reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Hejj:-)
Lelek łączę się w bólu z brakiem czasu na bb. (( Wczoraj wróciłam późno z pracy ("świetny" Dzień Dziecka zafundowałam swojemu dziecku- mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu :---() i już nie miałam siły na pogaduszki.
Dana- właśnie nie wiem, czy ten szampon daje jakies efekty, bo włosy nadal wychodzą. No ale w sumie używam go dopiero kilka dni więc efektów od razu pewnie nie będzie. Poczekam jeszcze trochę
Lazurowe- wracaj szybko znad tego Morza i zabieraj sie do roboty! A tak przy okazji... Moja szwagierka też Monika ) Co do alkoholu i krwawienia to ja raz wypiłam sobie jak miałam @ i miałam taki potop, że hej!!!!! nigdy więcej nie tknę alkoholu podczas @@
Poczytałam, co u Was... ale mało pamietam... eh
Na dzien dziecka dostaliśmy od mojej mamy lody!!! Chyba się na nie skuszę dzisiaj
A i z dobrych dla mnie wiadomosci, zarezerwowałam dzisiaj pokój nad morzem. Juuupiiiiiii jedziemy 05 lipca
narazie mykam, bo zmywarka krzyczy, ze trzeba ja opróżnić
Lelek łączę się w bólu z brakiem czasu na bb. (( Wczoraj wróciłam późno z pracy ("świetny" Dzień Dziecka zafundowałam swojemu dziecku- mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu :---() i już nie miałam siły na pogaduszki.
Dana- właśnie nie wiem, czy ten szampon daje jakies efekty, bo włosy nadal wychodzą. No ale w sumie używam go dopiero kilka dni więc efektów od razu pewnie nie będzie. Poczekam jeszcze trochę
Lazurowe- wracaj szybko znad tego Morza i zabieraj sie do roboty! A tak przy okazji... Moja szwagierka też Monika ) Co do alkoholu i krwawienia to ja raz wypiłam sobie jak miałam @ i miałam taki potop, że hej!!!!! nigdy więcej nie tknę alkoholu podczas @@
Poczytałam, co u Was... ale mało pamietam... eh
Na dzien dziecka dostaliśmy od mojej mamy lody!!! Chyba się na nie skuszę dzisiaj
A i z dobrych dla mnie wiadomosci, zarezerwowałam dzisiaj pokój nad morzem. Juuupiiiiiii jedziemy 05 lipca
narazie mykam, bo zmywarka krzyczy, ze trzeba ja opróżnić
wika kolejna mi robi ochotę na cosik ohhh jeszcze tylko 5dni muszę wytrzymać i ja będę mogła pozwolić sobie na małe co nieco widze że tez chyba masz problem z wypadającymi włosami!! mnie to tez dopadło i prawie jestem łysa ale teraz mi troche pomagaja takie ampułki do włosów i zaczeły mi wkońcu odrastać
takie z vichy na wypadanie włosów! powiem Ci że jak dla mnie są rewelacyjne! byłam u dermatologa dostałam 5milionów różnychh rzeczy i do wcierania i do mycia i tabletki do łykania i nic mi nie pomogło a te ampułki kupiłam i przestały nagle wypadać a teraz nawet odrastają i to bardzo szybciutko więc jak dla mnie rewelka
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika no ja mam zamiar zabrac sie konkretnie do roboty, zeby skutki byly widoczne za miesiac Kurcze, doczekac sie nie moge kiedy bede testowac
maja blacha ciasta? A co tam, jak juz wrocisz z wakacji to mozesz sobie pozwolic
Co do slodkosci to moja mama do przesylki z zegarkiem tez dorzucila duuuza czekolade z orzechami :-) Polowe juz zjadlam ;-)
maja blacha ciasta? A co tam, jak juz wrocisz z wakacji to mozesz sobie pozwolic
Co do slodkosci to moja mama do przesylki z zegarkiem tez dorzucila duuuza czekolade z orzechami :-) Polowe juz zjadlam ;-)
Truskawcia
Fanka BB :)
Lelek- jak to ccc to powinni wymienić bez problemu :-) tylko paragon masz? :-) a co Ty taka mało towarzyska, no wiesz co ;-)
Mmona & lazurku :-) - jeszcze nie wiem ;-) dzisiaj losowanie dopiero jest ale mam nadzieję, że szczęśliwy jest
Rozczochrana- zdrowiej szybciutko :-) lato się zbliża, nie możesz być chora :-)
Liv- kochana staram się nie myśleć (ale ja normalnie filozof jakiś, albo mędrzec jestem) ale nie spinam się :-) Teraz jestem poprostu ogarnięta zdrową niczym nie skażoną ciekawością Noooo nie rycząca 40 to nie, ale ćwierćwiecza (w tym roku kończę 25 lat) :-)
Hi hi żadnych bliźniąt ;-) ja chyba też wolałabym pojedynczo
Anastazja- zależna od męża to się nie liczy, przecież Ty i On to jedność, nie?
Mmona & lazurku :-) - jeszcze nie wiem ;-) dzisiaj losowanie dopiero jest ale mam nadzieję, że szczęśliwy jest
Rozczochrana- zdrowiej szybciutko :-) lato się zbliża, nie możesz być chora :-)
Liv- kochana staram się nie myśleć (ale ja normalnie filozof jakiś, albo mędrzec jestem) ale nie spinam się :-) Teraz jestem poprostu ogarnięta zdrową niczym nie skażoną ciekawością Noooo nie rycząca 40 to nie, ale ćwierćwiecza (w tym roku kończę 25 lat) :-)
Hi hi żadnych bliźniąt ;-) ja chyba też wolałabym pojedynczo
Anastazja- zależna od męża to się nie liczy, przecież Ty i On to jedność, nie?
reklama
Podziel się: