reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej babole:-p

Martolinka- zuch Antos! Tez slyszalam ze takie maluchy szybko sie ucza i zreszta na stoku w Zakopcu widzialam jak zasuwaja:szok: fajnie ze macie cos takiego kolo domu, nie to zebym lubila narty bo moja nauka trwala 2 godziny i po pierwszym zjezdzie w polowie ktorego zboczylam z trasy i utknelam po pas w sniegu- jakis 10latek pomogl mi sie wydostac- he he ale najpierw musialam go niezle nablagac o pomoc i po tym jak w drodze powrotnej w polowie stoku spadlam z orczyka i nie umialam sie podniesc to pozegnalam sie z nartami ale podziwiam szusujacych i podoba mi sie to:-)
6 ząbkow???? szok:szok::-Du nas 2 ale mala co chwile sra wiec nastepne ida:sorry:

Sowinka, gratki dla synka ze wytrzymal w kinie:)

lazurek gratki z okazji zblizajacego sie slubu, masz juz sukienke?? pokaz no:tak: widzisz, spelniaja sie jednak marzenia, i dzidzia i slub:tak:

Bunny fajnie ze imprezka sie udala no i brawo dla synka za gadulstwo- jeszcze bedziesz go blagac zeby na chwile zamknal buzke:-D

Moje lobuzy wychodza z chorob- rety 2 miesiace z 2 tyg przerwa a tak wciaz choroba najgorsza Iga, siedze w domu, gotuje, sprzatam, podcieram pupcie i... odchudzam sie:-D:-D serio, z brzucha musi mi sadlo spasc i bioder, skacze na skakance i 10 min cwiczen roznych.
Milam wiecej pisac ale czuje smrodek- chyba Iga znow ma niespodzianke:rofl2:

reklama
Dobry wieczór :-)

Martolinka bajka miała 76 minut no i wiadomo wcześniej reklamy - Bart wytrzymał godzinę ;-)

Przepraszam, że tylko o sobie, ale dzisiaj jest bardzo kiepski dzień - Paulina cały dzień marudziła, zasypiała tylko na rękach, a jak ją odkładałam to zaraz ryk :-/ Bartek dalej chory, więc też marudny :-/ ja też już leżę w cieplutkim łóżeczku, bo też mam gorączkę :-S tak, więc kuruję się i idę spać, bo nie wiadomo ile dzieciaki pośpią :-/

hej :)

Wojtek ząbkuje i jest mega marud! Górne jedynki w natarciu! Pełza jak szalony na razie do tyłu, pozycja do raczkowania już przyjęta wiec pewnie niedługo sie zacznie:-D

Martolinka,
wow.. super, ze Antkowi sie spodobało! Biegasz dalej w te śniegi??

Lelek.. odchudzasz sie?? :szok::szok::szok:Przecież Ty taki chudzielec jesteś! współczuję chorób.. ja miałam teraz dwójkę chorowitków przez tydzień i myślałam, ze padnę...

Sowinka
, ładnie Bartek wysiedział w kinie.. tak sie zastanawiałam i Igor by chyba nie dał rady... już te reklamy początkowe by go zniechęciły..

Lazurek
ja też czekam na zdjęcie sukni!

Calogera
, no no u Ciebie to już sama końcóweczka!

Qcz i jak rozmowa??

Hura Lelek przemówił :-) tęskniłam za Twoimi postami. Iga ma dwa zęby a mój Domiś trzy i nie jestem pewna czy następne nie idą. Już się doczekać nie mogę jak moje młode będzie raczkować nawet do tylu, tak lubiłam to u Patryka

Sowinka długo Bartek wytrzymał :szok: mój to by pewnie połowy nie dał wysiedzieć w jednym miejscu.

Martolinka no właśnie biegasz?

Syneczki hop hop babolu gdzie jesteś????

