reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Mama Stacha - ja moją pierwszą córkę urodziłam b. wcześnie, bo miałam 18 lat, potem było 18 lat przerwy, w tym czasie nowy związek itd., a teraz stwierdziliśmy razem z mężem, że nie chcemy powielać mojego poprzedniego błędu i postaraliśmy się o rodzeństwo dla Alinki.
Ale z planowanych ciąż to moja ostatnia. Teraz już czas na wnuki.

reklama
Bunny ja Cię nie chcę straszyć ale nasz szpital nie cieszy się dobrą opinią. Owszem na położniczy zjeżdżają się całe okolice włącznie z Gnieznem i Poznaniem a więc mamy z czego być dumni ale chirurgia i wewnętrzny to kompletne dno. W życiu bym się nie oddała w ręce snujących się na tych dwóch oddziałach "specjalistów".

Dziś testowałam ale to zdecydowanie za wcześnie.Oczywiścei jedna kreska.Zrobiłam to dlatego..że może a nóż,widelec coś wyjdzie...jestem przeziębiona i musiałam wziąć leki.Gdyby wyszły dwie krechy to nie wzięłabym bym.

Gosiu mnie wychodzą tydzień przed, ale wiem że jestem w gronie tych nielicznych co mają tak szybki przyrost w moczu. Trzy razy byłam w ciąży i za każdym razem 5 dni przed terminem @ testy wychodziły pozytywne, dlatego gdy wyjdzie negatywny wiem że nie ma na co czekać. Znam tez i takie przypadki w których testy wychodziły dopiero 2 tygodnie po terminie.

Kwiatuszku rozumiem że to ta kiecka bez stanika ;-)

Ostatnia edycja:
Gosiu mnie wychodzą tydzień przed, ale wiem że jestem w gronie tych nielicznych co mają tak szybki przyrost w moczu. Trzy razy byłam w ciąży i za każdym razem 5 dni przed terminem @ testy wychodziły pozytywne, dlatego gdy wyjdzie negatywny wiem że nie ma na co czekać. Znam tez i takie przypadki w których testy wychodziły dopiero 2 tygodnie po terminie.

Kwiatuszku rozumiem że to ta kiecka bez stanika ;-)

tak to ta kiecka o ktora sie radzilam zalozyłam stanik ale taki bardzo cienki w razie gdyby mi zjechala zeby niespodzianek nie było hehe specjalny kupilam

kwiatuszek a ktora to Ty?? :zawstydzona/y::-)
Bunny 1 wrzesnia :-) fajna data :-)
katrina rozbawilas mnie z tymi wnukami :-D
Ja wlasnie robie pizze tunczykowa i czekam na mezula :-) dzis wieczorem mam imprezke pracownicza w takiej goralskiej karczmie :-) ale chyba nie pojedziemy bo ja dalej przeziebiona jestem :-( kurcze a tak chcialam sie spotkac z ziomalami z pracy :-(

reklama
ta po lewej w koralowej sukience ogladac bo zaraz usuwam bo widza je osoby niezalogowane a jak kros chce to moge przeslac bo nie chce zeby mnie ogladali nieproszenie rozumiecie mnie kochane rozni ludzie na swiecie sa

Do góry