reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
zdecydowanie za szybko piszecie :)))))))))))
a mnie się dana - podoba w jasnych :)))))))))))))))
zjola - Ja mam 160 cm i 68,8 kg :((((((((( wszystko mam w brzuchu, rękach i nogach , czyli wszędzie :))))))) może znajdę jakieś w miarę aktualne, albo zrobię sobie to pokaże :))
mmona - Ja myślałam że 26 i bym trafiła :)))))

reklama
cholera, ale tu same laski :-) no to i ja sie pochwale jak wygladam, zdjecia stare, ale jestem w pracy i tu na kompie nic nie mam :-(
Witajcie!!!!
Co do karmienia piersią to powiem Wam , ze póki się nie "posmakuje " tego uczucia to nie zarzekajcie się , że będziecie karmić krótko. Karmiłam 8 mscy i bardzo miło wspominam ten czas. Świadomie zakończyłam ze względu na to , ze mały ostro mnie podgryzał. I nie znam kobiety , która nie utraciłaby jędrności po karmieniu. Niestety , ale tak już jest :)
ja długo nie karmiłam i małe mam, ale mi sflaczały, no moze nie zupełnie obwisłe sa, ale nie takie kraglutkie jak kiedyś. A co do karmienia, to dla mnie przereklamowane. Moze dlatego, ze przeboje z tym miałam, ale ja żadnej szczególnej więzi i mistycznych uczuc z tym nie miałam. Bardziej, w zwiazku z dużą presją na karmienie, to poczucie winy jak skończyłam.
To wszystko zależy od typu figury. Jedne mają cienkie odnóża i większy brzuszek, drugie brak brzuszka i konkretne kończyny. Ja należę do tych drugich. Rozmiar góry 36 a dołu 38. Najgorsze, że na takie figury spodni nie szyją. Tak się upchnę w nogawkach, to w pasie odstają na pół kilometra! Zawsze muszę przerabiać :(
Jakbym o sobie czytała, ale aktualnie o rozmiar wiekszej :-) a najgorsze jest, że był taki okres dawno temu, że miałam dwa rozmiary różnicy, a wtedy to juz kompletna masakra :dry: a co do wymiarów, to obecnie 171 i 64 :-p

Ostatnia edycja:
Do góry