę tej pizzy!!!
ja teraz na zupce kapuścianej lecę a taka mam ochotę na wszystko nawet na jogurt których tak normalnie nie lubię:)

reklama
dana to na co czekasz? :-D Ja juz dawno pizzy nie jadlam, wiec sobie pozwole :tak: A dzis doszla do mnie przesylka z Polski. Dostalam od mamy zegarek na Dzien Dziecka :-) Moge wam pokazac, bo sama go na Allegro zamawialam :-D

cww09[1].jpg

Ostatnia edycja:
Do góry