paulina8820
Fanka BB :)
Witam was wszystkie
byłam na badaniach wszystko jest ok, cytologia dobra rozpoczęłam też leczenie zębów jeszcze dwie wizyty i będzie dobrze już się nie mogę doczekać ;-)
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj PaulinaWitam was wszystkiebyłam na badaniach wszystko jest ok, cytologia dobra rozpoczęłam też leczenie zębów jeszcze dwie wizyty i będzie dobrze już się nie mogę doczekać ;-)
pozdrawiam
Królowa fal witamWitam wszystkie dziewczynki. Milo mi ze robi się nas coraz więcej. Mi od dzisiaj ruszył suwaczek ku mojemu wniebowzięciu!! Wczoraj moja koleżanka urodziła córeczkę i mnie tak strasznie przycisnęło ze tez chce ze szok. Az zaczęłam się zastanawiać czy jest na co czekać. No ale z mężem tak ustaliliśmy i koniec.
Dziewczynki z 2011 życzę wam żebyście jak najszybciej miały swoje fasolinki.
Co do hormonów i czekaniu po ich odstawieniu to niby nie trzeba w ogolę czekać. Problem w tym, ze ja nie wyobrażam sobie mieć bliźniaki a istnieje zwiększona szansa bo po "wyłączeniu" przez hormony organizm próbuje nadrobić stracony czas nawet owulacja z dwóch jajników. Po prostu wiem ze nie dałabym sobie rady. Dlatego będziemy tak długo czekać tj aż 6 miesięcy od odstawienia tabletek.
Mikusia witajja wogóle nie biorę tabletek;-)
u nas czekanie to ze względu na warunki mieszkaniowe, no i że chce iść po wakcjach do pracy, by zalapac sie na macierzyński, wiadomo kasa się przyda
Na wątku 2011 jest na prawdę bardzo miło,czasami pojawi się ktoś kto rozpęta burzę ale po jakimś czasie już sobie daruje.Także nie wiem na jaki rocznik się załapię, mam taką cichą nadzieję, że już na 2011, ale różnie to bywa, więc się zapisałam na wątek 2012 też (tak na wszelki wypadek)- poza tym, słusznie zauważyłaś agnieszka.kk - na mamach 2011 jest już bardzo tłoczno, dużo stron i ciężko się tam połapać
Ojj już nie mozemy sie doczekac!!!!