reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam:happy2::happy2::happy2:

Bartuś dziś nie spał od 5:00, o 6:30 wyjechaliśmy do Gliwic i myśleliśmy, że zaśnie w aucie, ale gdzie tam:-p:-p:-p u mamy byliśmy przed 8:00, zjadł mleczko i dopiero po 9:00 zasnął na pół godziny:tak::tak::tak: ja w tym czasie pojechałam na zakupy, bo musiałam kupić Bartusiowi body na ramiączkach, bo mam za mało, a jest taki gorąc, ze szok:-p:-p:-p i spotkałam moją bardzo dobrą kumpelę, która ma już 15-miesięczną córeczkę Oliwkę i przyznała mi się, że zaś jest w ciąży -> YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:happy2::happy2::happy2: po przyjeździe do mamy Bartuś zjadł cały słoiczek jabłka z bananami i w drodze na działkę zasnął:tak::tak::tak: spał do 13:00, potem powygłupialiśmy się i o 14:00 zjadł cały słoiczek marchewki z ziemniakami:-D:-D:-D
przed 16:00 zaś zasnął, ale tylko na pól godzinki, zaś mleczko i pojechaliśmy na grilla organizowanego przez Straż:-D:-D:-D było fajnie, Bartuś był bardzo grzeczny, śmiał się do wszystkich jak oszalały, a wszyscy mówili, że wygląda jakby miał już co najmniej 7 miesięcy hehehe:-D:-D:-D ok. 19:00 powrót do domku, kąpiel i już Bartuś smacznie śpi, a ja padam na pyszczek:-p:-p:-p

Bartusiowi wychodzi kolejny ząbek -> dolna prawa jedynka:happy2::happy2::happy2:

My cały dzionek byliśmy na dworku, byłam zagłosować, a teraz oglądam jak Nasi siatkarze grają z Kubą:tak::tak::tak: a Mężuś wyjechał na tydzień do Łodzi:-:)-:)-(

Mnie jakoś sennie mija niedziela, wczoraj miałam imprezkę rodzinną i dzisiaj odsypiam:)

Mama Sówka - Fajnie że kolejny ząbek się pokazuje;)
Ja też byłam tylko zagłosować i już się nie ruszam z domu, leżymy przed tv z moim D. wrr jutro znowu do pracy;/
Ojej samej Ci pewnie smutno, bez mężusia ale tydzień szybko zleci:)

Mama Sówka - Fajnie że kolejny ząbek się pokazuje;)
Ja też byłam tylko zagłosować i już się nie ruszam z domu, leżymy przed tv z moim D. wrr jutro znowu do pracy;/
Ojej samej Ci pewnie smutno, bez mężusia ale tydzień szybko zleci:)

Agatka gdzieś słyszałam, że ząbki wychodzą parami, więc szukałam, szukałam i znalazłam:tak::tak::tak: a Wacek wyjechał wczoraj rano, więc już 2 dni minęły;-);-);-) jutro do Gliwic, bo siostry wracają z Grecji i jadę po nie na lotnisko, a we wtorek szczepienie Bartusia, więc jakoś zleci:-D:-D:-D no i mam Was:-):-):-)

Mama Sówka- Masz rację jak masz zapełniony czas to szybciej mija:)
Ależ oczywiście, że masz nas, bardzo chętnie wesprę!:-):-)
Szczerze mówiąc to ja też potrzebuję się czasem wygadać, z moim D nie mogę za często gadać o dzieciach bo się złości, a dziewczyny mnie lepiej zrozumieją zwłaszcza w podobnej sytuacji:tak:

Jejku jak mi się nie chce iśc jutro do pracy;/ pocieszam się tym że zostało mi już tylko 14 dni do wyjazdu:)

Witam poniedziałkowo porannie.

Ja już w pracy. Po weekendzie nie wyspana ale bardzo zadowolona. Już niedługo na urlop.

Agatka i Mama Sówka jak będziecie się potrzebowały wygadać to walcie śmiało. To miejsce jest po to żeby się wspierać na każdym polu nie tylko w staraniach.

Dobrze że pogoda dopisuje. Przynajmniej humor mam nie najgorszy!!

reklama
Do góry