reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:tak:
maz zamówił na dzis sushi:tak: Jestem głooodna:tak:
Antek śpi :tak: nie wychodziliśmy dziś z nim , bo miłą lekką gorączkę syneczek kochany..
tylko by sie tulił i tulił..

A jak Wam minęłą niedziela?

reklama
martolinka u mnie? Masz post wyzej napisane jak minela mi niedziela... Bardzo slabiutko sie czulam :-( Teraz jest lepiej. Ide zaraz spaciu, bo juz mi sie oczy kleja ;-) A co do sushi to ja raz w zyciu sprobowalam, w Wiedniu to bylo, no i juz nigdy wiecej :no: Nie na moje kubki smakowe :-D Zdrowka dla Antosia. Lece do lozeczka.

Dobranoc babeczki :*

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :-)
Tak,planuję trzecią dzidzię - mam już córeczkę 10-letnią, i synka, który w sierpniu skończy dwa latka.
(Drugiego suwaczka jakoś nie mogę wstawić.)
Chcemy poczekać z trzecim, aż synek będzie miał trzy latka, bo na razie jest tak absorbujący, że nie wyobrażam go sobie w zestawie z niemowlakiem ;-). Tym bardziej że starsza siostra też wymaga wiele uwagi (i nerwów czasem...). No a poza tym pracuję zawodowo, i na razie nie mogę sobie pozwolić na kolejną przerwę.
Dlatego staranka planuję na październik-listopad tego roku.
Koniecznie chcę mieć trójeczkę :-)

Witam Kobietki!

Weekend minął bardzo szybko w dodatku miałam tyle wrażeń.

Muszę się pochwalić zostałam CIOCIĄ:) Bratu urodził się syn:) Bratowa spisała się na 6+ jak to powiedział lekarz. O 15.45 pojawili sie w szpitalu bo czula lekkie skurcze a o 18.20 urodził sie Szymek. Zero nacięcia nic a mały waży 3550. Tak szybko i to przy pierwszym dziecku.Dzisiaj jade go zobaczyc:)Napewno się popłacze.Wymysliłam, ze na chrzciny zrobię mu torcik z pampersów? Jak myślicie dobry pomysł?

Dana
- pędź do lekarza, skoro 2 kreseczka była. Z 2 tygodnie temu kolezanka tez test miała pozytywny i miała lekkie plamienie, od razu lekarz jej dał leki na podtrzymanie. Wczoraj z nia gadałam i wszystko juz ok.

Vusia - witaj
Isana - witaj i gratuluję:)
LIVASTRID - gratulacje :)

Jestem zła na teściową. Kupilam chrzesniakowi taką dużą cieżarówkę z wiaderkiem itd do piaskownicy i wogóle. Jak kupowałam dzwoniłam tesciowej ze mu to kupuje na dzien dziecka, a wczoraj na roczku patrze a tu chrzesniak siedzi w takiej samej ciężarówce:( Zła jestem, zołza jedna.
Zostawię to Szymkowi od brata:)

Truskawica - z tym czasem tez tak mam, z pracy jestem ok 17 cos zrobic, jakis obiad, troche posprzątać i juz jest wieczór, tak to szybko mija, że lepiej nie mówić.

andzia1987 - pamiętam moją prace, najpierw licencjacką potem magisterską, ile się namęczyłam, zmieniali mi rozdziały potem do nich wracali. Jak dobrze ze mam to juz za soba.

Wracam do pracy, bo chce dzisiaj wyjsc wczesniej, jeden szef sie zgodził teraz czekam na 2. Powiem wam tragedia mieć dwóch szefów.

Ostatnia edycja:
Przepraszam kobietki ze Was tak ostatnio zaniedbuje ale jakis szal mam.

Witam nowe staraczki!

mmona ale wredna tesciowa!!

Sorki ze nie odp wszystkim ale lece na miasto kilka spraw zalatwic bo jutro juz jedziemy z Miloszkiem do kliniki i musze dopiac wszystko na ostatni guzik, na dodatek musze sie dostac do firmy meza po dowod ubezpieczenia, a tam to koszmar w tych kadrach- takie fiony ze szok.
Postaram sie odezwac wieczorem i wkleic obiecane zdjecia

Hej,
Ja w weekend na wsi bawiłam, ogródek do porządku doprowadzałam, a właściwie bardziej mój M, bo jak się zawziął tak cała sobte trawę kosił i gałęzie, które jakis czas temu poobcinaliśmy, znosił na jedną kupę... Ja za to umierałam, @ się rozkręciła na dobre, ale już dawno mnie tak nie bolało. I jak to zwykle, nie mogłam tam spac, wiec z leksza zmęczona wczoraj byłam. a poza tym juz zyję urlopem, sprawdzam co rusz jaka tam jest pogoda :rofl2: nie moge sie doczekac.
Agnieszka - szkoda, ze tym razem nie wypaliło, ale już za miesiąc &&&&& a swoja droga, jakos tak grupowo @ mamy, czyżby faktycznie wpływ faz księżyca ;-)
Danao - &&& żeby faktycznie się udało. A co do testu, to czasami jest tak, że test pokazuje II, ale niestety nie udaje się (czego oczywiscie Ci nie życzę)
Isana - moja mama sie urodziła w Wigilię :-)
mmona - gratuluje młodej cioci i zdrówka dla maleństwa :tak: a teściówka - bez komentarza :wściekła/y:
wika, vusia - no własnie, gdyby doba była dłuższa... ja to mam zawsze okropne wyrzuty sumienia, że powinnam Mackowi więcej czasu poswięcać... a jednoczesnie pracę zawalam, bo młody często choruje i musze brać zwolnienia. Ech, dylematy pracujących mam :-(
Lazurka - jak dziś samopoczucie, lepiej?
Andzia - no to powodzenia w zbieraniu wpisów :tak:
Truskawcia - no przeciez juz za miesiąc testujemy i maja być II, pamiętasz? :-p;-)

Hej :))

Lelek- spokojnie załatw sprawę z fionami z kadr:-D:-D na ile dni jedziecie do tej kliniki??

Truskawica- ja mieszkam k. Radomska, miejscowości pośrodku trasy między Częstochową a Piotrkowem.

Lecę szykować obiadek póki Igor śpi :)

Wpadnę po południu

Witam wszystkie Mamcie :-)
Lelek oby wszystko poszlo po Twojej mysli ;-) Lec zalatwiac wsio, my tu na Ciebie czekamy :tak:
trina dziekuje, dzisiaj juz lepiej :-) Bardzo dobrze spalam, to pewnie przez wczorajsze zmeczenie.
mmona ale masz tesciowa :no:
wika co tam pichcisz na obiadek? :-)

U nas dzisiaj zimnica taka ze szok :szok: Wieje, czasami pada, masakra w ogole :no:

Lazurowe, a nic specjalnego... nie mam weny ostatnio na obiady:-( Dzisiaj kuchnia serwuje ziemniaki, cycki z kury i sałate lodową.... wsio

Właśnie mmona szkoda gadać jaka teściówka!!! WRRRRRR

Trina wredana @@

cycki jeszcze się nie rozmroziły.... i mi się z deczka nudzi, bo Igor jeszcze śpi...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziń doberek:tak:

Lazurowe ja kocham sushi :tak:naprawde moge jesc tonami:tak:jak dzis sie czujesz?

Wika ,o której młody Ci zasypia? mój chodzi spać w dzień około 12.
Lelek powoedzenia w załatwianiu spraw.

Kurcze az mi sie nie chce wierzyc , ze to maj.. u nas jest bardzo chłodno

Do góry