reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dziewczyny co z Wami?
Antek miał wczoraj zakończenie roku przedszkolnego . Ostatni tydzień teraz chodzi.Znalazłam zajęcia dla przedszkolaków w bibliotece. Zawsze to jakieś urozmaicenie 2 dni w tygodniu po godzince na wakacje:tak:

hej!

ja czasu nie mam kompletnie.. przyleciała moja sis, w czwartek my już wyjeżdżamy.. także dzieje się non stop coś :)

Buziaki :*

Hej

Ja tez biegam jak kot z pęcherzem, dziś zarejestrowałam już dzialalnosc, tescie zaraz przyjadą do dzieci a ja od poniedziałku zaczynam prace! Masa biegania ale i tak jest fajnie. Najgorzej z ksiegowoscia, cale szczęście ze ten rozdzial zycia poprowadzi za mnie biuro księgowe bo normalnie nie kumam i nie nadazam:) dziecia jak na zlosc się pochorowaly ale mam nadzieje ze im przejdzie. Uciekam

pozdrawiam!

jak mijają Wam wakacje?
My na urlop wyjeżadzamy 22 lipca więc jeszcze trochę czasu. Chcę trochę z Antkiem czasu spędzić , bo w tym przedszkolu zrobił mi się taki samodzielny i "dorosły" , że nawet nie wiem kiedy to się stało. czas ucieka!! taka refleksja naszła mnie przy okazji odnalezienia na skroni pierwszego siwego włosa:-p
lelek powodzenia!

reklama
Lelcia i jak ?
Kiedy będziesz miała usuwane guzy?

Martolinka jak Ci poszło w maratonie? Gdzie jedziesz na wakacje?

Lazurek jak się na nasze najmłodsze dziecie? No i jak Ty się czujesz w roli mamy?

Sowinka Wika Qcz Anastazja Dana Syneczki i reszta babeczek gdzie się podziałyście??? Co słychać?

Katrina w jakim języku mówisz do dzieci? Alinka mówi po polsku?

Calogera chodzi Ci o Natalke? Chora jest?

Wika co planujesz zrobić do jedzonka na urodziny Wojtka?

Do góry