reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,

pięknie u nas , jesiennie i słonecznie;-)

Liv mysza ma już 2 lata? wierzyć się nie chce. co do biegania to startuję w Gdyni 11 listopada;-)mam nadzieję , że dobiegnę;-)

Po wielu bolach i mekach wreszcie mam internet!!!!!! :tak: Zjem obiadek i poczytam Was troszku ;-) No i napisze co u mnie :-)Tesknilam mocno :tak:

JESTEM :-)

Widze, ze u Was tez sie cos dzieje :-)

agnieszka wstawialas juz zdjecia naroznika??? Bo moze gdzies przeoczylam. A z impreza i kostiumami super pomysl :-) Daj znac jakie wybralas :tak: Wszystkiego najlepszego z okazji 4. rocznicy slubu :tak:
Syneczki wreszcie sie rozpakowalas :-) Gratuluje slicznej coreczki :tak:
martolinka termin wypada mi na 12 czerwca :tak: Bede sie denerwowac :tak: Powodzenia z Antkiem, oby szybciej docieralo, ale zapewne mu to przejdzie :-)
Lelek wreszcie sie pojawilas. A widzisz, jednak sie udalo i to przy pierwszym podejsciu :-) Powiem Ci, ze moj chrzesniak mial okres gdzie zacowywal sie dokladnie tak samo jak Twoj Miloszek i nie sluchal kompletnie nikogo, ze to jest brzydko i ze sie tak nie mowi. Od razu chwytal to czego nie powinien :no: Ale na szczescie mu przeszlo.Jak dlugo juz mieszkasz w nowym domu?:-)
kwiatuszek trzymam za Ciebie kciuki caly czas, wiesz o tym :tak: Rozumiem Cie, ze chcesz troszke odpoczac, ale chociaz czasami napisz co i jak. Przytulam Cie mocno :tak:
wika to tylko pogratulowac takiego grzecznego synka :-) Tez chce miec takie grzeczne dziecko :tak: Super, ze wszystko Wam sie udalo :tak:
Bunny takie to nieraz sa tesciowe, nie ma co. Wojtusia mama to juz odkad tylko sie dowiedziala, ze jestem w ciazy to od razu mowi ze do pracy wiecej nie ide i zebym niczego nie robila tylko odpoczywala :-D
liv ano wrocilam do gry :-D I co lepsze juz wygralam :-D Jak tam twoje pociechy? Grzeczne?
trina, calogera jak tam u Was???

Ja bylam w poniedzialek pierwszy raz u gina i co????? Widzialam juz Fasolke :-) Dostalam nawet zdjecie, pozniej wstawie :tak: Poki co lece troszke odpoczac. Milego popoludnia kobietki.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trzymajcie kciuki, jeśli Marcelinka bedzie miała dobre wyniki to dzis z Syneczki opuszcza szpital.
Wika Agnieszka macie pozdrowienia

Lazurek gdzie to zdjęcie ??? Gratki udanej wizyty. Powiedz no jak sie czujesz i gdzie suwaczek ciążowy?

Trina jak sobie radzisz na nowym/starym miejscu? Maciuś zadowolony z przedszkola?

Calogera zapomniałam napisać piękne imię bedzie miała Twoja córeczka. A Twoja wredna szefowa nadal nie wypłaca Wam wyplat czy robi to ZUS?

Sowinka jak sie czujesz? Wacek jest jeszcze?

Agnieszka zdrówka. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Piotrka nie było w domu ponad 3 tygodnie mial za to przyjechać na 10 dni a byl trzy. I jak tu sie nie wkurzyc? Patryk bardzo przezywa brak taty a mnie sie serce kraja jak widzę ze szuka taty. P ponoć ma teraz przyjechać dopiero 12 listopada, masakra

Mam rozmowę o pracę o 16.30. Ze stresu nie mogłam się podnieść z łóżka, ale ostatecznie musiałam się zmusić, bo musiałam ogarnąć portfolio. Sikam w gacie.

Trzymamy więc kciuki za Syneczki!!!
Bunny a jak Ty sobie radzisz calymi dniami sama? nie wyobrażam sobie tego. M pracuje ostatnio po 12 godzin i tak jeszcze ze 3 tygodnie będzie i ja już na rzesach chodzę..
Qcz jak rozmowa? mam nadzieję , że ok!!!
Lazurku nie mogę tych fotek otworzyć:-(

reklama
rozmowa jak to rozmowa. Trochę lepszych, trochę słabszych momentów. Prace moje się podobały. Teraz czekamy do poniedziałku na odpowiedź czy przechodzę do kolejnego etapu.

Do góry