reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Bry...

Martolinka dobrze, że wszystko w porządku, a kg się nie przejmuj, bo tak jak pisała Bunny święta były:-p

Qcz ja też się martwię o Izę...

Wczoraj szwagierka była na USG 4D no i będzie kolejny chłopak...no to będziemy mieć zgraję Łobuzów....

reklama
Qcz - może Ci się rozchodzić spojenie. W ciężkich przypadkach tylko cesarka, bo jak poród naturalny to sobie kilka tyg czy nawet mies na wyciągu później możesz poleżeć :baffled: generalnie musisz sie oszczędzać, żeby się za bardzo nie rozeszło, poczytaj w necie o tym

w necie czytałam, trina, ale chciałam też od was doświadczenia z pierwszej ręki. Tutaj mi powiedzieli, że poród naturalny tak, ale tylko w konkretnych pozycjach (które i tak brałam pod uwagę, więc jest ok).

Ostatnia edycja:
qcz mnie to dopadlo, po 30 tc ciezko bylo, chodzic nie moglam, ale teraz w miare sie uspokoilo :-) spojenie boli ale tylko rano jak wstaje z lozka. Pytalam ginke o to ale powiedziala, ze normalne, to przygotowanie do porodu, aby latwiej bylo :-)
wiesz, mnie tez przeraza ze to tuz, tuz

Taki tort chcę zrobić dla Bartusia na 2 latka -> Wielkie Żarcie - Przepis - Tort Zygzak :tak: bo jak pytałam o koszt w cukierni to 250,00zł:szok::szok::szok: chyba na głowę upadli -> jeszcze zapytam u nas w cukierni:tak:

Maron
nic się nie przejmuj będzie dobrze:-)

o masakra:szok: tyle kasy????? ciezki musi byc :szok: zwykle w cukierniach biora ok 50 zl za kg takich tortow, a moze sama pokombinujesz?? :-p

wiem, musi byc dobrze ale i tak jestem przeraznona, chce miec to za soba :-p

o masakra:szok: tyle kasy????? ciezki musi byc :szok: zwykle w cukierniach biora ok 50 zl za kg takich tortow, a moze sama pokombinujesz?? :-p

wiem, musi byc dobrze ale i tak jestem przeraznona, chce miec to za soba :-p

No właśnie fajnie tam jest opisane jak zrobić to może się skuszę:tak: bo szkoda tyle kasy na tort wydawać:baffled: ale u nas na wsi mamy fajną cukiernię, gdzie jest tanio, więc jeszcze tam zapytam:-D

Maron, Trina :szok::szok::szok::szok:Wy już na końcówce!!!!!!!!!!!!!! łooooooooo Matulu kiedy to zleciało????

Sowinka,
ja miałam podobny dla Igorka na roczek. Za kg płaciłam właśnie 50 zł. Za całość mnie wyszło 130 zł. Impreza była na 15 osób:tak: Dużą imprezkę robisz teraz dla Bartusia??

Zachciało mi się dzisiaj pieczarkowej i tak sie z nią męczę od rana........... wrrrr nie nawidzę gotowac zup:no::no::no:

Martolinka, nie przejmuj sie kg.... skoro wszystko jest ok więc chyba tak ma być, ze tyjesz. Ja na ostatniej wizycie tydzień przed porodem miałam +18

reklama
Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek:)
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia

Do góry