Chłopaki jeszcze śpią mi się strasznie nudzi lecę robić śniadanie

Bunny to wlasnie dzieki Twoim nawolywaniom pojawilam sie:-p
mialam znow ochote wywalic referat ale moja zlosliwa córka daje mi do zrozumienia ze nie ma nic wazniejszego od niej:rofl2:
raczkuje od miesiaca i powiem Wam ze jak na poczatku bylam szczesliwa tak teraz ubolewam bo latam tylko z odkurzazem i szczotka, wynajduje najmniejszy kurz, smiec i wklada do papuli po czym dlawi sie:sorry:potrafi wlozyc swe nikczemne paluszki w najmniejsza szpare i wygrzebac cos godnego uwagi:szok: poza tym grozi mi palcem i mowi NIE:-D no ale ne staje jeszcze, jak ja ja stawiam przy czyms to zaraz siada- widocznie nie czuje sie na silach

Milosz zas... klamie na potege, wymysla na poczekaniu i chowa sie za fotel jak cos zbroi, robi dziury nozem w ceracie(kradnie noz) a jak ktos sie zapyta go kto go tak nauczyl i kto tak robi to mowi ze MAMUSIA:szok::laugh2:

wika witaj w klubie zębolkow:tak: jak sobie radzisz z dwojka lobuzow?

Moja bratowa jest zdziwiona ze(ma 1.5rocznego synka) jak przyjezdza do mnie to mam posprzatane, ugotowany obiad, jakies ciasto czy muffinki, dzieci nakarmione, czyste, ze zdaze w miedzyczasie ksiazke przeczytac, a tam- kwestia zorganizowania, z kolei jak ja jade do niej to sie dziwie czemu o 12tej jest w pizamie, maly wyje a ona o 13.50 mowi ze nie zdazyla obiiadu ugotowac i wyciaga mieso z zamrazarki(gdzie maz o 14tej wraca z pracy):szok::-D

Uciekam bo widze ze moje elfy sie kochaja, tzn Milosz sie przytula do siostry a ona go wali na oslep piastkami:-D a poza tym musze isc odgarnac snieg zeby wyjechac na zakupy:sorry:

Witajcie,
tak patrzę w kalendarz i aż nie chce mi sie wierzyć , ze to już połowa stycznia. Ledwo ta zima się zaczęła. Frytka walczy sama z sobą żeby zasnąć a oczka ma już baaardzo malutkie. Antek wczoraj cały wieczór recytował wierszyk na dzień babci , który będzie w przedszkolu w poniedziałek. Ciekawe jak wypadnie:tak:

Sowinka i jak sie czujesz? biedna byłaś wczoraj umęczona!!
Calogera oj to faktycznie już bliziutko :tak: jak synek wobec zbliżającego się wielkiego wydarzenia?:tak:
Wika biegam dalej. Teraz niestety tylko co 2 dzień. Biegam już po 15 kilometrów i szykuję się do półmaratonu tj start na 21,800 m. Wika wow już szykuje się do raczkowania? szybciutko:tak:
Lelek wow co za aktywność !!!:-D:-Dczego Ty dzieci uczysz oj oj oj:-pjednym słowem jesteś perfekcyjną pania domu

Cal u mnie po staremu czuje sie dobrze po tej całej grypie przyplatało sie zapalenie ale na szczescire juz wyleczone
Juz sie nie moge doczekac marca kiedy pojedziemy do kliniki zalatwiac badania do ivf

reklama
Witajcie,
Ala wstała dziś o 5.30 i koniec spania.. zasnęła znowu o 8 ale żeby nie marnować czasu posprzatałam z grubsza w mieszkaniu , teraz piorę pościel.
Kupiłam wczoraj z lidlu łososia na obiad i małemu dam też na kolację , bo w przedszkolu te kotlety rybne to chyba nie jakieś super są
Lazurku uważajcie na trasie!! daj znać jak dojedziesz
kwiatuszek marzec będzie szybciej niż myślisz!!:tak:

Do góry