reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Martolinka, Igor budzi się o 6, czasami w porywach o 6.30. Koło 9.30 już padaaaa i śpi koło 2-2,5h. Wcześnie, no ale co zrobić. Potem koło 15.00 zasypia jeszcze na jakąś godzinkę

Był czas, ze budził sie koło 7-7.30 i wtedy na drzemkę szedł koło 11.30 i spał 2-2.5 h i tej popołudniowej już wtedy nie było

Ostatnia edycja:
reklama
Tesciowej sie nie wybiera:-(Dobrze ze przyszła szwgierka ma taka samą opinie o niej jak ja:)Zazdroszcze tym dziewczynom co maja super tesciowe.

martolinka, lazurowe
Ja jakoś za sushi nie przepadam, czy za owocami morza, może kiedys sie do nich przekonam.

Uwielbiam za to oscypki i to jeszcze z grilla. mniamuśne są:)

Majcie jakiś fajny przepis na sałatkę do grila, szykuje mi sie impreza w sobote.

Wika Antek odkad skończył rok spi raz dziennie 2-3 godziny. zasypia około 12 , a wstaje 6-7
mmona moze sprobuj sushi z wedzonej ryby , albo surimi? sa tez wegetrianskie:)

Mmona ja robię zawsze taką: pomidor, ogórek, sałata lodowa i ser feta (albo w zastępstwie kanapkowo-sałatkowy) do tego sosy z knora i wychodzi super:tak:

wika no ja tez jakos nie ma weny na obiady dlatego Borys gotuje :-D On zawsze cos fajnego wymysli :tak:
mmona w takim razie sloneczka Ci zycze na sobote skoro impra Ci sie szykuje :-)
martolinka dzisiaj juz lepiej sie czuje, duzo spalam i juz jest oki ;-)

Ja wciagnelam Goracy Kubek. Borys po poludniu bedzie gotowal, wiec musze jakos przetrwac do tego czasu :-D

Ostatnia edycja:
Hejka, ale mnie mdli od wczoraj, blee:eek: ciągle jestem głodna ale prawie nic mi nie smakuje. A już myślałam, że mnie te sensacje ominą...:no: bo w zasadzie do zeszłego tygodnia czułam się znakomicie, a teraz codziennie mdłości i zawroty głowy. Mam nadzieję, że to szybko minie.:tak: Dla dzidzi wszystko przetrzymam, szkoda tylko, że to utrudnia normalne funkcjonowanie. Dobrze, że jestem już na zwolnieniu, bo bym w szkole nie dała rady z tymi knąbrnymi dzieciakami.

lelek- no właśnie, jak długo będziecie w tej klinice? pewnie mały to przeżywa?
lazurowe- ja lubię gotować, ale teraz niestety mój m trochę musi mnie wyręczać lub pomagać przez te mdłości i duuużą wrażliwość na zapachy, zwłaszcza niektóre np z lodówki, blee...:baffled:
wika- najprostsze sałatki są często najsmaczniejsze:tak:
danao- i jak tam? byłaś na becie? daj znać!
a kiedy wraca livastrid?

Isana nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze powodu tych mdlosci... Ehh... :-( Mam nadzieje, ze ja bede tak sie czula juz za jakies poltora miesiaca ;-)

uuu Isanka to sie zaczyna:eek:ale szybko minie i nie bedziesz pamietac o takiej dolegliwosci:-p i super ze juz na zwolnieniu, odpoczniesz i zajmiesz sie przygotowaniami na przyjscie dzidziusia

w klinice bedziemy od srody do piatku

lazurek
a Tobie co ze tak zle sie czujesz?

mmona
udanej imprezki w sobote!

ale mam pamiec... nie pamietam wiecej co mam odpisac:-(

trina, to chyba Ty pisalas ze maluszek chory? duzo zdrowka dla niego!

tu wstawie namiastke zdjec

dostalam @:-(w 34 dniu cyklu

Hellou,
Lelek, niezle foty:tak:
Isana, mdlosci kiedys przejda, a dzidzia pozostanie na zawsze i to jest fajowe:tak:
U nas pogoda zalosna, zimno i deszcz, fatalnie:wściekła/y: A jeszcze pare dni temu bylo tak ladnie i cieplo.
Ktoras sie pytala o salatke do grila, najlepsza moim zdaniem jest kartoflana i latwo sie ja robi: ziemniaki, korniszony, jajka, sol, pieprz i majonez, voilá!:tak:

reklama
Lazurowe- ale masz fajnie z tym swoim Mężusiem, że Ci tak dogadza w kuchni:-D Mój nie ma czasu na gotowanie:-(
Isana- ja też nie miałam mdłości wiec Ci za bardzo nie pomogę:-( Napewno rano nie wstawaj z łóżka o pustym żołądku. Jeszcze w łóżku zjedz jakiegoś herbatnika, czy biszkopta:tak: I dobrze, że już jesteś na L4:tak:
Lelek super foty. Motorzystka z Ciebie pełną gębą. :tak:

Do góry