reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

maron mowisz? A co serwujesz? :-D U mnie potop taki, ze szok. A przeciez alkohol zatrzymuje krwawienie, nie? To znaczy przynajmniej u mnie :-D

reklama
Hejj:-)

Lelek łączę się w bólu z brakiem czasu na bb. :((( Wczoraj wróciłam późno z pracy ("świetny" Dzień Dziecka zafundowałam swojemu dziecku- mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu :-:)-:)-() i już nie miałam siły na pogaduszki.

Dana- właśnie nie wiem, czy ten szampon daje jakies efekty, bo włosy nadal wychodzą. No ale w sumie używam go dopiero kilka dni więc efektów od razu pewnie nie będzie. Poczekam jeszcze trochę

Lazurowe- wracaj szybko znad tego Morza i zabieraj sie do roboty!:tak: A tak przy okazji... Moja szwagierka też Monika :)) Co do alkoholu i krwawienia to ja raz wypiłam sobie jak miałam @ i miałam taki potop, że hej!!!!! nigdy więcej nie tknę alkoholu podczas @@

Poczytałam, co u Was... ale mało pamietam... eh

Na dzien dziecka dostaliśmy od mojej mamy lody!!! Chyba się na nie skuszę dzisiaj :)

A i z dobrych dla mnie wiadomosci, zarezerwowałam dzisiaj pokój nad morzem. Juuupiiiiiii jedziemy 05 lipca :)

narazie mykam, bo zmywarka krzyczy, ze trzeba ja opróżnić :)

moze winko dzisiaj?? :-) po lampeczce i do spanka :-)
mnie alkohol w @ ani ziebi ani chlodzi, moge pic...no ale fakt chwyta szybciej :-p

wika kolejna mi robi ochotę na cosik:( ohhh jeszcze tylko 5dni muszę wytrzymać i ja będę mogła pozwolić sobie na małe co nieco:) widze że tez chyba masz problem z wypadającymi włosami!! mnie to tez dopadło i prawie jestem łysa :( ale teraz mi troche pomagaja takie ampułki do włosów i zaczeły mi wkońcu odrastać:)

Maja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wybacz nie chciałam kusić :-D Ja niby słodyczy nie jem... no ale są wyjątki od reguły, prawda??? :-D O jakich ampułkach do włosów mówisz??

takie z vichy na wypadanie włosów! powiem Ci że jak dla mnie są rewelacyjne! byłam u dermatologa dostałam 5milionów różnychh rzeczy i do wcierania i do mycia i tabletki do łykania i nic mi nie pomogło a te ampułki kupiłam i przestały nagle wypadać a teraz nawet odrastają i to bardzo szybciutko:) więc jak dla mnie rewelka

wika no ja mam zamiar zabrac sie konkretnie do roboty, zeby skutki byly widoczne za miesiac :-D Kurcze, doczekac sie nie moge kiedy bede testowac :-D
maja blacha ciasta? A co tam, jak juz wrocisz z wakacji to mozesz sobie pozwolic :-D

Co do slodkosci to moja mama do przesylki z zegarkiem tez dorzucila duuuza czekolade z orzechami :-) Polowe juz zjadlam ;-)

Lelek- jak to ccc to powinni wymienić bez problemu :-) tylko paragon masz? :-) a co Ty taka mało towarzyska, no wiesz co ;-)

Mmona & lazurku :-) - jeszcze nie wiem ;-) dzisiaj losowanie dopiero jest :-p ale mam nadzieję, że szczęśliwy jest :-D

Rozczochrana- zdrowiej szybciutko :-) lato się zbliża, nie możesz być chora :-)

Liv- kochana staram się nie myśleć (ale ja normalnie filozof jakiś, albo mędrzec jestem) :p ale nie spinam się :-) Teraz jestem poprostu ogarnięta zdrową niczym nie skażoną ciekawością :-D Noooo nie rycząca 40 to nie, ale ćwierćwiecza (w tym roku kończę 25 lat) :-)
Hi hi żadnych bliźniąt ;-) ja chyba też wolałabym pojedynczo :-D

Anastazja- zależna od męża to się nie liczy, przecież Ty i On to jedność, nie? :-D

reklama
Do góry