reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
anastazja a u Ciebie dzis testowanie???

Nie nie , tak sobie tylko dałam , żeby pamiętać kiedy okres miałam :-):-):-)
W tym cyklu tylko bezpieczne stosunki międzyludzki studiowaliśmy:-D:-D:-D:-D:-D
Brzuch z rana pobolewa jak na @ , a teraz cisza - pewnie przed burzą nad morzem czerwonym :tak::tak::tak:
trina - Ty też laska że hoho , och ale Wy szczupłe i piękne wszystkie jesteście;-)

A tego to nie wie nikt niestety , miało być po tej @ , ale na razie odłożone w czasie do lepszego samopoczucia finansowego:-:)-:)-(
Proszę trzymać kciuki , bo mamy tutaj kilka bardzo ważnych transakcji które mogą przyśpieszyć możliwość starania ( bo trochę się zarobi na tym rzecz jasna :-)) .
A póki co jest cel - trochę odchudzić .... nie , nie portfel :-D:-D:-D:-D tylko ciałko :-D:-D

Dałabym spokój, gdyby to nie przeszkadzało, może inaczej - biegam i robię brzuszki bo po takim "treningu" mam takiego powera że mogłabym jeszcze mieszkanie sprzątać:-D:-D
W przyszłej ciąży nie boję się przytyć bo w poprzedniej w ciągu 24 tc przytyłam tylko 1 kg :-):-):-):-):-) oby tym ( który mam nadzieję będzie ) razem było tak samo ;-)

To Anastazja trzymam kciuki za sfinalizowanie tych transakcji:-)

Ja w czerwcu kończę 27 lat:-)

Muszę dziś jechać do weterynarza. Mój Demonek rozwalił sobie przednią łapkę.:-( Aż do mięsa:-( Nie mam pojecia co ta psina wyrabiała:-(

Ciekawe jak tam Lelcia. Dzisiaj chyba wracają z tej kliniki?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
Nie przeczytalam Was jeszcze, zrobie to moze wieczorem, niedawno wrocilismy... jestem zalamana niepowodzeniami i wogole, wrocilam z niczym, szczegoly pozniej, na dodaten internet tam mi nie chcial chodzic!
ide sie wykapac, malego obrobic i cos zjesc bo 3 dni nic cieplego w gebie nie nie mialam:)

odpisze pozniej

tesknilam:)

reklama
No prosze jaki pokaz modelek :-D Same laski na wybiegu :tak: Pozazdroscic figury. Ze mnie troche taki paczek, ale za miesiac juz bede w ciazy wiec sie nie przejmuje niczym :-D:-D

Lelek nie strasz nas tu... Czekamy na Ciebie. Opowiadaj jak bylo.

Do góry