reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

O nie nie dziewczyny, na czerwono wino niestety uczulenie mam :tak: nie jakieś wielkie, ale od razu czerwone plamy mi wychodzą, poza tym nie ma takiego w domu :-p
katrina - a z kim Twoja starsza w PL mieszka? w sumie może i sama , Ja miałam 17 lat jak sama zamieszkałam.
sylwia - Ja to w ogóle nie umiem określać czy wysoko czy nisko, poza tym wolę tam nie grzebać :-p to co robisz jutro test? Bo ja to myślę że to tylko formalność , jak z obrona pracy mgr :-D

reklama
anatazja nie . bede trzymala wszystkie wraz ze soba w ciekwosci do poniedzialku :rofl2:
ja czasmi sprawdzam bo zazwyczaj przed @ mi sie obniza o polowe

anastazja - teraz mieszka z koleżanką i psem, ale dopóki nie była pełnoletnia to najpierw u moich rodziców (bo jej tatuś się wypiął, a warunkiem, że może wrócić było, że zamieszka z tatą), a potem u mojej siostry. Ale jakiś czas temu siostra wyprowadziła się do innego miasta i mieszkała tam ze swoim chłopakiem, ale się rozstali.

Livcia - gratulacje!!!! mamy pierwszą mamusię i dzieciaczka 2012 :-D
Lokówka - spokojnych 9 miesięcy :tak:

Co do mojej prolaktyny, to miałam podwyższoną tylko za 1 razem. Za 3 prawdopodobnie miałam niedomogę lutealną, bo plamienia przed @ mi się pojawiły, ale wzięłam tak dla spróbowania czy to jest to, duphaston, który leżał w domu i udało się od razu, więc pewnie coś w tym było.

Hej :)

piszecie ostatnio jak szalone i nie mam czasu Was nadrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lokówka, gratuluję i życze spokojnych 9 miesiecy
:tak:

Wpadłam z pytaniem:

Mamuśki, co szykujecie na dzień Babci i Dziadka od swoich Maluchów??? Bo ja dzisaij w nocy nie mogąc spać, pomyślałam sobie, ze już niedługo ten dzień a ja nie mam żadnego pomysłu:confused::confused:

Liv ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :-):-):-):-) zazdroszcze, ze juz po :-D :-) czekamy na foteczki :-)
lokowka i dla Ciebie ogromne gratulacje!!!! mamuski wrzesniowe przybywajcie!!!! :-D
katrina no to corcie masz juz dorosla :-) jestem od niej starsza 3 lata :-)
Kurcze takie wiesci super od rana!!! oby tak dalej :-)

ja jeszcze nie spie i zaczynam sie wkrecac zaczyna mi sie 35 dc a szyjka dalej wysoko ale ja sobie lubie wkrecac i sie dobiac :happy:
Wysoko? Masz na myśli, że ledwo dosięgasz czy łatwo. U mnie wysoko jest gdy zbliża się @ i wtedy trudno wymacać, a w ciąży miałam długą szyjkę i była nisko, od razu wyczuwalna, zamknięta. Tylko z tą otwartą/zamkniętą po porodzie naturalnym jest problem bo zostaje ślad, ja teraz nie jestem pewna, ciągle mam wrażenie, że otwarta.

Uśmiech dla koleżanek w południe :-)

Nic mi się nie chce, piję herbatę i w ogóle nudyyyy. Jeden syn gra w Zygzaka drugi Zygzaka ogląda na dvd, Piotr pojechał odwiedzić teściów a mama nie wie co ze sobą zrobić.

reklama
Anastazja no bez wytykania palcem nio!:tak: To co ja mam myśleć sobie, jak tu tyle czasu minęło i nic. Mamusią 2012 już pewno nie będę, co najwyżej jak się cud stanie, to będę ciężaróweczką 2012:-D A staram sie dopiero o pierwsze dzieciątko. Ja nawet nie marzę o drugim:zawstydzona/y: Oby mi się to jedno udało chociaż

Do góry