reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Jestem. Z farba na glowie :-) Mialam juz okropne te wlosy, musialam pofarbowac. Poza tym mysle caly czas co by tu sobie przekasic :-D

Bunny nie tylko Ty masz ochote na cos z grilla... ;-) Zjadlabym karkoweczke, mmmm...

wika jak tam ospa? Poszla juz sobie?

Sowinka jak tam Bartus w przedszkolu? Opowiadaj ;-)

martolinka a jak narciarskie poczynania Antka? :-) Jest jeszcze u Was duzo sniegu?

kwiatuszek super, ze spotkanie sie udalo, mimo ze tylek poscierany :-);-)

Ja jakos nie moge spac jak Wojtek ma na druga zmiane, ach... Wczoraj polozylam sie o 00:30, dzis tez cos tak czuje, ze wczesniej sie nie poloze. No coz, ide zmyc wloski i cos wszamac :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
rano w ramach relaksu
wink2.gif
pojechałam z małą do skarbówki. Teraz Ala śpi , ja piekę kurczaka. Po południu odrabiamy zajęcia na basenie i dzień zleci.

Lazurku szkoda , że nie udało sie z mieszkaniem , które Ci się podobało. Mam nadzieję , że trafisz na takie wymarzone jak naszybciej
Co do narciarskicg poczynań Antka to idzie mu świetnie. Był najmłodszym maluchem w grupie a radził sobie jak pięciolatki:tak:szkoda tylko , ze odwilż jest i niestety nici chyba z zajęć w tę sobotę
Kwiatuszek zazdroszcze szaleństwa śnieżnego!! dupsko się zagoi:cool2:
Bunny o grillu nic nie mów... mamy w domu elektryczny ale to nie to samo. Jak sobie radzisz?
Wika jak dzieciaki?
Lelek śnieg troche odpuscił?;-)
Calogera a dzieje się coś niepokojącego ,? w którym szpitalu chcesz rodzić?
Sowinka co u Was? Jka Twój przedzzkolak?

Nie pochwaliłm sie WAm , ze 16 lutego ide z kolezanką na wystep chippendales ;-)

Witajcie:tak:
Bylam u lekarza. Nadal nie wiemy kto sobie w brzuszku mieszka :cool2: Dzidzius skulil sie jak kurczaczek i nic kompletnie nie mozna bylo podejrzec. Kolejna wizyte mam 25 lutego, wiec czekam znow, moze sie nastepnym razem ujawni ;-)
Bylismy tez ogladac mieszkanie. Masakrycznie wysoka kaucja i czynsz tez :-( Do tego prowizja. Patrzylam na necie na inne mieszkania, ale juz w innej dzielnicy i jutro znow trzeba bedzie dzwonic. Tu gdzie chcemy sa juz tylko 2-pokojowe :-(
Jestem. Z farba na glowie :biggrin2: Mialam juz okropne te wlosy, musialam pofarbowac.

Lazurku no szkoda, że maleństwo nie pokazało swojej płci, ale przecież nie to jest najważniejsze -> najważniejsze, że zdrowe i wszystko ok:-) kiedyś w końcu poznacie płeć -> najpóźniej przy porodzie:-p a co do mieszkania to wierzę, że uda Wam się znaleźć takie wymarzone:tak: a na jaki kolorek farbowałaś??? Ja ostatnio też sama sobie zafrabowałam, bo już nie mogłam na siebie patrzeć -> troszkę za ciemne mi wyszły, ale może się troszkę spłucze:-p

Czesc Kobietki, w czwartek mam jechac na IP pokazac się, zrobia usg i ktg i albo odeślą do domu, albo jesli cos ich zaniepokoi, to zostawia na patologii ciazy. Odezwe sie, jak wroce, trzymajcie kciuki
Calogera kciuki mocno zaciśnięte -> daj znać jak tam:tak:
Sowinka jak tam Bartus w przedszkolu? Opowiadaj ;-)
Sowinka co u Was? Jka Twój przedzzkolak?

Dziewczyny Bartuś nawet nawet, wczoraj i przedwczoraj rano była tragedia, ale jakoś poszedł, a popołudniami jakiś taki smutny chodził, a dzisiaj już rano super, ale ja Go muszę zawozić, bo inaczej afera i dzisiaj już po przedszkolu szaleje jak zwykle i mówił, że fajnie było:tak: więc już chyba coraz lepiej:tak: codziennie przynosi jakiś obrazek:-) a to strój Barta na poniedziałkowy bal przebierańcówDSC_0748.jpg jeszcze dziś podjechałam do pracy po lizaka:tak:

Martolinka super, że Antek tak fajnie sobie radzi na nartach:tak:

Byłam dzisiaj z Pauliną na usg bioder, wszystko w porządku, za 3 miesiące kontrola, Malutka bardzo grzeczniutka była i wcale nie płakała:-)
po drodze zahaczyłyśmy o sklep, więc pierwsze zakupy Paulina ma zaliczone:tak: ślisko u nas dziś strasznie na chodnikach, więc parę razy mało orła nie wywinęłam, ale jakoś mi się udało:tak:

Oj kobietki, rozchorowalam sie :-( Jutro chyba pojde do lekarza, bo sie boje, zeby sie nie rozwinelo. Wszystkie kosci mnie bola i oczywiscie caly czas w lozku leze...

calogera &&&&&&&& zeby wszystko bylo dobrze ;-)

martolinka dzis umowilismy sie na srode na ogladanie innego mieszkania. Moze to wypali...

Sowinka wlosy farbowalam na kolor czarny, taki jak zwykle. Nie zamierzam eksperymentowac z innymi kolorami, kocham czarny :tak:

Ide wyciagnac soczewki kontaktowe i moze zasne. Mam nadzieje, ze chorobsko szybko sobie pojdzie...

Lazurku nic gorszego jak choroba w ciąży... nic nie można wziąć "konkretnego" niestety.. jak sie czujesz?
Sowinka strój suuuuper!! a za strażnika nie chciałaś go przebrac?:cool2::-D
Calogera , który szpital wybrałaś? daj znać jak po wizycie na ktg. Trzymam kciuki:tak:

matrolinka, kwiatuszek czuje sie dzis lepiej. Mialam pojsc do lekarza, ale juz mi zostal tylko katar, uff... Wczoraj wypilam sobie cos takiego jak w TheraFlu, poza tym rumianek z miodem i tyle. Ale dobrze, ze moge juz wstac i taka polamana nie jestem. Za to Wojtek tez chory, ma kaszel suchy i gardlo go boli, ale dzis poszedl jeszcze do pracy, bo to ostatni dzien i teraz bedzie mial ponad 2 tygodnie urlop.
Ide dalej odpoczywac. Milego popoludnia ;-)

reklama
Do góry