reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

o jej laski znowu jak po ogień byłam ze sobą dziś u lekarza bo mnie kaszel dusił narazie nie mam antybiotyku walcze z syropkiem i jakimiś tabletami , bo pani dr powiedziała ,że nie ma co od razu antybiotykiem faszerować chyba ,że przyjdzie gorączka i silniejszy kaszel to wtedy mam przyjść
więc wpadam powiedzieć cześć Kama bo odczytałam ,a chyba sie nie poznałyśmy ;-):tak:witaj kochana.
Nie dziękuję za życzenia zdrowia co by nie zapeszyć:tak:

reklama
Hej dziewczynki!
Jak na razie @ się nie pojawiła:-( (jak brałam tabsy to akurat dzisiaj by była), ale coraz bardziej jestem rozdrażniona i mam pobolewania, takie raczej napięcie w podbrzuszu jakby miała przyjść- czy tóraś z was tak miała po odstawieniu tabletek? I jak długo musiałyście czekać na @? Będę wdzięczna za wszelkie info.- no cóż na razie nie panikuję, czytałam, że po odstawieniu to jest norma, że się spóźnia, mam nadzieję, że u mnie szybko się ureguluje. Dlatego nie podaję jeszcze daty rozpoczęcia staranek.

Kiedyś chciałam bardzo mieć kotka, ale nie mogę mieć jednak zwierząt, bo za bardzo się przywiązuję, a jakby cos się stało, to ciężko mi by było.
Lavastrid- a mi się twój sczurek podoba- jest naprawdę słodki!!!:-)

Agnieszka- widzisz jak to u mnie wygląda (napisałam wyżej), więc podam ci datę staranek jak coś już u mnie "ruszy",ok?

Pozdrawiam was cieplutko, miłego wieczorku!

Kobietka dziękuję za miłe powitanie :-)
Mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku.

Isana ja co prawda byłam na plastrach, i też dostałam w terminie.

Lelek ja też to samo pomyślałam.

Dzisiaj na cały dzień przyjeżdża moja przyjaciółka, strasznie dawno się nie widziałysmy, więc pewnie wejdę dopiero wieczorem.

Miłego Dnia.

Hej :)
Nie dałam rady już wczoraj wejść, bo miałąm trochę papierkowej roboty na dzisiaj do zrobienia ..

Agnieszka ale jesteś zwinna kobieta!!!! Kurczak zrobiony już o 8!! A ja nie mam koncepcji na dzisiejszy obiad...
Isana- spokojnie, może się tak zdrzyć, ze @@@ się opóźni.. w końcu przez jakiś czas byłaś na hormonach musi minąć trochę czasu zanim to wszytsko wróći do normy. Alę będzie dobrze:)
Livastrid- też mam awersję do szczurków i myszek, bleeeeeeee i też nie wiem z czego to wynika!!!
Kobietka zdrówka dla Ciebie

Livastrid cudny szczurek :-) ja kocham wszystkie zwierzaczki i kazde bym przygarnela :-)
isana powodzenia
Ja dzis wstalam z mezem o 6.00 ;-) zaraz zabieram sie za praktyki, pozniej za moja mgr ;-)piekny dzien dzis mamy

reklama
Też ostatnio chodzę spać późno, nawet bardzo późno!!!! Igorek już dobrze. W niedzielę jak dostał ten zastrzyk to wszystko wróciło do nnormy. Ale stracha się najadłam niezłego :(( No i niestety musimy sie pożegnać z nabiałem. W przyszłym tyg idę do pediatry pogadać co dalej, bo nie wiem czy jak go odstawię od cyca to może być całkowicie bezmlecznie.
No i M. zakomunikował mi wczoraj ze od kwietnia bierzemy sie za robienie córeczki :) Możesz mnie wpisać na listę :)))
Edit: Lecę narazie, bo o 10.00 zaczynam dyżur feryjny
Miłęgo dnia :)

Do góry