reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Syneczki gratulacje

Qcz patrzylam w necie i pisalam do jednej fundacji ktora doklada 3 tys do ivf ale zabieg tylko w jednej klinice i daleko badzo
laski bede mniej zagladac bo chce troche odpoczac os forum i staran a za jakis czas pomyslimy co dalej

reklama
Lelek a jak sie mieszka w nowym domu? Dobrze , że napisałaś i jest ktoś kto przechodzi przez to co ja... naprawde..
Calogera a moze sie spotkamy co? sobrze zrobi Ci oderwanie od szarej rzeczywistosci:) moge autem podjechac :)

hej :)

nie mam w ogóle czasu
unhappy.gif
unhappy.gif
nawet nie nadrabiam, bo mam teraz dosłownie sekundę póki Igor je kolację...

w niedzielę chrzciny bardzo sie udały :) Wszyscy zauroczeni grzecznym Wojtusiem... ani razu w ciągu całego dnia nie zapłakał
shocked.gif
w calej mszy aktywnie uczestniczył.. spał moze z 5 min... a tak to gaworzyył, śmiał się
laugh.gif
W restauracji nie przeszkadzała mu ani muzyka ani głośne śpiewy
laugh.gif
laugh.gif
ahhh cudne mam dziecko
biggrin.gif
biggrin.gif

Wczoraj zaprosiliśmy jeszcze chrzestnych Wojtusia, bo zostało nam trochę jedzenia, pogadaliśmy, pośmialiśmy sie :)

Dzisiaj byłam z Wojtusiem na szczepieniu. Waży 7800 i ma 67 cm
yes2.gif
Troochę marudzi od południa, teraz usnął, ciekawe jaka będzie nocka
mad.gif

sorki, ze tylko o sobie
embarrassed.gif
embarrassed.gif
od jutra postaram sie już wdrożyć w bb
yes2.gif

Pozdrówka!!!!!!

Dziewczynki Marcelinka Syneczki ma konflikt serologiczny najwcześniej mogą wyjść z szpitala sobota/niedziela. Anetka martwi sie o chlopcow ktorzy przezywaja brak mamy.

Tak w ogole to muszę Wam powiedzieć ze jestem pełna podziwu dla Syneczki jej porod trwał 2 godziny a urodziła godzinę po przyjeździe do szpitala.

Wika dziękuję Ci kochana ze wstawiłaś zdjecie mi nadal tel. nie chce dzialac po połączeniu do komputera.
Super ze Wojtuś tak pięknie sie zachowywał podczas chrzcin. Pięknie rośnie Ci kawaler nie ma co. A jak Igor wytrzymal cały dzień na nogach czy mial drzemkę? Zdjecie jakieś nam pokażesz?

Lazurek dobrze ze masz wsparcie w teściowej moja nawet nie była zobaczyć Dominika.

Lelek ale Ci Miłoszek daje popalic :-o miejmy nadzieje ze łobuziak z tego wyrośnie i to szybko

Witam się zakatarzona:wściekła/y::wściekła/y:

Bunny
, Igor ładnie wytrzymał w Kościele, pod koniec już moja siostra z nim wyszła na zewnątrz, bo zaczął marudzić. A w restauracji biegał jak szalony, ale położyc spać się nie chciał, a było gdzie, bo stała skórzana kanapa. No wiec koło 16.00 wsadziłam go do samochodu, zrobiłam małą rundkę i usnął:tak: Zaniosłam go na tą kanapę i spał jakąś godzinkę:tak:
Zdjęcia na zamk.;-)

Pozdrów Anetkę, jak będziesz do niej sms-ować:tak:

Cześć wam

Wybaczcie ale ostatnio kompletnie nie mam czasu na bb a to dlatego że dużo się u mnie dzieje i na wszystko nie starcza czasu.Ogólnie wszystko ok prócz tego że mnie i męża jakieś przeziębienie wzięło,katar i ból gardła mamy koszmarny ale na szczęście nie gorączkujemy.Poza tym właśnie czekam na narożnik,panowie już jadą
happy8se.gif

I troszkę się pochwalę że od poniedziałku mój synek zaczyna kurs piłki nożnej
yes2.gif
Dzieciaki mają tydzień wolnego więc go zapisaliśmy,sport wybrał sam,mam nadzieję ze będzie zadowolony:)

...a jutro obchodzimy z mężem 4 rocznicę ślubu
biggrin.gif

Bunny pozdrów Anetkę,niech się dziewczyny trzymają mocno :tak:
Wika widziałam zdjęcia na fb,ślicznie !!! Najważniejsze że wszystko się udało :tak: I podaję dłoń zakatarzonej bo ja też zasmarkana jestem z bólem gardła :(

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
agnieszka zdrowka zycze i namawiam na lykanie tranu :-D:-pUdanej rocznicy:tak:

Syneczki, gratki corcia taaka duza :-D ma nawet gratis solarium ;-) udanego trzeciego matkowania:-)

wika 67 cm to no spora chlopina juz:-D i do tego jaka grzeczna:-D

kwiatuszku cokolwiek i jakkolwiek, ale zycze Wam fasolki. Moze glupio pisze, ale nie da sie wziasc np kredytu, albo pozyczyc od kogos?

Lelek
moga byc i kozy :-D nawal wiekszy niz lichenski nie zwalnia Cie od tego by czasem czegos nie skrobnac, pipo:-D

wiesz martolinka powinnas sie cieszyc, bo syn sie normalnie rozwija:-D gdyby byl inny to znaczylo by zasadniczo, ze cos z nim nie halo;-)wszystkie dzieci takie sa, takie ich prawo. I co biegac bedziesz po tej Gdyni czy nie?

co ja mialam napisac, juz nie pamietam. A malemu jedynka wyszla. Bynajmniej jakis normalny zab. Jutro z rana z mala idziemy na dwulatkowy bilans a potem mama ma reszte dnia tylko dla siebie i w sumie nie wiem co mam zrobic:blink::oo2:

Ostatnia edycja:
Do góry