reklama
F
Fleur
Gość
Witajcie dziewczyny
Przepraszam ,ze sie nie udzialam razem z Wami ale bardzo wiele sie dzieje u mnie narazie nie bede nic tu pisac bo nie chce zapeszac ale jak wszytsko sie wyjasni dam wam znac co i jak , ciagle stres a przez to kłotnie z moim M bo jedno drugiemu nie ustapi , czekam konca tyg z niecierpliwoscia aby wszystsko sie wyjasniło i było ok .Pozdrawiam Was wszystkie
Przepraszam ,ze sie nie udzialam razem z Wami ale bardzo wiele sie dzieje u mnie narazie nie bede nic tu pisac bo nie chce zapeszac ale jak wszytsko sie wyjasni dam wam znac co i jak , ciagle stres a przez to kłotnie z moim M bo jedno drugiemu nie ustapi , czekam konca tyg z niecierpliwoscia aby wszystsko sie wyjasniło i było ok .Pozdrawiam Was wszystkie
Fleur - czekamy na wieści
Dziewczyny przez następny rok nie pójdę do mc donalds'a byłam w niedziele z moim D i się tak zatruliśmy, że on wczoraj a ja dziś nie poszłam do pracy....:-wściekła/y:
Co tu tak cicho na forum, dziewczyny opowiadajcie co się u was dzieje
Ja odliczam dni do wakacji, dodatkową atrakcją jest to że będę się opiekować maluszkiem:-):-):-)
Jeszcze tylko 12 dni...
Dziewczyny przez następny rok nie pójdę do mc donalds'a byłam w niedziele z moim D i się tak zatruliśmy, że on wczoraj a ja dziś nie poszłam do pracy....:-wściekła/y:
Ja odliczam dni do wakacji, dodatkową atrakcją jest to że będę się opiekować maluszkiem:-):-):-)
Jeszcze tylko 12 dni...
Ostatnia edycja:
F
Fleur
Gość
Agata współczuje zatrucia niedawno tez to przezyłam po orzechach oj nie miło było mam nadzieje ,ze lepiej juz sie czujesz ? a co do Mc d to na pewno nie predko tam zajrzysz . Fajnie ,ze juz niedługo masz urlopik w suwaczku widziałam ,ze Rados super napewno miło spedzisz tam czas ze znajomymi no i dzieciakami . Ja tez w moim suwaczku zauważyłam ze juz za dwa tyg jade do PL a ja jeszcze ,ze tak powiem w proszku ;-)pozdrawiam Was wszytskie i miłego popołudniaFleur - czekamy na wieści
Jeszcze tylko 12 dni...
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Cześć dziewczynki
Jakoś ostatnio u mnie brak czasu na wszystko i brak weny na pisanie :-( Jakiegoś doła złapałam, czy cuuśśśśśśśś????:-(
Fleur- czekamy, czekamy na dobre wieści od Ciebie A teraz trzymam &&&&&&&&&&&&& ;-)
Agatka- współczuję "przygody" po wizycie w Mc., ale za to.... WAKACJE już coraz bliżej :-)
Mykam już, bo Igorkowi znudziło się leżenie na macie i głośno domaga się uwagi
Jakoś ostatnio u mnie brak czasu na wszystko i brak weny na pisanie :-( Jakiegoś doła złapałam, czy cuuśśśśśśśś????:-(
Fleur- czekamy, czekamy na dobre wieści od Ciebie A teraz trzymam &&&&&&&&&&&&& ;-)
Agatka- współczuję "przygody" po wizycie w Mc., ale za to.... WAKACJE już coraz bliżej :-)
Mykam już, bo Igorkowi znudziło się leżenie na macie i głośno domaga się uwagi
F
Fleur
Gość
Cześć dziewczynki
Mykam już, bo Igorkowi znudziło się leżenie na macie i głośno domaga się uwagi [/QUOT
Wika ja tez niedawno miałam niezły dołek ale teraz juz wracam do siebie koniec ze zmartwieniami ! trzeba myslec pozytywnie a bedzie wszystko ok zaczełam czytac potege podswiadomosci i stwierdzam ,ze chyba cos w tym jest bo to co w głowie to i na zewnatrz , ja ostatnio schudłam 2 kg przez stres nie liczac kłopotów żołodkowych zwiazanych ze stresemach życie .
Fleur -Już się trochę lepiej czuję, to już drugi dzień więc jutro idę do pracy i mam nadzieję, że będzie już dużo lepiej.
Tak tak już lada dzień wylatujemy Tobie też już mało zostało do wyjazdu, szykuj się:-):-)
Dobrze, że już dochodzisz bo siebie.
wika8 - Fajnego masz tego szkraba, ja też bym chciała mieć takie maleństwo!!
Czemu złapałaś doła? co się stało?:-(
Tak tak już lada dzień wylatujemy Tobie też już mało zostało do wyjazdu, szykuj się:-):-)
Dobrze, że już dochodzisz bo siebie.
wika8 - Fajnego masz tego szkraba, ja też bym chciała mieć takie maleństwo!!
Czemu złapałaś doła? co się stało?:-(
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Agatka- w sumie to nic się nie stało.... dopadła mnie chyba rutyna dnia codziennego:-(Jakoś ostatnio te dni są identyczne, nic się ciekawego nie dzieje... przydałaby mi się chociaż chwilowa zmiana otoczenia, no ale na to, to się raczej nie zanosi :-(
F
Fleur
Gość
Wika dzięki za &&&&&& każda para rąk sie przyda .A co do dołka to głowa do góry masz wspaniałego synka i na pewno każdego dnia daje Ci Igorek coś nowego .Agatka- w sumie to nic się nie stało.... dopadła mnie chyba rutyna dnia codziennego:-(Jakoś ostatnio te dni są identyczne, nic się ciekawego nie dzieje... przydałaby mi się chociaż chwilowa zmiana otoczenia, no ale na to, to się raczej nie zanosi :-(
Agata dobrze , ze juz lepiej sie czujesz . To juz pewnie wakacyjne ciuszki przygotowane
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
FLEUR- &&&&&&&&&&&&& zacisniete za dobre wiesci!!;-)
Podziel się: