reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie ja tylko na moment przyszlam sie przywitac. tydzien sie zaczal i praca znow....
po malu sie szykuje jak to jest mec 2 brzdacow hii
opiekuje sie 5 miesiecznym chlopcem ale on jest inny niz moja corka.. bo julka od malego byla ucozna ze mama nie moze byc przy niej caly czas ma tez obowiazki itp a tego chlopca mama mieszka z rodzicami i tylko jakoobowiazek ma wlasnie pilnowac dzecka to tez inaczej... ale nie mowie ze jest zle:) mam bardzo wesolo w domku przy nich:)
milego dnia zycze. zajrze pod wieczor jak juz maz bedzie i dziecko oddam:)

reklama
Cześć dziewczyny:)

Dawno tu nic nie pisałam. Nie miałam głowy, troszkę miałam problemów. Ale mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Jednak zaglądałam tu do was i w miarę regularnie was czytałam:)

Misia89- Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

Witam wszystkie nowy staraczki, no no coraz nas więcej:)

Od jutra zaczynam praktyki i troszkę się denerwuję, bo nie wiem czego się spodziewać.

Agnieszko mialam przebojowy dzien. zachwalilam malego tymka a od 14 mialam koncert ze hoho.
jednak jak sie okazalo zwymiotowal i mu przeszlo!
oczywiscie bez telefonu do ammy Tymka i jej przyjscia do mnie sie nie obeszlo bo rano mi pwoiedziala ze maly spadl z lozka i uderzyl sie glowa!

jednak ja znam chyba przyczyne bólu brzuszka i jak dla mnie to była kolka bo jak puscil baczki i zwrocil byl juz usmiechniety.
kolezanka karfmi go piersia nawet czasem mi przynosi mleko ale ostatnio ma malo pokarmu i zaczela przynosic mi sztuczne co jest zrozumiale ze go dokarmia! ale podaje mu kilka rodzajow mlek! jakbym jej zwrocila uwage to by mi powiedzial ze sie wymadrzam no ale przed przyprowadzeniem tymka karmila go nan2r pierwszy raz maly jadl kelik... a mi dala nutramigen... wiem ze jeszcze podaje mu w domu bebiko!

wg mnie szkodzi tym bardzo dziecku no i przez to mi koncertowal! bo ona sztuczne od 3 dni podaje!
no ale maly ma 5 miesiecy a ona raz mu podaje mleko nastepne a raz poczatkowe.

znamy sie dlugo bo jestesmy ten sam rocznik inawet 2 lata do klasy razem chodzilysmy ale ona jest z tych co nie sluchaja a jeszcze opeiprza za wtracanie.

to nie poważna jakaś babka jak posiada taki ciężki charakterek :-/
przecież tu chodzi o dziecko...

a tak z inne beczki mam pytanie bo za ciekawiło mnie co trzeba zrobić aby zostać moderatorem?

reklama
Witajcie Dziewczyny :))

Ciężkie dni miałam ostatnio :((
Weekend zleciał nawet nie wiem kiedy, wczoraj cały dzień u teściów, a dzisiaj mamy z M. 2 rocznicę ślubu to troszkę świętujemy :)))

Każdą wolną chwilkę staram się spędzać teraz z Igorkiem, bo to już końcówka mojego wolnego... :((( W tą środę zaczynam już powoli pracę, bo to różne rady, zebrania mamy przed rozpoczęciem r. szk. :(( Boję się jak to będzie jak wrócę do pracy :(((

KrolowaFal- super, ze podjeliście taką dezycję :)) Ale nie opuszczaj nas!!! Relacjonuj na bieżąco jak idą staranka :))) Będziemy trzymać &&&&&&&&&&&&& :))

Agatka- fajnie, że się odezwałaś :)) Zastanawiałam się ostatnio właśnie dlaczego nie ma Cię na forum. Powodzenia jutro :))) Będzie dobrze :))) Gdzie odbywasz te praktyki???

Daffodill- myślę, że powinnaś pogadać z mamą Tymka o tym co Ty myślisz o całej tej sytuacji, i że takie ekperymentowanie na brzuszku dziecka nic dobrego MAłemu nie przyniesie !!!! będziesz miała przynajmniej czyste sumienie, ze w jakikolwiek sposób zareagowałaś na to co się dzieje. A tak ogólnie to chyba masz urwanie głowy z takimi brzdącami???? Ja mojego Igora tez staram się tak wychowywać, zeby wiedział, że mama nie zawsze ma czas żeby przy nim być ciągle, i jak narazie udaje mi się to, bo Mały potrafi się sam sobą zająć

Do góry