reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam się i ja :-)
Nie mam siły na pisanie :-(, może wieczorkiem zajrzę :blink:
Życzę Wam miłego dnia :-)

reklama
Witajcie dziewczyny
Przepraszam ,ze sie nie udzialam razem z Wami ale bardzo wiele sie dzieje u mnie :baffled: narazie nie bede nic tu pisac bo nie chce zapeszac ale jak wszytsko sie wyjasni dam wam znac co i jak , ciagle stres a przez to kłotnie z moim M bo jedno drugiemu nie ustapi :dry:, czekam konca tyg z niecierpliwoscia aby wszystsko sie wyjasniło i było ok .Pozdrawiam Was wszystkie

Fleur - czekamy na wieści:)

Dziewczyny przez następny rok nie pójdę do mc donalds'a byłam w niedziele z moim D i się tak zatruliśmy, że on wczoraj a ja dziś nie poszłam do pracy....:-:)wściekła/y:

Co tu tak cicho na forum, dziewczyny opowiadajcie co się u was dzieje:)
Ja odliczam dni do wakacji, dodatkową atrakcją jest to że będę się opiekować maluszkiem:-):-):-)
Jeszcze tylko 12 dni...

Ostatnia edycja:
Fleur - czekamy na wieści:)

Dziewczyny przez następny rok nie pójdę do mc donalds'a byłam w niedziele z moim D i się tak zatruliśmy, że on wczoraj a ja dziś nie poszłam do pracy....:-:)wściekła/y:

Co tu tak cicho na forum, dziewczyny opowiadajcie co się u was dzieje:)
Ja odliczam dni do wakacji, dodatkową atrakcją jest to że będę się opiekować maluszkiem:-):-):-)
Jeszcze tylko 12 dni...
Agata współczuje zatrucia niedawno tez to przezyłam po orzechach oj nie miło było mam nadzieje ,ze lepiej juz sie czujesz ? a co do Mc d to na pewno nie predko tam zajrzysz . Fajnie ,ze juz niedługo masz urlopik w suwaczku widziałam ,ze Rados super napewno miło spedzisz tam czas ze znajomymi no i dzieciakami . Ja tez w moim suwaczku zauważyłam ze juz za dwa tyg jade do PL a ja jeszcze ,ze tak powiem w proszku ;-)pozdrawiam Was wszytskie i miłego popołudnia

Cześć dziewczynki :)
Jakoś ostatnio u mnie brak czasu na wszystko i brak weny na pisanie :-( Jakiegoś doła złapałam, czy cuuśśśśśśśś????:-(
Fleur- czekamy, czekamy na dobre wieści od Ciebie :tak::tak:A teraz trzymam &&&&&&&&&&&&& ;-)
Agatka- współczuję "przygody" po wizycie w Mc., ale za to.... WAKACJE już coraz bliżej :-)

Mykam już, bo Igorkowi znudziło się leżenie na macie i głośno domaga się uwagi :-D:-D

Cześć dziewczynki :)
Jakoś ostatnio u mnie brak czasu na wszystko i brak weny na pisanie :-( Jakiegoś doła złapałam, czy cuuśśśśśśśś????:-(
Fleur- czekamy, czekamy na dobre wieści od Ciebie :tak::tak:A teraz trzymam &&&&&&&&&&&&& ;-)
Agatka- współczuję "przygody" po wizycie w Mc., ale za to.... WAKACJE już coraz bliżej :-)

Mykam już, bo Igorkowi znudziło się leżenie na macie i głośno domaga się uwagi :-D:-D[/QUOT
Wika ja tez niedawno miałam niezły dołek ale teraz juz wracam do siebie koniec ze zmartwieniami ! trzeba myslec pozytywnie a bedzie wszystko ok zaczełam czytac potege podswiadomosci i stwierdzam ,ze chyba cos w tym jest bo to co w głowie to i na zewnatrz , ja ostatnio schudłam 2 kg przez stres nie liczac kłopotów żołodkowych zwiazanych ze stresemach życie .

Fleur -Już się trochę lepiej czuję, to już drugi dzień więc jutro idę do pracy i mam nadzieję, że będzie już dużo lepiej.
Tak tak już lada dzień wylatujemy:cool2: Tobie też już mało zostało do wyjazdu, szykuj się:-):-)
Dobrze, że już dochodzisz bo siebie.

wika8 - Fajnego masz tego szkraba, ja też bym chciała mieć takie maleństwo!!
Czemu złapałaś doła? co się stało?:-(

Agatka- w sumie to nic się nie stało.... dopadła mnie chyba rutyna dnia codziennego:-(Jakoś ostatnio te dni są identyczne, nic się ciekawego nie dzieje... przydałaby mi się chociaż chwilowa zmiana otoczenia, no ale na to, to się raczej nie zanosi :-(

Agatka- w sumie to nic się nie stało.... dopadła mnie chyba rutyna dnia codziennego:-(Jakoś ostatnio te dni są identyczne, nic się ciekawego nie dzieje... przydałaby mi się chociaż chwilowa zmiana otoczenia, no ale na to, to się raczej nie zanosi :-(
Wika dzięki za &&&&&& każda para rąk sie przyda .A co do dołka to głowa do góry masz wspaniałego synka i na pewno każdego dnia daje Ci Igorek coś nowego .
Agata dobrze , ze juz lepiej sie czujesz . To juz pewnie wakacyjne ciuszki przygotowane :tak:

reklama
Do góry