reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lazurku :szok::szok::szok::szok::szok::szok: 20 tydzień aaaaaa aż tyle mnie nie było czy Twój suwaczek oszukuje w przeliczaniu ;-) gratuluję półmetka.
Calogera 37 tydzień no nie mogę :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny weźcie mnie wytargajcie za włosy za to moje nieodzywanie się. Obiecuję poprawę. a teraz lecę czytać co tam u Was.

reklama
Czesc kochane :-) Jak tam weekendzik mija?

kwiatuszku mnie sie podabaja takie kwiaty baaaaaaardzo. Nie chcialam zadnej okraglej i krotkiej wiazanki, bo okragla to ja jestem juz wystarczajaco :-D:-D:-D

Syneczki nadstawiaj ucho, zaraz Cie tu wytargam ;-) Moj suwaczek nie oszukuje w zadnym wypadku, wszystko sie zgadza :-) Nadrabiaj kochana, nadrabiaj i pisz co u Was ;-)

My wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu przed slubem dopiac wszystko na ostatni guzik. Musielismy jeszcze wniesc oplate 190 euro :szok: W tym 100 euro jest za to, ze slub bedzie w sobote i ze urzednicy musza specjalnie dla nas przyjsc :no:

Witajcie,
Alusia śpi , Antek z tatą szlifuje narciarski talent
wink2.gif

wczoraj nie zaliczyliśmy spaceru , bo dosłownie rece zamarzały nawet w rękawicach. Dziś jeszcze zimno , ale już niedługo ma być na plusie

Jakie u Was niedzielne plany?

Wika ospa? gdzie złapaliście to dziadostwo?trzymam kciuki zeby szybko przeszło
Lazurku bukiet przepiękny jest !! bardzo mi się podoba.
Syneczki:wściekła/y::wściekła/y: i gdzie jesteś?:cool2:pisz co u Was bo nie było Cie tu wieki!!

Ciekawe co u danao, rozczochranej.. o livastrid to już wieść zupełnie zaginęła

Hej kobietki

Syneczki no w końcu jesteś. Co tam słychać???

Kawiatuszek zazdroszczę. No i stało się mam ochotę na kiełbaske z ogniska.

Lazurek piękne kwiaty. A jaką będziesz mieć suknię???

Wika zdrowia. Wojtek też ma ospę???

U mnie po staremu. Dominik już duży i fajny chłopasiu. Coraz więcej potrafi i szybko łapie nowe umiejętności. Od tygodnia robi barum barum tryk a dac mu tylko palce to już się podciąga do siedzenia. Położony na plecach zaraz jest na brzuchu a krzyczy z radości ze ogłuchnąć idzie. Śmieje się ciągle

Melduje tylko, ze żyjemy, ale Iguś ma ospę:-( Ładnie sie zachowuje, nie drapie się, pozwala sie smarować, ogólnie jest dobrze, chociaż trochę bardziej marudzi niż zwykle... Wojtusiowi wychodzą dwie górne jedynki i jest meksyk:wściekła/y:

Wika zdrówka dla Was wszystkich, a szczególnie dla Igusia:tak: no i gratki dla Wojtusia:tak:

Czesc kobietki :biggrin2: Ja na chwilke. Bylam dzis zamowic fryzjera i wiazanke slubna. Zamowilam cos takiego z bialych kalii :biggrin2:

Lazurku wiązanka prezentuje się bajecznie:-D a suknię nam pokażesz ???:-D

Dziewczyny weźcie mnie wytargajcie za włosy za to moje nieodzywanie się. Obiecuję poprawę. a teraz lecę czytać co tam u Was.

Syneczki no w końcu jesteś -> napisz co tam u Was:-D

a my dzis mamy ognisko i kiełbaski z znajomymi i na takiej górce i bedziemy zjezdzac na sankach

Kwiatuszku napisz jak tam ognisko się udało:tak:

Jutro po 2tygodniowej przerwie Bart idzie do przedszkola, więc pewnie zaś będzie afera:eek: a w następny poniedziałek ma bal przebierańców -> ciekawe jaki strój sobie wybierze:-p a ja jutro rano muszę jechać załatwić kartę do NFZ -> nie chce mi się, ale w sumie to dobrze, bo choć na chwilę się wyrwę z domu, bo już można oszaleć:wściekła/y:

Edit: Wielkiej afery jednak nie było tylko delikatna, więc nie jest źle:-) a ja jadę załatwiać...

Ostatnia edycja:
Poczytałam i niestety odcieło mnie na weekend ale połowę pamiętam ;-)

Lazurku czy mnie oczy mylączy Ty jeszcze nie wiesz kogo pod serduszkiem nosisz? Wspomniałaś o imieniu Xsawier :-D mam miłe wspomnienia z tym imieniem mianowicie gdy pojawiłam się na porodówce przeszłam obok wijącej się z bólu dziewczyny. Nie zastanawiając się długo o co chodzi wbiegłam na salę po godzinie malutka była z nami a w sali obok słyszę właśnie te dziewczynę z korytarza. Gdy zostałam przewieziona już na położniczy :-Dwiedziałam się że zaraz dołączy do mnie mama z synkiem. I kogo widzę? no właśnie tę dziewczynę z korytarza i jej synka Xawierka. Nie musze wspominac ze ta znajomość będzie juz dożywotnia :-D:tak:

Wikuś my przez ospę przechodziliśmy z chłopcami 2 lata temu teraz tylko Marcepanek został.

Lazurku dokładnie taki sam bukiet miałam na swoim ślubie. Kwiaty sa niesamowicie wytrzymało a ich wygląd rzucił mnie na kolana. Nie słuchaj komentarzy że to kwiaty pogrzebowe w moim przypadku niejeden taki komentarz padł liczy się tylko i wyłącznie Twoja ocena :-D

Bunny zapodaj kobieto zdjęcie swoich łobuzów. wieki ich nie widziałam.

Martolinko ahhh jak ja bym się na narty wybrała...

U nas wszystko kręci się wokół dzieci. Dziś chłopcy poszli pierwszy dzień po feriach do szkoły/przedszkola a Mała ostatno upodobała sobie słowo mama gdyby jeszcze mówiła jo świadomie :-p

Kobietki, ja jeszcze na chwilke zajrzalam. Bylam u lekarza. Nadal nie wiemy kto sobie w brzuszku mieszka :cool2: Dzidzius skulil sie jak kurczaczek i nic kompletnie nie mozna bylo podejrzec. Kolejna wizyte mam 25 lutego, wiec czekam znow, moze sie nastepnym razem ujawni ;-)
Bylismy tez ogladac mieszkanie. Masakrycznie wysoka kaucja i czynsz tez :-( Do tego prowizja. Patrzylam na necie na inne mieszkania, ale juz w innej dzielnicy i jutro znow trzeba bedzie dzwonic. Tu gdzie chcemy sa juz tylko 2-pokojowe :-(
Co do sukni to bede miec taka w stylu EMPIRE :tak: Poczekajcie jeszcze troche to juz ze slubu Wam fotki pokaze :-) Sama nie wierze, ze ta data jest tuz tuz :-) A o tych kwiatach jeszcze nie slyszalam, ze wygladaja jak na pogrzeb :no: Sa baaaaaardzo ladne i mysle, ze idealnie pasuja do sukni slubnej :tak:

Kobietki, jak jutro podzwonie po mieszkaniach to sie odezwe. Moze uda mi sie umowic na jakis termin na ogladanie, ehh...
Poki co spijcie dobrze ;-)

reklama
Do góry