reklama
danao84
Fanka BB :)
Ja tez jestem w trakcie.
Czyli wizyta w przyszłym tygodniu, wtorek lub piątek. Muszę zobaczyć jak mam szkołę.
Czyli wizyta w przyszłym tygodniu, wtorek lub piątek. Muszę zobaczyć jak mam szkołę.
Sylwia ojj coś czuję ze nie przyjdzie
Nie korci Cię by zatestować? Ja bym już nie wytrzymała. Pamiętam że z Amadeuszkiem miałam cykle 45 dniowe a samo czekanie na owulację doprowadzało mnie do szału. Całe szczęście udało się od razu. Z Oliwierkiem też od razu Gracjanek 6 cykli okropne to było a teraz powtórka z rozrywki. Najwyraźniej dobre się juz skończyło pierwszych dwoje powstało za łatwo teraz pokutuje ;-)
Danao poproś o badania hormonalne tak jak pisałam ja robiłam progesteron testosteron i prolaktynę a planuję jeszcze LH TSH i estradiol ale jednorazowo nie wydołam z kwotą. Mogła bym poprosić lekarza o przekaz ale nie chciałam czekać wolę przyjść już z trzema podstawowymi na wizytę niż czekać kolejny miesiąc w wielkiej niewiadomej. Ze te trzy pierwsze zapłaciłam 75 zł więc błagaj bo po co płacić. Miałam odebrać swoje wczoraj ale tak mnie bebzol bolał że nie ruszałam się z domu, wydawałam tylko rozkazy
;-)

Danao poproś o badania hormonalne tak jak pisałam ja robiłam progesteron testosteron i prolaktynę a planuję jeszcze LH TSH i estradiol ale jednorazowo nie wydołam z kwotą. Mogła bym poprosić lekarza o przekaz ale nie chciałam czekać wolę przyjść już z trzema podstawowymi na wizytę niż czekać kolejny miesiąc w wielkiej niewiadomej. Ze te trzy pierwsze zapłaciłam 75 zł więc błagaj bo po co płacić. Miałam odebrać swoje wczoraj ale tak mnie bebzol bolał że nie ruszałam się z domu, wydawałam tylko rozkazy

Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hejj nie nadrabiam Was, bo wpadłąm tylko na chwilę z wiadomością od Livastrid:
" W nocy o 2.40 było chlup, o 3.18 8 cm w szpitalu, a a o 4.02 pojawił się synuś. 3590g i 53 cm. POszło szybko, łatwo i przyjemnie
"
GRATULACJE Liv wracaj do nas szybciutko z Maleństwem
" W nocy o 2.40 było chlup, o 3.18 8 cm w szpitalu, a a o 4.02 pojawił się synuś. 3590g i 53 cm. POszło szybko, łatwo i przyjemnie
GRATULACJE Liv wracaj do nas szybciutko z Maleństwem
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Ojej,gratulacje ogromniaste:-)
Podziel się: