reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ach, bo te zbliżające się święta wprowadzają straszny bałagan w życiu. Ja już czekam aż to się wszystko skończy. Pragnę powrotu do normalności. U mnie nic nowego.
Jak sobie poczytałam, że głodna jesteś, to też zgłodniałam :-(. Widoki na coś do jedzenia niestety za ok 2-ie godziny :(
My w czwartek mamy śniadanko wielkanocne dla naszych podopiecznych. Wtedy na głód na pewno nie będę narzekać :)
A ty może przespaceruj się do tego sklepu. Do której pracujesz? Wiesz jak Polak głodny, to zły.

Już jestem po zakupach , serek wiejski - i akurat nie chcę mi się już jeść, bo zapiłam głód szklanką wody i szklanką soku:-D
A u mnie coś dziwnego , myślałam że @ się już rozkręca a tu tylko takie małe cuś wodnisto-brązowe i ...... cisza, już bym wolała żeby dzisiaj był ten 1 dzień , no bo nie lubię chodzić z "ochraniaczem" w majtach :-D:-D:-D

dana - no to nie ładnie, mój mąż pilnował żebym szybko się "pozbyła" swojego nazwiska, został tylko jeden bank gdzie mają moje stare nazwisko :tak::tak:ale nie chcę mi się tam iść :-p:-p
maron - nie miałaś dzisiaj mieć wolnego ?
isana kiedy teścik ? jutro czy jeszcze dziś był robiony ?:-)
mama sówka - 60 rocznica ślubu ,no no ładnie , moi dziadkowie chyba 55 w tym albo przyszłym roku będą świętować, jak imprezka urodzinowa - szykujesz coś ? 3 weekend pod rząd impreza :-D:-D ( tak dla jasności, teraz święta, za tydzień długi weekend, a 3 weekend - 7 MAJ!!;-))

reklama
anastazja a ma dzis wolne :-) nie mialam czasu wczesniej wejsc, bo rano siedzialam u fryzjera 2 godz :-D zrobilam sobie safran i nawilzanie wlosow :-) pozniej zakupy, obiadek, o 14.00 pozbylam sie meza ;-) i zaraz lece sprzatac, tak mi sie nie chce :wściekła/y:
byc moze juz w tym tyg bedziemy miec pieska w domu :-)
Iza, no tak dla dzieciaczkow to duza atrakcja :-)
Isana
to Ty jeszcze nie testowalas?? :wściekła/y:

maron to pokaż nam swój nowy image :-) na wiosne kobiety się zmieniają:tak:
a ja jestem dzisiaj mega zakręcona, napisałam w mailu do drukarni tak : " Zapiliśmy na allegro ....."

maron to pokaż nam swój nowy image :-) na wiosne kobiety się zmieniają:tak:
a ja jestem dzisiaj mega zakręcona, napisałam w mailu do drukarni tak : " Zapiliśmy na allegro ....."

:-D:-D:-D:-D wariatka :-D
nie wiele sie zmienilo, tyle, ze wlosy zdrowsze i bardzo nawilzone, ja niefotogeniczna jestem, nie lubie cykac fot sobie

mama sówka to uroki rozne mialas w weekend, fajnie, ze chlopak sie wyszalal na basenie:tak:

martolinka
pamietamy, pamietamy:tak:

dana trzymaj sie, wkrotce przejdzie;-)

zjola ja tez nie lubie tego bajzlu przedswiatecznego

a co na allegro zapijalas anastazja:-D;-) najedzona juz;-)moj tez pilnowal bym panienskie wszedzie pozmieniala, teraz tego zaluje:-p

ja niefotogeniczna jestem, nie lubie cykac fot sobie
maron Ty nie pitol lepiej, klamczuchu:-p:-p:-p

a dzis moje dziecko na widok wszystkich sasiadow zaczelo wyc i to strasznie, chyba sie zaczelo:baffled: wstretny maly wyjec:laugh2::-p

dajcie spokój , dopiero mój mąż mi zwrócił na to uwagę bo mu przesłałam maile. a zapijałam projekt ulotki :-D:-D:-D już prawie gotowy - teraz tylko do drukarni , ale nie ma szans żeby przed świętami się wyrobili z wydrukiem :no:
Ja tam tych świąt wielkanocnych jakoś nie czuję , poza tym i tak do teściów jeździmy więc Ja tyle co w domu porządki robię , ale to bardziej dlatego że chowam zimowe rzeczy i wyciągam letnie no i tak przy okazji zawsze się kurze wytrze :-D:-D
livastrid - aż takich strasznych sąsiadów masz ?:crazy:

moze to rodzina Adamsow?? :-D
livastrid nie klamie :szok:
ja sprzatam, sprzatam i konca nie widac :-( kiedy przyjdzie taki dzien, kiedy bede mogla naprawde nic nie robic ehh

reklama
A Ja myślę że jak się na wakacje wyjeżdża to właśnie wtedy jest taki dzień gdzie można nic nie robić ( oczywiście pod warunkiem że się nie ma jeszcze dzieci )
jeszcze prawie 2 godz , normalnie umieram dzisiaj , tak mnie boli brzuch :(

Do góry