Katrina, Twoja córcia jest w moim wieku
Kochane, ile u mnie się działo to szok..
Po kolei:
Dziewczynki zdrowe całe szczęście,
Operację będę miała dopiero 29 stycznia,
Mam okropne miesiączki, strasznie nieregularne i bolesne, i nie wiem co z tym zrobić.. Jak myślicie, czy tabletki anty mi coś pomogą? Że wyrównają cykle to wiem, ale czy ból i krwawienie się zmniejszy?
Leczę sobie ząbki po kolei, jeszcze tylko jeden został po nowym roku i w końcu finish!
Wzięłam się za siebie, bardzo chcę przytyć więc jem witaminki i zdrowe jedzonko (a przynajmniej sie staram)
Mam swój sklep! Link w sygnaturce, bardzo zapraszam! Dopiero się rozwija, ale już coś nie coś tam jest
Projektuję sobie, szyję sobie, itd..
Kochane, jeżeli umiecie szyć, macie maszynę i trochę wolnego czasu, to z miłą chęcia mogę wystawić wasze rzeczy w moim sklepie! Jest to zawsze jakiś zarobek
Mam fajną pracę, naprawdę, dobre zarobki, i jest o niebo lepiej..
I ... poznałam kogoś! Jest 2 razy starszy ode mnie, ale traktuje mnie jak królową.. Nikt w życiu się tak o mnie nie martwił i tak o mnie i dziewczynki nie dbał! (No, prócz moich rodziców oczywiście, oni do dziś kochają mnie i dziewczynki najmocniej na świecie!)
Przeprowadzam się za miesiąc, dwa.
No, dość o mnie
Kwiatuszku, trzymam kciuki za następny raz, przykro mi że teraz nie wyszło.. Gratuluję pracy, i co z tego że na kasie?, gdybyś wiedziała gdzie ja poniżyłam sie pracować, to byś się uśmiała
Pozdrawiam kochane!
A co u bunny???
Jeszcze raz zapraszam do sklepu!