reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
a gdzie te fotki
?

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Syneczki moja mama w zeszłym roku juz miała tam robione kolano i ma dobrze zrobine (oczywiście musiała płacić lekarzowi) teraz idzie na drugie
Maron bardzo bym chciała by dzidzia urodziła sie w wrześniu bo sierpień jest cały zajęty przez rodzinę
2 sierpnia - ur. Szwagra syna
6 sierpnia - ur. teścia
7 sierpnia - ur. mojej chrześniaczki
15 sierpnia - ur. szwagra
22 sierpnia - ur. mojego brata
28 sierpnia - ur. szwagra
29 sierpnia - ur. najlepszej psiapsiułki
Maron bardzo bym chciała by dzidzia urodziła sie w wrześniu bo sierpień jest cały zajęty przez rodzinę
6 sierpnia - ur. teścia
gosiulek73
mama K&K&A
Ja i mój mąż jesteśmy z września.karolek też miał być wrzesniowy...
Syneczki moja mama w zeszłym roku juz miała tam robione kolano i ma dobrze zrobine (oczywiście musiała płacić lekarzowi) teraz idzie na drugie
6 sierpnia - ur. teścia
ojojoj

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Jestem i Ja , bo u mnei wieje , nikt nie chodzi , nic się nie dzieje :-(
2 tygodnie szybko zlecą
Ja też czasami mam takiego lenia, że kilka godzin zabieram sie za jedną rzecz
dobre to z wnukami
ale w sumie , chyba bys już mogła no nie? córka jeszcze nic nie napomyka żebys sie szykowała ;-)
choć nie wiem czy pizza tunczykowa mi podejdzie, co tam dajesz? :-)
Jak dla mnie to i tak najpiękniejszy miesiąc to ten w którym się urodzi zdrowe dzieciątko
Ja wiem że mogę przesadzać ale dzieciom się nie odmawia
prosze o głos na synka mojej koleżanki, niestety znowu ten konkurs trwa cały miesiąc i codziennie można zagłosować, tym razem tylko 1 głos :-)Galeria Konkurs fotograficzny "Mamo, tato, zrób mi portret". Wybierz zdjęcie miesiąca. Edycja II - NaszeMiasto.pl
Dzień dobry
Anaztazja karty nie dostałam dostanę chyba na nastepnej wizycie za 2 tygodnie razem z skierowaniami na badania.
Sylwia Gosia to kiedy testujecie ? &&& mało jest wrześniowek zapraszam serdecznie!
Resztę oczekujacych na fasolke oczywiście też.
Maron 1 września według OM
Syneczki nic sie nie stało. A ja myślałam ze nie odpisałaś bo przynudzam. No ja Ci kiedyś pisałam ze do wrześni mam 80 km . Moja mama w lutym będzie miała operacje we Wrześni na kolano.
Ja juz godzinę zbieram sie do sprzątania i nie ma jakoś odwagi zacząć bo cos czuje końca nie będzie widać pracy. Pralka naszykowana ale mi sie jej włączyć nie chce. Ah to słodkie lenistwo
2 tygodnie szybko zlecą

Mama Stacha - ja moją pierwszą córkę urodziłam b. wcześnie, bo miałam 18 lat, potem było 18 lat przerwy, w tym czasie nowy związek itd., a teraz stwierdziliśmy razem z mężem, że nie chcemy powielać mojego poprzedniego błędu i postaraliśmy się o rodzeństwo dla Alinki.
Ale z planowanych ciąż to moja ostatnia. Teraz już czas na wnuki.
dobre to z wnukami

podziel się z głodującą i zmarźniętą koleżankąkwiatuszek a ktora to Ty??:-)
Bunny 1 wrzesnia :-) fajna data :-)
katrina rozbawilas mnie z tymi wnukami
Ja wlasnie robie pizze tunczykowa i czekam na mezula :-) dzis wieczorem mam imprezke pracownicza w takiej goralskiej karczmie :-) ale chyba nie pojedziemy bo ja dalej przeziebiona jestem :-( kurcze a tak chcialam sie spotkac z ziomalami z pracy :-(

Jak dla mnie to i tak najpiękniejszy miesiąc to ten w którym się urodzi zdrowe dzieciątko

Ja wiem że mogę przesadzać ale dzieciom się nie odmawia

danao84
Fanka BB :)
Sylwia z którego czerwca jesteś?
Własnie oglądam opnie o ginekologach z mojego regionu. Hmm dlaczego każdy z nim co do jednego, ma tak fatalne opinie?:-
szok: No co ja mam zrobić? Kogo wybrać?
Własnie oglądam opnie o ginekologach z mojego regionu. Hmm dlaczego każdy z nim co do jednego, ma tak fatalne opinie?:-
reklama
Podziel się: