reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Katrina, Twoja córcia jest w moim wieku ;)

Kochane, ile u mnie się działo to szok..

Po kolei:

Dziewczynki zdrowe całe szczęście,

Operację będę miała dopiero 29 stycznia,

Mam okropne miesiączki, strasznie nieregularne i bolesne, i nie wiem co z tym zrobić.. Jak myślicie, czy tabletki anty mi coś pomogą? Że wyrównają cykle to wiem, ale czy ból i krwawienie się zmniejszy?

Leczę sobie ząbki po kolei, jeszcze tylko jeden został po nowym roku i w końcu finish! ;)

Wzięłam się za siebie, bardzo chcę przytyć więc jem witaminki i zdrowe jedzonko (a przynajmniej sie staram) ;)

Mam swój sklep! Link w sygnaturce, bardzo zapraszam! Dopiero się rozwija, ale już coś nie coś tam jest ;)

Projektuję sobie, szyję sobie, itd..

Kochane, jeżeli umiecie szyć, macie maszynę i trochę wolnego czasu, to z miłą chęcia mogę wystawić wasze rzeczy w moim sklepie! Jest to zawsze jakiś zarobek :)

Mam fajną pracę, naprawdę, dobre zarobki, i jest o niebo lepiej..

I ... poznałam kogoś! Jest 2 razy starszy ode mnie, ale traktuje mnie jak królową.. Nikt w życiu się tak o mnie nie martwił i tak o mnie i dziewczynki nie dbał! (No, prócz moich rodziców oczywiście, oni do dziś kochają mnie i dziewczynki najmocniej na świecie!)

Przeprowadzam się za miesiąc, dwa.

No, dość o mnie :)

Kwiatuszku, trzymam kciuki za następny raz, przykro mi że teraz nie wyszło.. Gratuluję pracy, i co z tego że na kasie?, gdybyś wiedziała gdzie ja poniżyłam sie pracować, to byś się uśmiała :)

Pozdrawiam kochane!

A co u bunny???

Jeszcze raz zapraszam do sklepu!

Iza co za pozytywny post! Gratulacje ze tak Ci się ulozylo! Widzisz, jesteś silna, fajna babka, a gdzie się przeprowadzasz? Tzn daleko od swojego obecnego miejsca zamieszkania?

Martolinka miedzy Starogardem a Chojnicami, bo tam brat się przeprowadzil, a mieszkal w Oliwie.
a z tarczyca nie ma zartow, potrafi niezle namieszać w organizmie, wiec trzymam kciueki za szybka wizyte u lekarza. A pilnujesz jeszcze to dziecko?

u to kawałek drogi. Myślałam , że bedziesz nieco blizej . Chyba , ze Gdynia Ci po drodze to zapraszam:tak:
Lelek nie planujemy już dzieci. w każdym razie świadomie nie.

Kwiatuszku gdzie się przeprowadzasz? miło się czyta takie dobre wieści !!!

o ale się dzieje!!!

Izulka - no widzisz zawsze po burzy wychodzi słońce!! Cieszę się, że sobie wszystko układasz po kolei, zuch dziewczynka!!!!

Czesc kobietki! :-) U mnie malo malo malo czasu. W tygodniu zawsze cos sie dzieje, a w weekend jak mamy wolne to spotykamy sie z rodzina lub znajomymi.

Lelek jak ja pracuje to Maz zajmuje sie Julcia, bo pracuje na dwie zmiany i ja tez tak sobie ustawilam prace, zeby nam sie wszystko ladnie zgralo ;-) Skoro juz 11 raz zostalas ciocia to znaczy, ze masz duuuuuuza rodzine :-) Gratulacje!

Iza super, ze u Ciebie wszystko na dobrej drodze i ze jestes tak pozytywnie nastawiona :tak: Co do tabletek anty to slyszalam, ze przy ich stosowaniu jest mniejsze krwawienie i powiem Ci, ze w moim przypadku sie sprawdza, a co do boli to kazda z nas ma inaczej zapewne. Ja mam bole przez pierwsze 2 dni, potem juz z gorki ;-)

martolinka powodzenia u lekarza, zeby bylo wszystko dobrze. Ja tez mialam stresa, juz myslalam, ze cos z tarczyca jak te wlosy zaczely mi tak bardzo wypadac, ale po badaniach okazalo sie,ze jest ok. Wlosy jeszcze wypadaja, chociaz juz nie tak bardzo. A Juleczka ma sie dobrze, dziekuje. We wtorek znow kontrol u specjalisty w Hamburgu. W piatek Julcia miala troche podwyzszone cisnienie, ale mam nadzieje, ze dalej bedziemy prowadzic terapie. Zobaczymy co powiedza w Hamburgu.

katrina
to masz bardzo madra coreczke jak juz tak bardzo lapie jezyk :tak: Gratulacje!

kwiatuszek i jak w pracy? Fajna ekipa? :-) W mojej pracy ludzie w porzadku, jestem zadowolona :tak:

My ogladamy niemiecki Super Talent, dzisiaj final :-) Potem zawijam sie do mycia i spatulkac :tak: Wam tez zycze dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
Lazurku - zobaczysz jak Julcia pójdzie do przedszkola, albo szkoły - moment i bedzie szwargotać jak rodowita Niemka i z odpowiednim akcentem.

Witajcie,
u mnie wszystko w locie. Mam okazję teraz sporo godzin w pracy spędzić i sobie zarobić. Po pracy dzieci , porządki , kulinarnia itp.
Z dobrych wieści Ala skończyła w końcu rehabilitację :) z wynikiem bardzo dobrym :)
Mam dziś wizytę u endo .. trzymajcie kciuki!!

Lelek tak cały czas pracuję . Od lutego/marca już na pełen etat :)

reklama
Do góry