reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Livastrid- dzięki za wyjaśnienie!:-) Ja się niestety na szwedzkim nie znam.:no: To trudny język?

Jestem w trakcie segregowania ciuchów (jakoś się zmobilizowałam) część zabieram ze sobą, część oddaję. Jutro wraca moja teściowa, więc jeszcze parę dni będziemy mieszkać razem, ale to już na szcęście końcówka!!!!!!!!:tak::-):happy::rofl2:
Odliczam dni do zamieszkania na swoim!

reklama
Piekny wywod ale zrozumialy,imie naprawde sliczne.

Isana, no co?:-D To ze mam 27lat to nie oznacza ze musze byc powsciagliwa i ponura:-D:-D

natalia to dlugo ogolnie Ci spi, moje dziecie dzis raz pol godziny a pozniej 20min a Twoje padlo o 17 i jeszcze spi:szok: tzn fajnie, bo Milosz to jak zajac spi

Livastrid my na plaze jedziemy na mierzeje wislana pod rosyjska granice , bo w trójmiescie w sezonie nie da sie wtrzymac :)
a to zdjęcie z Piasków .:)
M wlasnie kapie Antka i idzie maluszek spac

lelek tylko nie raz sie tak zdarza ze spi ta dlugo:) tak to zawsze tez ma krotkie drzemki i spi czujnie. Dzis juz byl bardzooo padnienty... 15 min temu sie obudzil, dalam mu mleczko a teraz tatus go usypia:)

Ja kocham morza i nigdy nie wyprowadziłąbym sie stad . Najpiekniej jest poza sezonem , zima , wiosna jak nie ma turystów. Jezeli zalezy mi na ciszy , spokoju i wypoczynku a na sopockich plazach tego w lipcu nie zaznam :)

Livastrid wywód zrozumiałam a imię śliczne ;-) myslałam że to polski odpowiednik Lilianny.

Martolinka śliczny synuś! :-)
Ja polskiego morza nie lubię, pewnie dlatego że tam nie mieszkam. Po raz że drogo, po dwa że dzikie tłumy i woda zimna :-p

Lelek kocham Cię za Twoje teksty :-D Miłosz śpi to sypnij jakimś tekstem jeszcze :-D
Ja mam dobry humor ze szwagierką wypiłyśmy po kielichu wiśniówki za rozgrzanie i w głowie mi szumi :-D

reklama
ojc kaamaa zaczynam sie bac Wyznajesz mi milosc tak na forum

He he ja samej wody morskiej naszej tez nie lubie ale po co mi wchodzic do niej? wole polezec na piasku:)

Wlasnie przed chwila starcilam 50zl, ale tego az mi nie tak bardzo szkoda bo zamowilam malemu make bezglutenowa bo juz nie mialam i nawet nalesnikow nie moglam mu robic, a u mnie w poblizu w zadnym sklepie nie ma:wściekła/y:

a... kaamaa uwazaj bo sie nabzdryngolisz za mocno i bedziesz calowac sedes

Do góry