reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika8 a faktycznie :-D nie zauważyłam :-D

Witam po weekendzie :) mały troszke lepiej,ale jeszcze nie ma rewelacji :) byle do przodu :) oglądałam pogode :-( no to zima idzie :-( nienawidze zimna :-(

Dzień doberek:-D

Witajcie! :)Chciałabym dołączyć do Waszego grona, można? :)

Witam witam, a kogo to moje oczy widzą:happy2::happy2::happy2:

Dziś zaś poniedziałek, ale tylko liczę dni kiedy Wacek wróci:tak:

Muszę pojechać na zakupy dziś albo jutro, bo mleko w promocji w Realu:tak: no i przy okazji większe zakupy zrobię:-)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:-p

Buziaczki miłego dzionka:-D

wika8 a faktycznie :-D nie zauważyłam :-D

Witam po weekendzie :) mały troszke lepiej,ale jeszcze nie ma rewelacji :) byle do przodu :) oglądałam pogode :-( no to zima idzie :-( nienawidze zimna :-(

JA też nie lubię zimy... aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o zaspach, mrozach.... wrrrrrr
Fajnie, ze Twojemu Smykowi już przechodzi :) A ja muszę iśc dzisiaj z moim do lekarza, bo do kataru doszedł kaszel i boję się, żeby mu nie przeszło na oskrzela :(

Witajcie

Dziś poniedziałek jej jak ten czas szybko leci...

Nie długo święta i nowy rok a my o rok starsze ;-)

Ciekawa jestem jaki będzie ten Nowy Rok :rofl2:

Miłego dnia koleżanki

:))

A Nowy Rok będzie obfity w zaciążone staraczki :))

Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow!

My dzis tez bylismy z Miloszkiemu lekarki w zwiazku z nie przybieraniem na wadze od 5miesiecy, jutro musze mu zrobic badanie moczu, krwi i kalu i zobaczymy co dalej. Mam nadzieje ze to nic powaznego:-(

Ja chcialam zaczac staranka gdzies od lipca ale juz od stycznia odstawiam tabletki zeby organizm sie zregenerowal, bo w moim przypadku moze byc roznie, o Miloszka staralismy sie 9 miesiecy ododstawienia plastrow- wiec mysle ze jakies blokady jednak w organizmiepo anty zostaja

JA też nie lubię zimy... aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o zaspach, mrozach.... wrrrrrr
Fajnie, ze Twojemu Smykowi już przechodzi :) A ja muszę iśc dzisiaj z moim do lekarza, bo do kataru doszedł kaszel i boję się, żeby mu nie przeszło na oskrzela :(

A Nowy Rok będzie obfity w zaciążone staraczki :))

uważaj bo u na szybko poszło na oskrzela :-(

Lelek zdrówka dla synka :)

a u nas masakra około miesiaca temu wyskoczył nam grzyb na ścianie i wczoraj zobaczyłam, że znowu się pojawił:-(

reklama
witam sie

Pajka ja lubie na takie okazje serwowac owoce morza. Jest to troche kosztowne tzn ryba ale szybko sie robi i jest pycha...jak chcesz to daj znac

witaj :) niestety u mnie owoce morza chyba odpadają bo raczej nikt z naszych znajomych ich nie lubi :) ale dziękuje:)

jeśli pozwolicie, dołączę do waszego grona :) mój synek niedługo kończy 10 miesięcy, a na wiosnę/lato przyszłego roku chcielibyśmy postarać się o drugiego maluszka:)

witaj :)

Witajcie! :)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, można? :) jestem mamą 9,5 miesięcznego Kubusia i rodzeństwo planujemy na 2012 rok:) marzy mi się czerwiec, może sierpień :)

pozdrawiam Was:)

witaj :) oj zastanówn się nad sieprniem :))

My od rana montujemy szafe....mam nadzieje, że zaraz sąsiedzi nie przyleca ze w niedziele remonty urzadzamy :/

wczoraj bylimsy na urodzinach u moich trojaków. Jeju jak takim dziecim ciezko kupic preznt...dzien wczesniej mialy urodziny dla innych dzieci i dostaly pond 15 prezentów i to same zabawki...i jak tu teraz wymyslec im cos czego jeszcze nie maja a ich zainterseuje....straszny problem co roku mam.

Zobiłam test owu. pojawia sie druga kreska...w tym miesicu sprobujemy szczescia wiec trzymajci kciuki :D

no to kciukaski zaciśnięte:)

Dzień doberek:-D

Witam witam, a kogo to moje oczy widzą:happy2::happy2::happy2:

Dziś zaś poniedziałek, ale tylko liczę dni kiedy Wacek wróci:tak:

Muszę pojechać na zakupy dziś albo jutro, bo mleko w promocji w Realu:tak: no i przy okazji większe zakupy zrobię:-)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:-p

Buziaczki miłego dzionka:-D

no my to się wszędzie spotkamy :)

ja najpierw robię w tym roku wigilię dla 11 osób :) a potem impreze urodzinkową dla M. I sluchajcie wymyśliłam tak dla 17 osób powiecie mi czy nie za malo:p

1. ciasto + tort
2. zimna płyta - wędliny, sery, pomidory, ogórki, łódeczki z ogórków z nadzieniem na gorąco, sałatka grecka, sałatka gyros, sałatka z gotowanych pieczarek, sałatka warzywna, jeszcze 2 jakieś sałatki muszę wymyśleć
3. na gorąco będzie strogonow

Do góry