reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Zdrówka dla Miłoszka!!!!
Antek na szczescie zdrowy. Jeszcze spi a ja z niecierpliowscia czekam az sie ruszymy na spacer :)
kamaa masz jednego kotka? My mamy tylko Myszkina - rozpieszczczonego 4 letniego kocura :)

reklama
Lelek szybkiego powrotu do zdrowia dla Synusia! :-)

Zdrówka dla Miłoszka!!!!
Antek na szczescie zdrowy. Jeszcze spi a ja z niecierpliowscia czekam az sie ruszymy na spacer :)
kamaa masz jednego kotka? My mamy tylko Myszkina - rozpieszczczonego 4 letniego kocura :)

Tak jednego sierściucha , leniwą 6 letnią kotkę, którą M nazywa Czesiek :-D

Dzien dobry,
widze, ze party udane bylo:tak:

Lelek, niech Ci maluch zdrowieje szybko

U mnie weekendowa sinusoida. Poczatek byl mily, sobota tragiczna, bo mi maz robil sceny zazdrosci i jakies wyrzuty psujac mi doszczetnie humor a niedzela juz spokojna byla, tylko troche zabiegana bylam. Trzeba bylo zrobic to, co przez caly tydzien sobie nagromadzilam:sorry2:

W ogole czuje sie tak jakby walec po mnie przejechal. A dzis od rana male przyjemnosci fundowalam dziecku, bo mala szczepienie miala.

Tak jednego sierściucha , leniwą 6 letnią kotkę, którą M nazywa Czesiek :-D
Dobre, kotka Czesiek:-D
Ja sie chwalic nie bede jakie mam zwierzatka, bo wiekszosc jak je widzi to krzyczy:laugh2:

Milego dnia

Livastrid podziwiam. U mnie w bloku mieszka pan z dwoma szczurami. Jak tylko wsiada do windy ja natychmiast wychodze. Panicznie boję się myszy i szczurów. Jest to absurdalny lęk , ale nie potrafię się jego pozbyć za nic.
livastrid była kiedyś taka piosenka " Bo z dziewczynami nigdy nie wiem sie, czasem dobrze jest , a czasem źle..." jakoś tak. Z facetami to widac tez tak jest. Mój nie przejawia zadnych oznak zazdrosci , bo jak to twierdzi ufam Ci..a mi czasem tego brakuje , tym bardziej , ze zazdrosnica jestem okropna :)

reklama
no normalnie, zawsze mialam gryzonie, lubie jak przychodza do mnie i spia mi na kolanach;-)

w piwnicy mam jeszcze myszy, ale polne, te przed zima sie schowaly

wielki szacunek dla Ciebie,jestem pełna podziwu na prawdę :tak::tak:

Ja tak jak martolinka panicznie boję się myszy i szczurów i na dodatek węży bleee :szok: i ciekam gdzie pieprz rośnie jak widzę te gryzonie :tak::tak::tak:

No nic dziewczyny życzę wam miłego dnia i dużo słoneczka:)
Ja zbieram się do pracy!
Baj

Do góry