reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
anastazja a u Ciebie dzis testowanie???

Nie nie , tak sobie tylko dałam , żeby pamiętać kiedy okres miałam :-):-):-)
W tym cyklu tylko bezpieczne stosunki międzyludzki studiowaliśmy:-D:-D:-D:-D:-D
Brzuch z rana pobolewa jak na @ , a teraz cisza - pewnie przed burzą nad morzem czerwonym :tak::tak::tak:
trina - Ty też laska że hoho , och ale Wy szczupłe i piękne wszystkie jesteście;-)

A tego to nie wie nikt niestety , miało być po tej @ , ale na razie odłożone w czasie do lepszego samopoczucia finansowego:-:)-:)-(
Proszę trzymać kciuki , bo mamy tutaj kilka bardzo ważnych transakcji które mogą przyśpieszyć możliwość starania ( bo trochę się zarobi na tym rzecz jasna :-)) .
A póki co jest cel - trochę odchudzić .... nie , nie portfel :-D:-D:-D:-D tylko ciałko :-D:-D

Dałabym spokój, gdyby to nie przeszkadzało, może inaczej - biegam i robię brzuszki bo po takim "treningu" mam takiego powera że mogłabym jeszcze mieszkanie sprzątać:-D:-D
W przyszłej ciąży nie boję się przytyć bo w poprzedniej w ciągu 24 tc przytyłam tylko 1 kg :-):-):-):-):-) oby tym ( który mam nadzieję będzie ) razem było tak samo ;-)

To Anastazja trzymam kciuki za sfinalizowanie tych transakcji:-)

Ja w czerwcu kończę 27 lat:-)

Muszę dziś jechać do weterynarza. Mój Demonek rozwalił sobie przednią łapkę.:-( Aż do mięsa:-( Nie mam pojecia co ta psina wyrabiała:-(

Ciekawe jak tam Lelcia. Dzisiaj chyba wracają z tej kliniki?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
Nie przeczytalam Was jeszcze, zrobie to moze wieczorem, niedawno wrocilismy... jestem zalamana niepowodzeniami i wogole, wrocilam z niczym, szczegoly pozniej, na dodaten internet tam mi nie chcial chodzic!
ide sie wykapac, malego obrobic i cos zjesc bo 3 dni nic cieplego w gebie nie nie mialam:)

odpisze pozniej

tesknilam:)

reklama
No prosze jaki pokaz modelek :-D Same laski na wybiegu :tak: Pozazdroscic figury. Ze mnie troche taki paczek, ale za miesiac juz bede w ciazy wiec sie nie przejmuje niczym :-D:-D

Lelek nie strasz nas tu... Czekamy na Ciebie. Opowiadaj jak bylo.

Do góry