reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Syneczki moja mama w zeszłym roku juz miała tam robione kolano i ma dobrze zrobine (oczywiście musiała płacić lekarzowi) teraz idzie na drugie

Maron bardzo bym chciała by dzidzia urodziła sie w wrześniu bo sierpień jest cały zajęty przez rodzinę
2 sierpnia - ur. Szwagra syna
6 sierpnia - ur. teścia
7 sierpnia - ur. mojej chrześniaczki
15 sierpnia - ur. szwagra
22 sierpnia - ur. mojego brata
28 sierpnia - ur. szwagra
29 sierpnia - ur. najlepszej psiapsiułki

Syneczki moja mama w zeszłym roku juz miała tam robione kolano i ma dobrze zrobine (oczywiście musiała płacić lekarzowi) teraz idzie na drugie

Maron bardzo bym chciała by dzidzia urodziła sie w wrześniu bo sierpień jest cały zajęty przez rodzinę
2 sierpnia - ur. Szwagra syna
6 sierpnia - ur. teścia
7 sierpnia - ur. mojej chrześniaczki
15 sierpnia - ur. szwagra
22 sierpnia - ur. mojego brata
28 sierpnia - ur. szwagra
29 sierpnia - ur. najlepszej psiapsiułki

ojojoj :-D a juz mialam napisac, ze fajnie jakby sie urodzilo 28.08 :tak::-D (moja data slubu), bo podobno 8 jest bardzo szczesliwa :-p a tu bylyby az 2!!! :-D

ja jestem z czerwca maz z grudnia coreczka z lipca moj brat z wrzesnia drugi z sierpnia mama z grudnia tata z czerwca tesciowa z pazdziernika tesciu z marca brat meza z grudnia

Jestem i Ja , bo u mnei wieje , nikt nie chodzi , nic się nie dzieje :-(
Dzień dobry

Anaztazja karty nie dostałam dostanę chyba na nastepnej wizycie za 2 tygodnie razem z skierowaniami na badania.

Sylwia Gosia to kiedy testujecie ? &&& mało jest wrześniowek zapraszam serdecznie!
Resztę oczekujacych na fasolke oczywiście też.

Maron 1 września według OM

Syneczki nic sie nie stało. A ja myślałam ze nie odpisałaś bo przynudzam:-D:-D:-D. No ja Ci kiedyś pisałam ze do wrześni mam 80 km . Moja mama w lutym będzie miała operacje we Wrześni na kolano.

Ja juz godzinę zbieram sie do sprzątania i nie ma jakoś odwagi zacząć bo cos czuje końca nie będzie widać pracy. Pralka naszykowana ale mi sie jej włączyć nie chce. Ah to słodkie lenistwo

2 tygodnie szybko zlecą :tak:Ja też czasami mam takiego lenia, że kilka godzin zabieram sie za jedną rzecz:crazy:

Mama Stacha - ja moją pierwszą córkę urodziłam b. wcześnie, bo miałam 18 lat, potem było 18 lat przerwy, w tym czasie nowy związek itd., a teraz stwierdziliśmy razem z mężem, że nie chcemy powielać mojego poprzedniego błędu i postaraliśmy się o rodzeństwo dla Alinki.
Ale z planowanych ciąż to moja ostatnia. Teraz już czas na wnuki.

dobre to z wnukami :-D:-D ale w sumie , chyba bys już mogła no nie? córka jeszcze nic nie napomyka żebys sie szykowała ;-)
kwiatuszek a ktora to Ty?? :zawstydzona/y::-)
Bunny 1 wrzesnia :-) fajna data :-)
katrina rozbawilas mnie z tymi wnukami :-D
Ja wlasnie robie pizze tunczykowa i czekam na mezula :-) dzis wieczorem mam imprezke pracownicza w takiej goralskiej karczmie :-) ale chyba nie pojedziemy bo ja dalej przeziebiona jestem :-( kurcze a tak chcialam sie spotkac z ziomalami z pracy :-(
podziel się z głodującą i zmarźniętą koleżanką :sorry: choć nie wiem czy pizza tunczykowa mi podejdzie, co tam dajesz? :-)
Jak dla mnie to i tak najpiękniejszy miesiąc to ten w którym się urodzi zdrowe dzieciątko :tak:
Ja wiem że mogę przesadzać ale dzieciom się nie odmawia :-p prosze o głos na synka mojej koleżanki, niestety znowu ten konkurs trwa cały miesiąc i codziennie można zagłosować, tym razem tylko 1 głos :-)Galeria Konkurs fotograficzny "Mamo, tato, zrób mi portret". Wybierz zdjęcie miesiąca. Edycja II - NaszeMiasto.pl

Sylwia z którego czerwca jesteś?
Własnie oglądam opnie o ginekologach z mojego regionu. Hmm dlaczego każdy z nim co do jednego, ma tak fatalne opinie?:-:)szok: No co ja mam zrobić? Kogo wybrać?

reklama
Do góry