reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika najważniejsze że teraz jest już ok.
Lecz faktycznie trzeba skorzystać z opinii pediatry aby uniknąć takich sytuacji.
Mówisz zaczynacie działać od kwietnia super,już dopisałam Ciebie do listy:)

Listę wkleję w weekend więc będziecie mogli obserwować i kibicować:)

reklama
Witajcie !!!
Do mnie dziś też przyjeżdża koleżanka. Ja juz tez obiad zrobiłam - piers z makaronem i mascarpone :)
Antek śpi, kot śpi. Zaglądam do Was , ale zaraz teź muszę coś pożytecznego zrobić :)

Też ostatnio chodzę spać późno, nawet bardzo późno!!!! Igorek już dobrze. W niedzielę jak dostał ten zastrzyk to wszystko wróciło do nnormy. Ale stracha się najadłam niezłego :(( No i niestety musimy sie pożegnać z nabiałem. W przyszłym tyg idę do pediatry pogadać co dalej, bo nie wiem czy jak go odstawię od cyca to może być całkowicie bezmlecznie.
No i M. zakomunikował mi wczoraj ze od kwietnia bierzemy sie za robienie córeczki :) Możesz mnie wpisać na listę :)))
Edit: Lecę narazie, bo o 10.00 zaczynam dyżur feryjny
Miłęgo dnia :)

Nie umiem cytowac:-( ale wika napisz czemu musisz odstawic nabial.... czy maly ma na cos uczulenie?

O, widze ze jednak umiem:-)

Ja robie gulasz dzisiaj

Nie umiem cytowac:-( ale wika napisz czemu musisz odstawic nabial.... czy maly ma na cos uczulenie?

O, widze ze jednak umiem:-)

Ja robie gulasz dzisiaj

W niedzielę dałam Małemy kilka łyżeczek jogurtu naturallnego. W momencie dostał okropnego kataru, po killku chwilach całe ciało miał w czerwone place z białymi krostkami!!! Drapał się okropnie! I co najgorsze katar lał się ciurkiem i przytykał mu nosek i przez to nie mógł oddychać :(( Wylądowaliśmy w szpitalu i Igor dostał zastrzyk na znieczulenie. I to napewno było od jogurtu bo nic nowego w niedizelę nie jadł....
Jak mu smarowałam chlebek masłem to go w momencie wysypywało na buzi. My jesteśmy cały czas na cycku, ale próbowałam mu dać kilka razy mleko mod i nim wymiotował!!!!!!!!!! Tak więc napewno ma uczulenie na mleko. W przyszłym tyg idę do pediarty z nim..

To moze ma skaze bialkowa? uczulenie na bialko mleka krowiego? Moj Miloszek tez ma tylko ze u niego zostalo to stwierdzone jak mial 5miesiecy, wtedy tez co podalam mu mleko to od razu caly w plamach. Do teraz nie moze ani deka, nawet czekoladki czy czegos pochodnego...
Dziwne ze w szpitalu od razu go nie zdiagnozowali....

Widze, ze wszystkie laski zapracowane, no no

Takie smakowite kaski robicie a ja nie mam koncepcji na obiad. Pewnie jakas rybe wrzuce do zoladka. Jak mam tylko dla siebie robic obiad to jestem leniwa.

wika8 -
To moze ma skaze bialkowa?

to by bylo bardzo mozliwe. Ja mam skaze bialkowa od dziecinstwa i u mnie wlasnie tak to wyglada do tej pory. Jak cos niewlasciwego zjem, cala w krostach, czerwona, wszystko mnie swedzi i cholery dostaje:sorry2:

Heh ale mi sie chce seksu:-) dobrze ze mezus wpadnie na 2 dni to go zgwalce:-) libido mi poszlo w gore po odstawieniu anty... wczesniej to byla masakra:-(

reklama
Julia też miała skazę przez 10 mesięcy, od 4 tyg. dopiero je produkty mleczne.

Ja dzisiaj serwuję bardzo dietetycznie, schaboszczak, góra kartofli i mizeria :-D

lelek kurcze nie zazdoszczę Ci, ja dostaję kręćka jak M później z roboty wraca a co dopiero na odległość....

Do góry