reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Liv gratuluje !!!
Witamy na świecie wilczku
Szybko urodziła no nie !? Też bym tak chciała
Witamy na świecie wilczku
Szybko urodziła no nie !? Też bym tak chciała
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
gratki czekamy na was
danao84
Fanka BB :)
Liv GRATULACJE!!! Z niecierpliwością będę czekać na zdjęcie Wilczka:-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
U mnie tak samo, normalnie listopad, zima to chyba w maju będzie, a mi to bardzo krzyżuje plany.Martolinka, śnieżnieu mnie leje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iście listopadowa pogoda, a piździ, ze szok!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym poszła na 2-3 dni przed spodziewaną owulacją. Dowiesz się czy są pęcherzyki, jak duże i kiedy ewentualnie mogą pękać, będziesz wiedziała kiedy działać.Teraz się zastanawiam, w którym dniu cyklu mniej więcej najlepiej będzie pójść. Kiedy najwięcej zobaczy się na usg np.?
hejj nie nadrabiam Was, bo wpadłąm tylko na chwilę z wiadomością od Livastrid:
" W nocy o 2.40 było chlup, o 3.18 8 cm w szpitalu, a a o 4.02 pojawił się synuś. 3590g i 53 cm. POszło szybko, łatwo i przyjemnie"
GRATULACJE Liv wracaj do nas szybciutko z Maleństwem![]()
GRATULACJE DLA MAMUSI I ZDRÓWKA DLA SYNKA!!!!!!!!!!
Gratulacje Liv!
A ja się trochę pochwalę.. Udało się
, w pierwszym cyklu starań
.
Planowo jutro powinnam dostać miesiączkę, ale że jutro idę do pracy na 24h i w dodatku święto to nie zrobiłabym nigdzie beta hcg.. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś. Z rana jeszcze test siusiany - bledziuchna kreseczka, a wyniki badania z krwi pokazały wczesną, dopiero 2tyg ciążę.
Oby wszystko szło bez większych problemów.
Czyli jak dobrze pójdzie to będę wrześniową
Teraz trzymam kciuki za następne kobitki!!!
A ja się trochę pochwalę.. Udało się
Planowo jutro powinnam dostać miesiączkę, ale że jutro idę do pracy na 24h i w dodatku święto to nie zrobiłabym nigdzie beta hcg.. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś. Z rana jeszcze test siusiany - bledziuchna kreseczka, a wyniki badania z krwi pokazały wczesną, dopiero 2tyg ciążę.
Oby wszystko szło bez większych problemów.
Czyli jak dobrze pójdzie to będę wrześniową
Teraz trzymam kciuki za następne kobitki!!!
LIVKA GRAAAAAAAAAAATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘ idealny poród 

lokóweczko dla Ciebie również przeogromne gratulacje, spokojnych i szczęśliwych 9ciu m-cy

Wszystko wskazuje na to że moja ciąża (o ile w ogóle zaistnieje) będzie na samym końcu, każda z Was zaciąży a ja będę składała gratulacje z wielkim uśmiechem i nutka zazdrości ale pozytywną ;-)
No to następna będzie Sylwia i Gosia o czym dowiemy się w weekend :-)
Sylwia 37 dniowy był daaawno temu a po nim już tylko krótsze i to znacznie, zrób test słońce już czas, teraz to juz pewne że wyjdzie pozytywny.

lokóweczko dla Ciebie również przeogromne gratulacje, spokojnych i szczęśliwych 9ciu m-cy

Wszystko wskazuje na to że moja ciąża (o ile w ogóle zaistnieje) będzie na samym końcu, każda z Was zaciąży a ja będę składała gratulacje z wielkim uśmiechem i nutka zazdrości ale pozytywną ;-)
No to następna będzie Sylwia i Gosia o czym dowiemy się w weekend :-)
Sylwia 37 dniowy był daaawno temu a po nim już tylko krótsze i to znacznie, zrób test słońce już czas, teraz to juz pewne że wyjdzie pozytywny.
reklama
lokowka gratulacje ja wole sie powstrzymac bo cos mi sie zdaje z nic z tego brzuch zaczyna mnie bolec ;/
ale cykle mialam tak 37.28.31.37.28.30 wie dlatego nie chce testowac wczesniej maz tez twierdzi ze nie jestem w ciazy
ale cykle mialam tak 37.28.31.37.28.30 wie dlatego nie chce testowac wczesniej maz tez twierdzi ze nie jestem w ciazy
Podziel się: